הנה מצאתי את זה:
תשמעו חלום מוזר ביותר שחלמתי אתמול: אני נמצאת כניראה בתוך מופע שנות ה-70, אבל זה לא תוכנית. שם אני חיה.
הייתי עם הייד, פז, וכל החבורה, אבל רק אותם אני זוכרת בבירור, ואו שאני הייתי אני, או שהייתי דונה
. בכל מקרה, שמענו איזשהו שיר, שכניראה היה משנות ה-50, ואז הייד או אני אמרנו : מעניין מה היה קורה אם היינו חיים בשנות ה-50?"טדאדאדםם!! ואז נכנסנו לחדר כלשהו והיינו בשנות ה-50. פז נכנס כמה דקות אחרינו ואז הוא ישר הלך להכנס לארון
, והייד דחס אותו לשם וסגר עליו את הדלת. שאלתי אותו למה הוא עושה את זה אז הוא אמר לי : "פז לא היה קיים בשנות ה-50! אפילו המדינה שלו לא הייתה קיימת!"
קיבלתי את זה מאוד בהיגיון ולא חשבתי שגם אנחנו לא היינו קיימים בשנות ה-50
אחר כך, נכנס הזמר ששר את השיר ששמענו קודם ואז ישר זיהיתי אותו ומשום מה ידעתי מה שמו, וצעקתי "הנה ****". אחרי זה הייד וכל החבורה נעלמו ופתאום דוד שלי היה שם עם בני דודים שלי ועוד 3 אנשים בגילי. שאלנו את הזמר שאלות, וחילקו כיבוד, אז משום מה אני אכלתי פיתה עם נקניק. אבל הנקניק היה חם. רותח
. וזה היה מגעיל, אבל בכל זאת המשכתי לאכול, ואז כבר שכמעט סיימתי וזה היה לי נורא מגעיל רציתי לירוק את זה והתעוררתי. הרגשתי שאני עדיין לועסת משהו, וחשבתי שזה הנקניק אז באתי לירוק את זה אבל רק אז גיליתי שזה מסטיק.