כדי לעשות סדר

nik19864

New member
כדי לעשות סדר

האם זה נכון שכשגבר מסתכל על מפה של אישה, הוא מסתכל בעיקר(*) על ירח וונוס, וכשאישה מסתכלת על מפה של גבר, היא מסתכלת בעיקר(*) על שמש ומארס ? או שמא זה ההיפך ? *התכוונתי לכך שאלו הם הדברים החשובים ביותר במפות של 2 הצדדים.

holy avocado

New member
ממה שאני הבנתי

המזלות שבהם ממוקמים הירח ו-ונוס אצל גבר, ירמזו על התכונות שהוא מחפש באישה. למשל אם הירח בשור ו-ונוס בקשת, הוא יחפש ביטחון, יציבות ותחושת ביתיות, אבל גם מישהי שתהיה שותפה להרפתקאות שלו, שתאהב נסיעות וטיולים וכו'. מזלות השמש ומרס במפתה של אישה ירמזו על מה שהיא מחפשת בגבר- מישהי עם שמש באריה ומרס בגדי למשל, תחפש מישהו חזק שמקרין חום וכריזמה, וגם רציני ושמרן, מעין דמות אב כזו.

לכל אחד מאתנו צד גברי וצד נשי

ולכן כדאי להסתכל במפת אשה למשל לא רק על הירח וונוס שלה אלא גם על מרס ושמש כדי לראות לא רק איך היא מבטאת את הצד הנשי והאמהי שלה, אלא גם למה היא זקוקה מגבר ואיך היא חווה אותו - ואז להסתכל במפת הלידה שלך ולראות אם החוויה הגברית שלך תואמת אכן את הציפיות שלה, ולהיפך. כדאי לזכור ששני החלקים נמצאים אצלנו והדיאלוג ביניהם, אם יש כזה, הוא שבסופו של דבר קובע את איכות הקשר האמיתית, ולא רק את הצבעים המרכיבים כל אחד מחלקיו.

nik19864

New member
או קיי

אז כשאני מסתכל על שמש ומארס במפת אישה, אז להשוות את השמש שלה לירח שלי, ואת מארס שלה לונוס שלי ולראות אם יש הרמוניה ?

מספר דברים שיש להסתכל עליהם

מזל בית 7 והשליט - באיזה מזל ובית - של שתי המפות. השליט מראה מה מחפש בעל המפה בבן\בת הזוג במפת האישה - החוויה הנשית שלה - איך היא רואה עצמה כאישה - ירח וונוס במפת האישה - החוויה הגברית שלה - איך היא רואה את הגבר שלה - שמש ומרס במפת הגבר - החוויה הגברית שלו - מרס ושמש במפת גבר - החוויה הנשית שלו - איך הוא רואה את דמות האישה - ירח וונוס בקומפוזיט תוכל לקבל מיד איך יראה הקשר. על מנת לבדוק איך מרגיש כל אחד מהם בקשר אתה צריך לבצע קומפוזיט נוסף בין מפת הקשר (הקומפיזיט הקודם) לבין מפת הגבר או האישה. סינסטרי ייתן לך קשרים בדידים בין הכוכבים של שתי המפות ואז האינטגרציה של סך כל הקשרים האלו תראה על הקשר ביניכם.

nik19864

New member
תודה על התשובה

עכשיו, לי יש ירח בתאומים וונוס בדגים. אז מה זה אומר עליי ועל מה שאני מחפש, חוץ מזה שאני יודע שאני מחפש מישהי עדינה כמוני ?

רוצה לעלות מפה?

מאסטרו כמובן

במפה שלך

ירח בתאומים וונוס בדגים - כמו שציינת. אבל... בית 7 מתחיל במאזניים וממשיך בעקרב, - נסתכל על וונוס בדמות בת הזוג שאליה אתה שואף נמצא את פלוטו בבית 7 - ההשפעה כאן חזקה מאד - אתה מחפש קשר פלוטוני. נראה איך זה מסתדר עם האישיות שלך: אופק בטלה - אתה נראה כמי שרץ קדימה עם הדברים, שליט האופק בבית 8 צמוד לשבתאי - רץ קדימה אבל אז נעצר - מעיין גז-ברקס. הירח שלך - זהו החלק הילדי, המגיב הרגשי - נמצא בתאומים - שצריך כל הזמן גירויים חדשים - גם מול מרס וגם צמוד לכירון - ז"א - הטיפוס הטלאי שצריך כל הזמן גירויים חדשים מחפש בעצם קשר פלוטוני. וכאן מגיע הקונפליקט. וונוס שליטת בית 7 נמצאת בבית 12 - כך שהמודעות בנושא לא קלה. וונוס הצמודה למרקורי מאפשרת לך לדבר על הנושא, ואולי לבדוק איך הפנטזיות שלך קשורות למציאות. על קצה המזלג - רוצה לשתף?

nik19864

New member
מעניין...

עכשיו רק מעניין עם מי יכול להיווצר בכלל קשר כזה ? מהם המאפיינים של אחת כזאת שאיתה יכול להיווצר קשר כזה, או בשפתנו-איזו מפה תהיה לאחת כזאת ?

לפני שאתה רץ למפה של מישהי וירטואלית

נסה להתחבר אל עצמך... איזה סוג קשר אתה מרגיש\רואה מול העיניים כשאתה חושב על בת הזוג? האם אתה רץ קדימה מהר? ואז אתה נעצר? האם אתה מרגיש שבת הזוג חשובה לך יותר ממך? מוכן להקריב? (וונוס בבית 12 ) האם אתה אוהב לדבר על הנושא ומצפה שבת הזוג תהיה כזו? (מרקורע צמוד וונוס) האם אתה אוהב לחקור לעומק את הנושא עם או בלי בת הזוג ומשקיע זמן ניכר בניתוחים ו"חפירה"? (מרס בבית 8) זה מה שהתכוונתי בלשתף - הכר את עצמך ואז תדע אם בת הזוג שתפגוש מתאימה לך

nik19864

New member
עוד שאלה

במפה שלי אין אף בית שמתחיל ונגמר באותו המזל ( לדוגמא: בית 3 מתחיל בתאומים וגולש לסרטן ). על מה זה מעיד ?

זה נכון כמעט בכל מפה שכל בית מחולק לשני חלקים

ושני החלקים נמצאים בשני מזלות שונים. נדיר - אבל אפשרי בשיטות בתים מסויימות לעיתים - שבית מתחיל ונגמר באותו המזל. בשיטת חלוקת הבתים לפי פלסידוס למשל זה שכיח יותר כי יש שם בתים זעירים ובתים ענקיים, לעומת שיטה כמו קוך למשל שם הבתים שוים הרבה יותר.

nik19864

New member
מה נדיר

הסימטריות או החוסר סימטריות ? ז"א, זה נדיר לראות מפה שבה כל המזלות מתחילים ונגמרים באותם בתים ?

אין מצב שזה קורה לעולם

מכסימום יש חלק קטן שמתחיל ונגמר באותם בתים אבל הרוב מתחיל ונגמר במזלות שונים.

למעלה