כדי להעיר קצת את הפורום,

כדי להעיר קצת את הפורום,

ולהראות לכם שאני עדין פה, החלטתי להעלות דיון קטן
חלמתם פעם משהו קשור למש"ה? שאחד השחקנים היה בחלום או משהו כזה?

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifכן!!

ומאז החלום התחלתי יותר לאהוב את אשטון ואת מש"ה........ חלמתי שאני ג'קי... והייתי כמובן חברה של קלסו... וכ"כ נהנתי בחלום אני זוכרת שעשינו צחוקים וכאלו וממש רציתי להישאר שם תמיד
ואז פתאום קלטתי שאני חברה של אשטון קוצ'ר
חח והייתי עוד יותר שמחה כי גם דמי זרקה אותו =)

L i l A L o

New member
הו, כן..../images/Emo9.gif

זה היה חלום ממש הזוי, וזה היה לפני כמה זמן.. כתבתי על זה הודעה איפשהו.. אולי אני אמצא ואעתיק את זה לכאן, כי אני כבר לא זוכרת כל כך.. אבל זה היה חלום כה טוב

L i l A L o

New member
הנה מצאתי את זה:

תשמעו חלום מוזר ביותר שחלמתי אתמול: אני נמצאת כניראה בתוך מופע שנות ה-70, אבל זה לא תוכנית. שם אני חיה.
הייתי עם הייד, פז, וכל החבורה, אבל רק אותם אני זוכרת בבירור, ואו שאני הייתי אני, או שהייתי דונה
. בכל מקרה, שמענו איזשהו שיר, שכניראה היה משנות ה-50, ואז הייד או אני אמרנו : מעניין מה היה קורה אם היינו חיים בשנות ה-50?"טדאדאדםם!! ואז נכנסנו לחדר כלשהו והיינו בשנות ה-50. פז נכנס כמה דקות אחרינו ואז הוא ישר הלך להכנס לארון
, והייד דחס אותו לשם וסגר עליו את הדלת. שאלתי אותו למה הוא עושה את זה אז הוא אמר לי : "פז לא היה קיים בשנות ה-50! אפילו המדינה שלו לא הייתה קיימת!"
קיבלתי את זה מאוד בהיגיון ולא חשבתי שגם אנחנו לא היינו קיימים בשנות ה-50
אחר כך, נכנס הזמר ששר את השיר ששמענו קודם ואז ישר זיהיתי אותו ומשום מה ידעתי מה שמו, וצעקתי "הנה ****". אחרי זה הייד וכל החבורה נעלמו ופתאום דוד שלי היה שם עם בני דודים שלי ועוד 3 אנשים בגילי. שאלנו את הזמר שאלות, וחילקו כיבוד, אז משום מה אני אכלתי פיתה עם נקניק. אבל הנקניק היה חם. רותח
. וזה היה מגעיל, אבל בכל זאת המשכתי לאכול, ואז כבר שכמעט סיימתי וזה היה לי נורא מגעיל רציתי לירוק את זה והתעוררתי. הרגשתי שאני עדיין לועסת משהו, וחשבתי שזה הנקניק אז באתי לירוק את זה אבל רק אז גיליתי שזה מסטיק.

L i l A L o

New member
אה כן,

החלום הוא לא מאתמול כמובן. זה היה אתמול ביום שכתבתי את ההודעה הזו

I lOvE cAkE

New member
פאק!!! חלמתי כל כך הרבה חלומות...

אמממ אחד שאני וחברות שלי הולכות לבכורה של אפקט הפרפר ואשטון פוגש אותנו ומתחיל לדבר איתנו ואני כזה אומרת לו תקשיב.. תסדר משהו ביני לבין טופר... ואז הוא אומר שסבבה והוא מכיר בינינו ואנחנו יושבים בפאב ביחד... =) אחד שאני נמצאת בצילומים של הסדרה ובקטע שדונה וטופר לא משתתפים הם באים ויושבים במושבים לידי ומתחילים לדבר איתי ויוצאים איתי בערב... היו לי כל כך הרבה חלומות על הסדרה... וואי יש פולללל!

הו..

הייתי עם חברה שלי ודיברנו, עמדנו לצאת לטיול, או משהו כזה ואז קלסו בא ודיבר איתנו (זה היה דיי מזמן, אני לא ממש זוכרת על מה) ואז גם הייד ופז באו... וזהו.

Blackant

New member
לא../images/Emo3.gif ../images/Emo72.gif../images/Emo20.gif

לעומת זאת על יוני והלהקה חלמתי כמה פעמים

הו...כן...!

אחד החלומות הכי מוזרים שהיו לי.. חלמתי בכלל שאנחנו בתקופה ההיא.. ודונה, אריק, הייד, וקלסו היו חלום הזוי ביותר

למעלה