כדי לי..

הרכבת

New member
כדי לי..

לעשות כל יומיים דבר כזה בפורום- אני מצלם במחשב תמונות מקליפים של פלוריסיינטה, אבל תמונות ממש קשות, אני מעלה אותן לפורום ושולחים לי במסרים איזה קליפ זה, ואם מדובר בשחקן מפלוריסיינטה צריך גם להגיד... נגיד תמונה של פלור בוכה בבית קפה- (בקליפ שמלתי הכחולה)ורואים את הלחי שלה ואת הדמעה... הבנתם? תגידו לי אם בא לכם או לא.... ביי ביי! אגב אני הצטרפתי לפורום בימיו הראשונים אבל מאז לא כתבתי. צ'או צ'או!!

אני בעד...אחלה משחק!ועוד משהו...

המשחק שאמרתי לכם...אמת או שקר...אני יעלה אותו מחר!אחרי הפרק היומי

הרכבת

New member
אוקי!!!

אני מעלה אותו מחר!!! השם של המשחק: "Flori Klip". אז תהנו מפלורי קלים שייצא מחר!! בקרוב!!!!!!!!!! כדי לחכות..

הרכבת

New member
מחר המשחק ייצא!!

ייקראו לו "Flori Klip"... אז תהנו מהמשחק שיוצא מחר, בקרוב... פלורי קליפ!!!!!!!!!! המשחק שישגע ת'מדינה.... אגב מחר יש לי מיצ"ב במדעים... אז תאחלו לי בהצלחה!!!!!!!!1 חחח.. יאלהל ביי ביי וה\בהצלחה לכל הגולשים שיינסו לפתור את חידות הפלורי קליפ שיהיו בימים הקרובים ובזמן הקרוב!!!!!!!!!!!!!! חחח.. טוב יאללה ביי ובהצלחה לכם ולי... ביי ביי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרכבת

New member
אופס../images/Emo70.gif

שלחתי בטעות פעמיים כי בטעות חשבתי וראיתי שהמכתב הראשון ששלחתי לא יצא לפורום.. חחח טוב יאללה ביי ובהצלחה לי במיצ"ב כמו שרשמתי ובהצלחה לכם במשחק החדש שיוצא מחר!!! צ'או צ'או, עידן..

הרכבת

New member
למה?

נכון שיש 4 קליפים.. אבל כמה תמונות קשות אפשר לקחת מקליפ אחד? גם לפעמים יהיו פעמים שיש אקח כמה תמונות מקליפים ואערבב אותם ותצטרכו להגיד לי איזה קליפים.. כך שהמשחק לא יהיה כל כך חדש...

למעלה