כדי להפסיק את האש על גילה

שרוף

New member
כדי להפסיק את האש על גילה

חייבים לכבוש את בית ג´אלה ולהחזיק במקום. זאת כל התורה על רגל אחת. כל מפקד מחלקה בצבא יודע שאם יורים עליך מגבעה או ממקום מסויים באופן קבוע הדרך היחידה להפסיק את האש היא לכבוש את המקום. אז יש חכמולוגים כמו הגברת ז..אבה גלאון שאומרת אז נכנס ונכבוש אז ירו על חיילי צה"ל? ואני אומר לחלאה הזאת כן שירו על צה"ל זה התפקיד של צבא ההגנה לישראל להגן על תושבי ישראל. רבותי הממשלה הזאת היא ממשלה של פושעים הם הופכים את תושבי ישראל לקו ההגנה הראשון מול הרצחנות הערבית בעוד שפוליטיקה פנימית וחיצונית רקובה ומושחתת מונעת ממנה לתפקד ולהביא בטחון לתושבי ישראל. בושה וחרפה.

מה אתה אומר???

לפי דבריך.. לבנון מזמן היתה בידנו סוריה, מצרים ואפילו עיראק . חליק אתה לא יכול לכבוש כל מה שזז.. לעומת זאת אתה יכול לפגוע ולצאת ושוב לפגוע ושוב לצאת אם הפגיעות יהיו במקומות הנכונים תאמין לי זה יותר טוב מסתם לכבוש ולכבוש

אלוני.

New member
ככה וככה

אחד אומר לחבר שלו: "לא יודע מה יש לאישתי, כל בוקר מבקשת ממני 200 ש"ח" עונה החבר: " הגזימה אשתך, מה עושה עם 200 ש"ח כל יום?" "לא יודע" משיב האיש "אף פעם לא נתתי לה" יכול להיות שצדיק צודק ויכול להיות ששרוף, מה שבטוח שהדרך הנוכחית מיצתה את עצמה

bm

New member
ומה שעוד יותר בטוח ...

שהממשלה הזו תמשיך בדרך הזו. רציתם את ג´פטו - קיבלתם. שרון זוכר מי העיף את ביבי, ומפחד להסתובב ברחוב בלי עלה התאנה (כלומר פרס) - עם מה נשארנו? הדרך שמיצתה את עצמה.

bm

New member
ומבחינה זו (הזדקקות לעלה תאנה)

יתכן שאפילו ביבי עדיף. הבעייה היא כמובן - כל יתר המגרעות של זה שלא יודע מי הסתובב אצלו בבית למעלה משנה ולמה (עמדי)...

שרוף

New member
צדיק בסדום.

תפגע ומחר שוב יהיו במקום מחבלים והאש תמשך. חייבים ליצור מרחב בטחון אחרת הכל בול שיט. אתה אומר לפי דבריך. זה לא הולך כך. אני לא מדבר בשמי אני מדבר על קונספט חשיבה וכללי התנהגות של עם הדרך שבה מגן העם על עצמו. אני מדבר על שתי אסכולות אסכולה אחת שאומרת שרק בדרך המשא ומתן אפשר להשיג השגים מדיניים והאסכולה השנייה שאומרת שכדי להשיג השגים מדיניים בדרך המשא ומתן צריך פרטנר שמעוניין במשא ומתן וכל עוד הפרטנר הזה בוחר בדרך האלימות הטירור והרצח כדי להשיג השגים מדיניים צריך לדבר איתו באותה מידה קרי במלחמה כמו במלחמה. כשנלחמים אז נלחמים ולא נלחמים ומדברים.

שרוף

New member
לא צריך לעשות עם בית ג´אלה כלום

כיבוש חלק מבית ג´אלה הוא רק למטרה אחת והיא הפסקת הירי על תושבי גילה. קשה לך להבין? כנראה שכן קשה לך להבין. בוא ואני אסביר לך לרובה לתת מקלע יש טווח ירי מסויים אם אתה כובש חלק מהשטח ומגדיל את הטווח בין השכונה לבין פוטנציאל מרחק הירי הרי שאתה בעצם משתק את הירי על השכונה. אם עדיין לא הבנת אז לך תדפוק את הראש בקיר. להזיק לך זה בטח לא יזיק אולי יעזור.

רלוונטי

New member
הקיר נשבר אני עדין כאן!

אם כל הרעיון הוא לתת מנוחה קלה לתושבי גילה אז למה לא. אם הרעיון הוא לקדם שקט כלל אזורי אזי זה מצטרף לרשימה ארוכה של חלם . שבסופה לא רק שלא יהיה שקט גם גילה לא יהיה.. לגבי ההצעות הפרטיות לא תודה .

שרוף

New member
../images/Emo53.gif צרח הקיר......

