כדי להניע קצת את הפורום, שאלון הכרות

אבירן171

New member
עונה:

פרטים טכניים: שעת התחלה: 14:02 שם פרטי: אבירן שם משפחה: XXX תאריך לידה: 27.1.1990 מזל: דלי
מגורים: ראשון לציון ת.ז: 1,2,3,4 הופה הופה מה נשמע מספר כרטיס אשראי: 2145-3687- 3267-9642 ספרות ביטחון מאחורי כרטיס האשראי: 623 כתובת מדוייקת: קק"ל 17 בת ים מספר דרכון: 23654127 מספר רשיון נהיגה: 1234567 (ססתתם. על כל ה-6 האחרונים אין צורך לענות אבל על השאר כן )
שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: Someday מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: Why don't you and I (ורדי שלחה לי) מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: Savin' Me מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: ATRR מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד ): One Last Run (לא שלא אהוב, פשוט "משעמם") מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: צ'אד קרוגר מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: Someday מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: מעולה! רוצים עוד אלבום ביחד
איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'): אהבה כוזבת, אהבה וגם קצת התרוממות (בעיקר אם זה כמו HYRM) עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה! ): אני אעלה בקרוב.
שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם: י'ב מה שם הביה"ס: אנקורי באיזה עיר ממוקם: ראשון לציון ביה"ס פרטי או לא: פרטי כמה בגרויות יש לכם השנה: 4 כולל חורף, 3 בקיץ. מתגעגעם לביה"ס הקודם: ממש לא. אף אחד לא מתגעגע להולץ. כפי שנכתב ב-1997 על קירות שירותי י'ב "הולץ קיים והעולם שותק". כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: 4 מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס:
מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס:
יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס:
אף פעם.
שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): אולי אפשר להגיד את זה כ"תחילה של חברות נפלאה" מרוצים ממנו: פעם ראשונה, חח
. אבל, למה לא? במידה ולא, פרטו למה: -- יש לכם בלוג: כן. תנו קישור ומיד!: יש בתפוז. מי שרוצה את הבלוג שלי בישראבלוג, ב
איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול ): לפני המון זמן. אני לא שותה בכלל, ולפני שהצהרתי שאני לא רוצה לשתות, שתיתי. וזה היה בערך מתישהו ביולי, לכן קשה לזכור. אבל לא הרגשתי כלום. מה התכנון השבועי שלכם: כנראה באר שבע, עוד כל מיני טיסות (בנות, יש טיסות לאילת בחינם למי שרוצה, הלוך וחזור) אני כלול בו? למה לא?: האממ, כי אתה דה גנרט? יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: למה לא? מהו הסטטוס הדתי שלכם: אתאיסט מעשנים: לא ניסיתי ולא אנסה. אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם ], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: אומרים לה "אמא, 1,000$, החוצה". עובדים: עבדתי. במה: בנתב"ג ובשדה בהרצליה, לא יכול להגיד במה. כמה שעות בשבוע: לפעמים 8, לפעמים 12, לפעמים יותר. 7 ימים בשבוע כמובן. מה המשכורת: ביחד? נטו בערך 12,500 או 13,000.
שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל ): למה שיפנה לבבון כמוני? ולא. אני לא הגעתי להשפלה כזאת שאחשוף את גופי תמורת שטרות כותנה. ולמען צדקה, תופיעי ככה: זאת אולי הסיבה היחידה שאופיע. אם אוכל לתרום את הכסף, ולעזור לאחרים, אז ההשפלה שווה את זה. ותופיעי ככה גם בפומבי: תשלמו גם? מאמינים באהבה אפלטונית: כן מאמינים באהבה וירטואלית: כן מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) יש לי ספק, אבל אני חושב שכן מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: כן.. ניסיון כואב. מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית: כן
שאלון צבאי : מה דעתכם על צבא: פיכסה. למה צריך צבא בכלל? ועל צבא ההגנה לישראל: יותר גרוע מהתשובה למעלה. מה דעתכם על היחידות הבאות: גולני, גבעתי צנחנים (לא רואים כל אחד לשורה משלו): "מגולני יש שתי דרכים לצאת: עם ארון על הכתף או בארון". "גבעתי, לא יורים ולא חושבים". "צנחנן טועה, צנחן מת. תותחן טועה, צנחן מת". "היחידה" (סיירת מטכ"ל): הייתי מועמד. לא שווה את המאמץ שייטת 13 ("הקומנדו הימי"): כנ"ל, אבל הגיבוש כיפי. שלדג: בכיף. רק הבעיה היא שהבסיס של היחידה ממש רחוק מהבית, ורוב הזמן צריך לחזור לבד (אופס, גיליתי מידע חסוי) 669 ("יחידת החילוץ של חיל האוויר): היחידה שנועם מהישרדות שירת בה. מומלצת מאוד. היחידה שדורשת, בשוני מהאחרות, פרופיל 97 בלבד ללא סעיפי לקות פוסלים. היה רצון להתקבל, אבל הכוח הפיזי לא הספיק. למרות שיכלתי בסוף. סיירת יעל (שיט! מידע אסור! לא מדברים על הסיירת הזאת!): דורש קב"א מאוד גבוה. אני וחי"ר לא הולך ביחד. מצטער. חובלים: גיבוש כיפי כמו של שייטת 13 ואף יותר, אבל אני מעדיף להוציא רשיון ליאכטה, משם לספייד בורד, ומשם לראות לאיפה אני הולך. וכמובן, הכי חשוב לסוף, קורס טייס ("הטובים לטייס והטובות לטייסים" ): כמובן, המקום שאליו רציתי להגיע לפני שהוצאתי פטור. כואב, כואב מאוד. המקום הטוב ביותר בצה"ל.
שעת סיום: 14:17 זהו נגמר! איך היה: כיפי ומהנה דרגו את השאלון מ 1-10: 10

