כדי שלא ילך לאיבוד

RamiSun

New member
כדי שלא ילך לאיבוד

ערן (Sandman14 ) שואל תגידו לי חבר'ה : -איך הלהקה Gong , שווים משהו? -וE.l.p - איך הם ?

RamiSun

New member
Gong

להקה טובה מאוד אני ממליץ לך על האלבום You או על Angel's Egg הסיגנון שלהם מכונה ספייס-רוק שזה מן תת ג'אנר בפרוג.

RamiSun

New member
אני פשוט לא יודע

איך לפרק מהודעה לאשכול חדש אז העתקתי אותה כך......... חוץ מזה מה אתה רוצה, בגילי....... אגב בתור המנהל הקודם...אתה יודע איך מפצלים?

MajorWinters

New member
מצטרף...../images/Emo19.gif

אני די בטוח שאי אפשר... זה הכי מעצבן אם שרשרת למקום אחד, והתבלבלת ואין דרך לחזור!

מורנא007

New member
או...

או ללכת להופעה של אוויר חטוב
(בתנאי שהם יתאחדו קודם).

מורנא007

New member
ברצינות Gong

אני מחבב גם את האלבום Shamal שמכיל קטעים של שילוב מקצבי פולק מזרח אסיתי עם רוק וחליל מקסים. האלבום Gazeuse! טוב, אם כי הוא הולך לכיוון פיוזני יותר. אני לא ממליץ על האלבום About Time (New York Gong) לדעתי חבל על הכסף.

zappa the king

New member
למורנא007

תיקון טעות:האלבום n.y.gong אמנם יצא בחסות gong אך זה אלבום של הסולן דיויד אלן ולא אלבום של גונג. כמו כן הבנתי ממך שאתה מתחבר להרכב השני של גונג אחרי שדיויד אלן עזב-ההרכב הפיוזני יותר-זה חבל-בכל מקרה אני ממליץ לך על האלבום downwind עם allan holdsworth and mike oldfield

מורנא007

New member
../images/Emo51.gif זאפפה המלך ../images/Emo47.gif Gong

אני מתחבר לשני ההרכבים עם דיויד אלן ובלעדיו. מאחר ורמי המליץ על Angel's Egg ועל You, לא רציתי לחזור על המלצה דומה.

Rubycon

New member
Very nice

emphasizes the lyrical aspect of the trilogy, in my opinion it is better then the Angel's Egg but doesn't compare to You, which is one monsterpiece alright.

zappa the king

New member
ל-ramisun

gong להקה מדהימה ביותר יש לה חסידים רבים בישראל-כולל אבי בללי סולן נקמת הטרקטור. gong עושים מוסיקת ספייס-רוק-פסיכדלי מדהימה - מנהיג הלהקה דיויד אלן הקים את גונג לאחר שעזב את soft machine - יש ללהקה המון אלבומים מצוינים אך תשים לב יש שני הרכבים לגונג זו עם דיויד אלן וזו בלעדיו-שזה הרכב שונה בתכליתו ,הרכב הנוטה למוסיקת פיוזן-שגם הוציא כמה פנינות תחתיו (בהרכב זה ישתתף גם אלן הולדסוורת ומייק אולדפילד התארח באלבום downwind המצוין). אני ממליץ לך על 6 האלבומים הראשונים שלהם אתה תהנה-גונג נחשבת לאחת הלהקות המוערכות ביותר-הרבה אומנים יצאו מגונג-כמו סטיב הילד'ג שעשה מוסיקת פרוג-רוק לאחר מכן. אם תרצה לדעת יותר אשמח לעזור לך.

למעלה