עונה:
פרטים טכניים: שעת התחלה: 14:02 שם פרטי: אבירן שם משפחה: XXX תאריך לידה: 27.1.1990 מזל: דלי
מגורים: ראשון לציון ת.ז: 1,2,3,4 הופה הופה מה נשמע מספר כרטיס אשראי: 2145-3687- 3267-9642 ספרות ביטחון מאחורי כרטיס האשראי: 623 כתובת מדוייקת: קק"ל 17 בת ים מספר דרכון: 23654127 מספר רשיון נהיגה: 1234567 (ססתתם. על כל ה-6 האחרונים אין צורך לענות אבל על השאר כן )
שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: Someday מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: Why don't you and I (ורדי שלחה לי) מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: Savin' Me מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: ATRR מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד ): One Last Run (לא שלא אהוב, פשוט "משעמם") מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: צ'אד קרוגר מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: Someday מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: מעולה! רוצים עוד אלבום ביחד
איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'): אהבה כוזבת, אהבה וגם קצת התרוממות (בעיקר אם זה כמו HYRM) עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה! ): אני אעלה בקרוב.
שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם: י'ב מה שם הביה"ס: אנקורי באיזה עיר ממוקם: ראשון לציון ביה"ס פרטי או לא: פרטי כמה בגרויות יש לכם השנה: 4 כולל חורף, 3 בקיץ. מתגעגעם לביה"ס הקודם: ממש לא. אף אחד לא מתגעגע להולץ. כפי שנכתב ב-1997 על קירות שירותי י'ב "הולץ קיים והעולם שותק". כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: 4 מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס:
מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס:
יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס:
אף פעם.
שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): אולי אפשר להגיד את זה כ"תחילה של חברות נפלאה" מרוצים ממנו: פעם ראשונה, חח
. אבל, למה לא? במידה ולא, פרטו למה: -- יש לכם בלוג: כן. תנו קישור ומיד!: יש בתפוז. מי שרוצה את הבלוג שלי בישראבלוג, ב
איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול ): לפני המון זמן. אני לא שותה בכלל, ולפני שהצהרתי שאני לא רוצה לשתות, שתיתי. וזה היה בערך מתישהו ביולי, לכן קשה לזכור. אבל לא הרגשתי כלום. מה התכנון השבועי שלכם: כנראה באר שבע, עוד כל מיני טיסות (בנות, יש טיסות לאילת בחינם למי שרוצה, הלוך וחזור) אני כלול בו? למה לא?: האממ, כי אתה דה גנרט? יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: למה לא? מהו הסטטוס הדתי שלכם: אתאיסט מעשנים: לא ניסיתי ולא אנסה. אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם ], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: אומרים לה "אמא, 1,000$, החוצה". עובדים: עבדתי. במה: בנתב"ג ובשדה בהרצליה, לא יכול להגיד במה. כמה שעות בשבוע: לפעמים 8, לפעמים 12, לפעמים יותר. 7 ימים בשבוע כמובן. מה המשכורת: ביחד? נטו בערך 12,500 או 13,000.
שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל ): למה שיפנה לבבון כמוני? ולא. אני לא הגעתי להשפלה כזאת שאחשוף את גופי תמורת שטרות כותנה. ולמען צדקה, תופיעי ככה: זאת אולי הסיבה היחידה שאופיע. אם אוכל לתרום את הכסף, ולעזור לאחרים, אז ההשפלה שווה את זה. ותופיעי ככה גם בפומבי: תשלמו גם? מאמינים באהבה אפלטונית: כן מאמינים באהבה וירטואלית: כן מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) יש לי ספק, אבל אני חושב שכן מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: כן.. ניסיון כואב. מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית: כן
שאלון צבאי : מה דעתכם על צבא: פיכסה. למה צריך צבא בכלל? ועל צבא ההגנה לישראל: יותר גרוע מהתשובה למעלה. מה דעתכם על היחידות הבאות: גולני, גבעתי צנחנים (לא רואים כל אחד לשורה משלו): "מגולני יש שתי דרכים לצאת: עם ארון על הכתף או בארון". "גבעתי, לא יורים ולא חושבים". "צנחנן טועה, צנחן מת. תותחן טועה, צנחן מת". "היחידה" (סיירת מטכ"ל): הייתי מועמד. לא שווה את המאמץ שייטת 13 ("הקומנדו הימי"): כנ"ל, אבל הגיבוש כיפי. שלדג: בכיף. רק הבעיה היא שהבסיס של היחידה ממש רחוק מהבית, ורוב הזמן צריך לחזור לבד (אופס, גיליתי מידע חסוי) 669 ("יחידת החילוץ של חיל האוויר): היחידה שנועם מהישרדות שירת בה. מומלצת מאוד. היחידה שדורשת, בשוני מהאחרות, פרופיל 97 בלבד ללא סעיפי לקות פוסלים. היה רצון להתקבל, אבל הכוח הפיזי לא הספיק. למרות שיכלתי בסוף. סיירת יעל (שיט! מידע אסור! לא מדברים על הסיירת הזאת!): דורש קב"א מאוד גבוה. אני וחי"ר לא הולך ביחד. מצטער. חובלים: גיבוש כיפי כמו של שייטת 13 ואף יותר, אבל אני מעדיף להוציא רשיון ליאכטה, משם לספייד בורד, ומשם לראות לאיפה אני הולך. וכמובן, הכי חשוב לסוף, קורס טייס ("הטובים לטייס והטובות לטייסים" ): כמובן, המקום שאליו רציתי להגיע לפני שהוצאתי פטור. כואב, כואב מאוד. המקום הטוב ביותר בצה"ל.
שעת סיום: 14:17 זהו נגמר! איך היה: כיפי ומהנה דרגו את השאלון מ 1-10: 10