כדי להתחיל בכישוף...

pirtza

New member
Re:כדי להתחיל בכישוף...

היי פיבי אם היה לך איזה כוח אז לדעתי כבר היית יודעת עליו... אבל תמיד רצוי לפתח עוד כוח...כמו טלקינזיס, טלפתיה ועוד... אני למשל לפני שהתחלתי בכישוף התחלתי ללמוד טלקינזיס...ואני חושבת שזה דבר שדי חיזק אותי בתור מכשפה...אני גם יודעת טארוט...אבל אני לא יודעת אם זה מה שחיזק אותי... בעיקרון אין צורך להיות בעל כוח כלשהו מיוחד...אבל כמובן שאם את מכשפה טיבעית אז ילך לך יותר בקלות... אהבה ושלום
pirtza

Master Boo

New member
טלקינזיס

כמה זמן לקח לך לפתח את היכולת? ולאיזה רמה הגעת?

זהו..... זה גם מה שאני רציתי לשאול!

והייתה לי גם עוש שאלה.... אם תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית או הודעה בפורום אז זה יהיה נחמד... כי אני רוצה ללמוד.. ורציתי שמישהו יעזור לי ללמוד טלקנזיס..... אז אם מישהו פה יודע טלקנזיס ויכול ללמד אותי אז..... בבקשה! TAL

אוף איתך! למה אתה כל הזמן

אתה אוהב להתווכח איתי?!?!? זה לא אותו הדבר זה דומה!! הוא לא ביקש עזרה.... ללמוד טלקנזיס ועוד ועוד..... TAL!!!

Master Boo

New member
?! מה בסך הכל אמרתי??

רק שגם אני מחפש מידע על טלקינזיס ודרכים להתחיל לתרגל! כמו שאתה כתבת בהודעה שלך, רק בלי הTAL (כי לי, מן הסתם, לא קוראים טל!).

Charmed One

New member
גם אני!

גם אני רוצה מידע על טלקיניס, אני חדשה ואני רוצה לדעת קצת על הכל. (אפילו אולי הרבה.) כי אני רוצה לדעת באיזו דרך ללכת, ולאן לפנות. מכושפת

pirtza

New member
טלקינזיס

שלום אני הינתיים הצלחית להזיז מטוטלת עיפרון ולכופף כפית...ואני התחלתי עם מטוטלת ופעם ראשונה לא הצלחתי ופעם שנייה כבר הצלחתי להזיז אותה... אז ככה...אם אתה ממש רוצה ללמוד את היכולת הזאתי למטרות טובות אז אני בטוחה שתצליח...ואם המטרה שלך היא להרשים את ה"חברה" אז אין סיכוי שתצליח...בכל אופן אני פשוט מאוד מתרכזת ומנסה לדמיין את זה זז...ואחר"כ זה פשוט זז...אבל יש עוד שיטה שאתה יכול לדמיין קרן של אנרגיה יוצאת לך מהעין השלישית (ולכל מי שלא יודע זה נמצע במצח...בערך בין העיניים...) והיא זאת שמזיזה את החפץ מאחלת לכולכם רק אהבה שלום ובריאות pirtza

pirtza

New member
כמעט הכל...

הצלחתי גם להגדיל ולהקטין להבה של נר...אבל לפי מה שאני זוכרת יש לזה שם אחר...מי שהוא יודע? וכן...זהו...ולפי מה שזה נראה אתה אומר מתוך זלזול!...ואני בכלל לא רואה הרבה אנשים שבחלל מצליחים להזיז משהו!...ומה איתך...אתה הצלחת להזיז משהו?!?!! pirtza

לא ניראה לי שהוא אמר את זה בזלזול

לפחות אם הוא מתכוון למה שאני מתכוונת. כי לפי מה שאני יודעת טלקינזיס זה דבר קשה שדורש יכולת ריכוז גבוה, ואמרת שהצלחת תוך פעמיים. כאילו זה ממש פשוט, אז זה מוזר, כי ממך זה נשמע קל (אלא אם התאמנת הרבה לפני הנסיונות בתרגילי ריכוז ולא ניסית ישר להזיז דברים). אז...התאמנת קודם בתרגילי ריכוז או שישר ניסית על הנייר? פרינסס---,--´-{

pirtza

New member
לפרינסס מיאוו

שלום לך פרינסס מיייאו אז ככה...לפי שניסיתי להזיז משהו עשיתי מדיטציה...זה מאוד עוזר לריכוז...וגם בכלל עדיף שתעשי מדיטציה בלי קשר בטלקינזיס... כמה אנשים אמרו לי שהם חושבים שזה טיבעי אצלי...אבל אני לא יודעת... בכל אופן...אני יודעת שלפי מה שאני אומרת זה נשמע די פשוט..לא מאוד..אבל קצת..אבל את יודעת שאת לא מצליחה ועוד הרבה אנשים...אז אל תדאגי...אם את ממש רוצהאז את תצליחי! בהצלחה pirtza

"אם תירצו אין זו אגדה"../images/Emo6.gif

ברגע זה הזכרתי לעצמי שיש לי עבודה על הסמלים הציוניים... איזה עונש
אה...ועבודה בספרות... נו, איזה כישרון יש לי בלדכא את עצמי
מש´ו מש´ו... ניראה לי שמחר אני אתחיל עם תרגילי ריכוז. *רק לא לקום מוקדם כדי לנסוע לדודים, רק לא זה!* אוי איזו הודעה פיגורית.... אלו לא השעות שלי
פרינסס, שמפסיקה לכתוב את ההודעה ה...ה...חסרת תוכן לגמרי
---,--´-{

../images/Emo29.gif הלהבה נכנסה לי לחלום.....

חלמתי שאני מצליחה להגדיל להבה של נר, אבל פיתאום הנר התחיל להיתנג והיה לי ממש קשה להחזיק אותו (אותה התחושה כמו שמנסים לקרב שני קצוות זהים של מגנט), אז הפכתי אותו כדי שהשעווה תכסה את הפתיל...והוא נכבה... *ואפילו חשבתי על זה שאני אכתוב את זה פה...האינטרנט משתלט עלי
* פעם תמיד בחנוכה הייתי מסתכלת המון על הלבות של הנרות, ואז אמא שלי הייתה אומרת לי להפסיק עם זה "כי זה לט טוב לעיניים". אוף איתה...! פרינסס
---,--´-{

pirtza

New member
מטרות טובות

כשאני אומרת מטרות טובות אני מתכוונת דבר ראשון שאתה רוצה למשל לחזק את הכוחות שלך בכלל ולא דווקא כדי להרשים חברים...ואם למשל אתה לא יכול ללכת...אז יהיה לך הרבה יותר פשוט להביא דברים ככה...אני יודעת שממש קשה להגיע לרמה כזאתי של יכולת...אבל זאת רק דוגמא... רק אושר ושלום pirtza

ומאיפה לך?

שצריך רק כוונות טובות? ורק מחשבה... היו מכשפות רעות בהיסטוריה אני מניח. או משהו כזה. הם לא יכלו טלקנזיס?

Master Boo

New member
שנוי במחלוקת

אני לא בא לערער על מה שאמרת (בעצם כן, אבל...), אבל לדעתי אין שימוש בטלקינזיס ל"מטרות טובות"... הכל מסתכם ברווח אישי. טוב, אולי חוץ מהדוגמא שנתת של מישהו שלא יכול ללכת...

למעלה