אבירן171

New member
צבא -> חורבן האנושות

אז סורי, אני מעדיף לחיות בלי יהודים בכלל, מאשר לא לחיות בכלל. תסתכלי על זה ככה, האנושות בגדה בפלנטה והביאה את החורבן שלה על עצמה. החורבן יגיע והוא בלתי נמנע. אפשר רק לעכב אותו אם נהיה חכמים ונפעל למען מטרה זו. אבל אנחנו אדיוטים שנלחמים מלחמות מפגרות של דתות מטופשות שמשמשות הסוואה לגזענות. אז תסלחי לי שאני בז לצה"ל ולכל צבאות העולם בכך שהם מביאים את האפוקליפסה.

YaEl 15

New member
כן, הכל אשמתנו -

אין פה שום אלמנט של התקפה. רק הגנה בייחוד במלחמות הנוכחיות. חוץ מזה, למרות שאתה מפריד את עצמך, ככל הנראה, מה"יהודים", גם אתה כזה והם יכללו אותך כאחד כזה, ירדפו אותך ויהרגו אותך, אלא אם כן תגן על עצמך. חוץ מזה, גם אם זה לא דתי - מה עם לאום? איך אתה יכול לומר, אחרי כל הרדיפות, כל השנים האלה, שהצבא לא חשוב? ומה, אתה לא מבין שהדבר היחיד שמונע מהם לבוא ולהתפוצץ פה הוא הצבא שלנו??!? הם לא שואלים אותך אם אתה רוצה להלחם או לא, האם זה טיפשי או לא. השאלה היא - האם אתה רוצה לחיות, או לא... ואמרת שכן.

