כדי לעלות את רמת הפורום אני מכריז..

harar8

New member
גוקו מלאך

תמונה מוזרה

g0tenx

New member
אני רואה שאתם מגיבים.. יפה יפה...

ובקשר לזה שאמר שאפשר לערבב בין דמויות ראשיות למשניות לדעתי לא.. כי צריך קודם להתחיל מאלה שהסידרנ לא הייתה בלעדיהם.. ובכוונה שמתי את האויבים בסוף כדי לשמור קצת מהגוון של הרוע לסוף..

Mor L

New member
גוקו גוקו גוקו

אח... למה אני אוהבת אותך גוקו? (או יותר נכון רק את גוקו המבוגר. חס וחלילה הילד...
) בוא נראה: גוקו הוא מתוק מתוק מתוק
הוא חתיך לא נורמלי!!! יש לו סגנון, אופי ייחודי משלו, לא מוותר אף פעם, תמיד ימצא דרך לקרוע אותך מצחוק עם סגנון הלחימה שלו (דוגמא כאשר הוא נלחם נגד פריס לפני שהפך לסופר סאייה, פתאום מוצאים אותו עומד באוויר עם הגב לפריס שנמצא על צוק... פחחחחחח מה עבר לו בראש?!
), הוא מכסח לכולם את הצורה כמו שרק הוא יודע!!!
הוא תמיד אוהב לאכול! (איזה מתוק, לא עושה צרות על אוכל כמו שאר הגברים על כדור הארץ...) והכי חשוב: הוא הכי חזק מכולם!!!!! (חוץ מהקטע שגוהן הכי חזק, ומאז הפסקתי לאהוב אותו..). ואיך אפשר לא לדבר על הטמטום/דביליות/תמימות/אהבה שכל כך מייחדת אותו? לא נשכח שהוא גם טוב לב, אדיב, נדיב, רגוע, סימפטי, אוהב את כל הבריות, תמיד מנסה להשכין שלום... אבל תכלס לא אכפת לי... העיקר שיהיה מגניב. בקיצר, בשלוש שורות, הסיבה שאני אוהבת את גוקו יותר מכל דמויות האנימה האחרות היא שהוא: מתוק, דביל וחזק הכל ביחד. הכי פשוט הכי נכון.

6565

New member
נכון...

קלעת בול... מתוק דביל וחזק, שלושת התכונות שמאפיינות את גוקו הכי טוב...

dekel555

New member
../images/Emo128.gifלדעתי רעיון לא משהו....../images/Emo31.gif

כי מה זה שבוע גוקו??? אז מה אסור לדבר על דברים אחרים??? וחוץ מזה שזה כבר היה פעם וזה כל הזמן נפל!! וגם אם אפשר לדבר על דברים אחרים אז אנשים פחות יתעניינו בהודעות האחרות כי הם ירצו להשתתף בזה טוב בכל מקרה אני בחוץ!

T h e N a m e

New member
לדעתי רעיון מעולה...

גוקו הוא דמות אדירה....מצחיקה...ולא לשכוח הכי חזקה... אני אמנם הכי אוהב את וג'יטה....אבל גוקו הוא מיד אחריו.... גם אני יוסיף תמונה...שצבעתי בעצמי....תגיבו לאיך שצבעתי...

g0tenx

New member
מצוין יפה!

ואמרת שהדמות המעודפת עליך היא וג'יטה? אז מחר מגיע שבוע וגי'טה אז תיתכוננו!

למעלה