חההההההה הרגת אותי עכשיו חשבתי על זה,מסכן הקיר מה חטא? שהרי ברור שהראש קשה כאבן. חההההההה חה חה חה

ראובן1

New member
גילה היא החור הקטן בגרב ../images/Emo16.gif

שלא תיקנו אותו כשגילו אותו שבגלל בלבול וטמטום ישראלי הפכה לחור גדול מדי

שרוף

New member
שום חור ושום בטיח

אפשר לטפל בבעיה היום בדיוק כמו בימיה הראשונים. אתם לצערי עדיין לא קולטים שהממסד הזה מעוניין להפנות את תשומת הלב הציבורית מהשחיתויות מהעוני ממעשי הגנבה היום יומיים מחלוקת השלל (כספי האזרח) וכד´ ואין דרך טובה יותר מטירור רצח וכד´. הממסד הזה לא רוצה באמת להלחם בטירור כי הוא רוצה לגנוב כסף להמשיך בשחיתות שלו. זאת האמת היחידה לצערי לחוסר הנכונות של הממסד לתת בטחון לתושבי ישראל.

על פי התאוריה שלך יש לכבוש הכל

תמיד ימצא ישוב ישראלי בין עם ביו"ש או בתחומי מדינת ישראל בקו האש. כלומר רק כיבוש טוטלי יאפשר הפסקת ירי על ישובינו. כלומר, להפוך את כל מדינת ישראל ללבנון, או גרוע מזה למקדוניה ו/או לצצניה. אין כל טעם בכיבושים שיקימו נגדנו את המון העם השלו והרוגע. יש לפגוע ישירות המחבלים - את זה כפי הניראה עושים בדרך טובה. גם פתרון זה אינו מוכיח עד עתה את יעילותו - על כל אחד שמירטים קמים 10 במקומו. הפתרון היחיד הוא הדברות במטרה כנה להפסיק את הכיבוש.

aaa123

Member
המטרה של הצד השני היא לחסל אותנו

שום הידברות לא תשנה עובדה זאת. האויב מנסה לפגוע בנו כמה שיותר. הפתרון של פגיעה ישירה במחבלים הוא כן פתרון יעיל כי אילו לא היינו עושים את זה היו הרבה יותר הרוגים. אנשים לא מחליטים להתאבד בגלל פעולות שלנו אלא בגלל שהם פשוט שונאים אותנו בלי קשר למה שנעשה. הבעיה עם כיבוש טוטלי הוא לא התנגדות של הפלסטינאים, ואני משער שהסיבה שלא עושים את זה היא חשש מתוצאות אפשריות אחרות כמו מלחמה עם מדינות ערב או סנקציות בינלאומיות. אם היחידים באזור זה אנחנו והפלסטינאים ,אז אני מאמין שאין שום בעיה לחסל את הטרור. כל מה שאנו צריכים במקרה כזה הוא פשוט כיבוש השטחים ומעצר של כל מי שמביע תמיכה בטרור,ולא רק חיסול של המתאבדים ושולחיהם. המצב הקיים: כלי התקשורת בשליטת ערפאת מביעים תמיכה בפיגועי התאבדות. בתי הספר שלהם מחנכים לתמיכה בפיגועי התאבדות. אנשים לא חוששים להביע תמיכה בפיגועי התאבדות. אני מאמין שאם מצב זה ישתנה אז לא יהיו פיגועי התאבדות מצד הפלסטינאים. במצב הקיים אשף חמס גיהאד כולם אותו דבר ואין לסמוך על שום הסכם איתם. רק אחרי חיסול של הארגונים האלו יהיה אפשר להגיע להסכם עם הפלסטינים שאני אוכל לסמוך עליו. הסיבה היחידה שלא מנסים לחסל את כל הארגונים האלו היא כנראה חשש מהשלכות בינלאומיות כגון הפסקת הסיוע מארצות הברית או מלחמה עם מדינות ערב(אני לא יודע בדיוק את השיקולים ואני סומך על שרון שהוא יודע מה טוב למדינה).

המוסד

New member
אוי באמת

הפסקת הסיוע מארה"ב(אוי לא) מלחמה עם הערבים? השלכות בנילאומיות? באמת א.ארה"ב לא תפסיק את הסיוע לישראל בשביל כמה ערבים... ב.גם את הערבים לא מעניין יותר מידי המצב של הערבים אם היה להם חשוב הם היו מזמן מעבירים את המילארד ומשהו דולר שהבטיחו...אתה יודע כמה הם העבירו כבר? אפס כן כן והחבר´ה שהעבירו (או יותר נכון לא העבירו) כל כך הרבה כסף לערבים...יצאו למלחמה בשבילם? באמת! אני חושב שאנשים במדינה הזאת יותר מידי מאמינים לתקשורת ולפוליטיקאים...מלחמה כוללת הבטיחו לנו אמרו לנו שגילון בדנמרק זה אסון זה יהפוך את דנמרק לאנטי נגדנו(אכלנו אותה) אבל האמת היא של57 אחוז מהדנים לא מפריע שגילון יהיה שגריר... הבעייה שלנו שאנחנו מנפחים דברים וחושבים שלכל העולם איכפת מישראל שאנחנו נטה את העולם לשלום ככל עולמי או למלחמה עולם...ועל זה נאמר "אוי באמת" לעולם יש דברים יותר חשובים לעשות... ג.השלכות בני"ל מה יעשו יפגינו נגד שגרירים ישראליים? יגידו שאנחנו עוברים על חוקים בינ"ל? אל דאגה נחיה גם בלי החלטה 242 באחריותי

למעלה