אבירן171

New member
לחיות לא פרשו להרוג. את מסתכלת לא טוב

את מסתכלת על זה שהצבא "שלנו" (הוא מזמן לא צבא העם. הוא צבא הממשלה ותמיד היה ככזה), מגן עליך. לידיעתך, הצבא "שלנו", הוא ממזמן צבא אמריקאי שמורכב מחיילים ישראלים. ואני יכול להגיד את זה בקלות. כי היהודים גם היו רודפים אחרים אם היו בעמדת כוח, תהיי בטוחה בכך. הסיבה היחידה שלא רדפו, זה כי אף פעם לא הייתה להם עמדת כוח, כי, אם גם תשאלי אותי, מי באמת רוצה להיות יהודי? ראית כמה חוקים מטופשים יש ביהדות? ואם את רוצה הוכחה, תראי מה קורה כשנותנים לחרדים עמדת כוח במדינה! הם מנצלים אותה וכופים חוקים! כמו הלחם בפסח, או הפטור משירות, או קצבאות הילדים ועוד! ותאמיני לי שאף אחד לא מונע מהם לבוא לפה ולהתפוצץ. "הם", וזה לא הם כי זה לא כולם! דווקא 90% לא כאלה! את באמת חושבת שבטלויזיה הפופוליסטית יראו לך כאלה בעד ישראל? זה מוריד את הרייטינג ואחוזי הצפייה! "יצר האדם - רע מטבעו"! אנחנו מחפשים רק את הלהרוג במקום את הלרפא! זה למה אנחנו מתחברים יותר לסרטי פעולה! ומצידי, שירדפו אחרי ו"יהרגו אותי", זה לא כזה משנה לי! זה לא מה שימנע ממני להסתגר בישראל! בואי אני אגלה לך סוד קטן - אם מישהו היה רוצה אותך מתה, את היית מתה ממזמן! עצה קטנה ממני, תשמעי את השיר של Disturbed שנקרא Land of Confusion. "זה העולם שאנחנו חיים בו ואלו הידיים שנתנו לנו תשתמשו בהם ובואו נתחיל לנסות להפוך את זה למקום ששווה לחיות בו" תזכרו את זה! בברכה, אבירן..

YaEl 15

New member
פחחח... אתה חי בסרטים ../images/Emo6.gif

איך אתה חושב שהגענו למדינה הזו אחרי 2000 שנות גלות? אתה חושב ש"הם" היקרים שלך נתנו לנו אותה על מגש של כסף? ממש לא. נאלצנו להלחם על מה ששלנו! (למרות האבסורד שבעניין) ההחלטות של הצבא הן לרוב מטופשות, כי הממשלה שלנו עושה החלטות מטופשות ומעוניינת להתחנף לאמריקאים ולהתרכך מול הערבים. וכן, הם רוצים במותי, ובמותך. לא שמעת את נסראללה? לא שמעת את כולם!? לא זוכר מה קרה לפני שישים שנה בלבד?! שש מיליון, איך אפשר לשכוח !! איך אפשר להתכחש לאנטישמיות?? אנשים כמוך יכולים להיות כ"כ עוורים. לעשות טעויות זהות, בזו אחר זו ולא לשים לב לדפוס. למשל, התעקשו לפנות את גוש קטיף, מה יצא מזה?? עוד קטיושות. כמה טיפש אפשר להיות? ועכשיו רוצים לחלק את ירושלים... (בושה, בושה... ויותר מזה -) טימטום. מה הקטע, להשאר עם מדינה בגודל מטר על מטר ואז לשים לב שחלוקת ארצנו לכל המחפשים להורגנו לא עוזרת בכלום?! צריך ללמוד מהנסיון - ללמוד שהדבר היחיד שאפשר לעשות כדי להבטיח את המשך קיומנו פה, ובכלל, הוא להלחם. ואתה גם גס רוח, או שפשוט אין לך שום כבוד, כי אחרת לא היית קורא לאמונות שלי מטופשות (*אמונות*, ולא דעות.) תרבות שיחה, אלוהים! אתה מוזמן לא להחשיב את עצמך כיהודי, צריך רק עוד מטורף כמו היטלר כדי להראות לך כמה שאתה מתכחש למציאות. והנה עצה קטנה ממני וסוד קטן משלי- צא מהבועה, זו מלחמה. אף אחד פה לא רודף אחרי הזנב של עצמו - זו פשוט מלחמה.

danielle23

New member
אתה כלול בתוכניות שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

פרטים טכניים: שעת התחלה: 14:55 שם פרטי: דניאל שם משפחה: בן שלמה תאריך לידה: 23.7.92 מזל: אריה מגורים: חיפה שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: נראה לי How remind me מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: אממ rockstar אולי מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: קשה. savin' me או if everyone cared בגלל המילים הטיפה קיטשיות שאני כל כך אוהבת מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: לוידעת.. P: מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד ): XD ממש אין לי שמץ מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: דה סיים מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: savin me
מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: נחמד מאוד
איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'): שלום עולם ואהבה עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה! ): שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם: י מה שם הביה"ס: חוגים אם זה משנה באיזה עיר ממוקם: 2 ניחושים ביה"ס פרטי או לא: נופ כמה בגרויות יש לכם השנה: 5 נראה לי מתגעגעם לביה"ס הקודם: חחח לא. כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: 2 (כאילו יסודי, וזה שעכשיו) מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס: כן.. מנסיון של אח שלי P: מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס: כבר קרה לקרובי משפחה שלי ולמורה שלי יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס: כן, אבל אני מעדיפה להכחיש שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): חחח רווקה XD מרוצים ממנו: אממ דיי.. כן :) במידה ולא, פרטו למה: אבל כן יש לכם בלוג: זה לא משנה תנו קישור ומיד!: ------------ איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול ): לא מיוחדת מה התכנון השבועי שלכם: מבחנים, משמרת במד"א, עוד כמה דברים שקשורים לבצפר ולדבר עם אבירן במסן
אני כלול בו? למה לא? : XD יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: דונט thינק סו מהו הסטטוס הדתי שלכם: אתאיסטית (אתאיזם רך) מעשנים: נופ אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם ], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: רצים לדלת, יוצאים החוצה מהר לפני שאמא מספיקה להיכנס ואומרת בוקר טוב! עובדים: לא
במה:
כמה שעות בשבוע:
מה המשכורת:
שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל ): כמובן!! שמסרבת ולמען צדקה, תופיעי ככה: אמממממ לא (אולי אם הייתי כוסית) ותופיעי ככה גם בפומבי: לאאאא מאמינים באהבה אפלטונית: אהבה כן, קשר ויחסים, לא. מאמינים באהבה וירטואלית: אותו דבר. מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) חחח איזה צחוקים, בדיוק אתמול קראתי על דרווין.. לא יודעת, אולי מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: כן מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית: כן שאלון צבאי : מה דעתכם על צבא: כשהוא פועל בצדק אז טוב ועל צבא ההגנה לישראל: לא בקיאה מספיק כדי לענות על שאלות כאלה מה דעתכם על היחידות הבאות: גולני, גבעתי צנחנים (לא רואים כל אחד לשורה משלו): "היחידה" (סיירת מטכ"ל): שייטת 13 ("הקומנדו הימי"): שלדג: 669 ("יחידת החילוץ של חיל האוויר): סיירת יעל (שיט! מידע אסור! לא מדברים על הסיירת הזאת!): חובלים:
וכמובן, הכי חשוב לסוף, קורס טייס ("הטובים לטייס והטובות לטייסים" ): שעת סיום: 15:13 זהו נגמר! איך היה: מרגש
דרגו את השאלון מ 1-10: 9 (אף אחד לא מושלם)

פופו9

New member
גמני עונה!1../images/Emo13.gif

פרטים טכניים: שעת התחלה: 20:15 שם פרטי: גיל שם משפחה: פז תאריך לידה: 7.6 מזל: תווינס מגורים: חור (בשם ב"ש) ת.ז: מאיפה לי?!
מספר כרטיס אשראי: נווווווווועעעעעעעע ספרות ביטחון מאחורי כרטיס האשראי: חיחיחי כתובת מדוייקת: היית מת מספר דרכון: ?!?!?!?! מספר רשיון נהיגה: אין (ססתתם. על כל ה-6 האחרונים אין צורך לענות אבל על השאר כן ) יופי באמת...
שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: HYRM מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: ביקוס אוף יו מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: FAR אווי מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: זה עם האוטו מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד ): אממ תכלס אין מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: כולם חמודים.. מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: Savin' Me מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: סיידר גמוור! איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'): התרוממות..
פאק זה לא נשמע טוב עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה! ): למי יש כוח.. שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם: י מה שם הביה"ס: סתם חורר באיזה עיר ממוקם: עירי ביה"ס פרטי או לא: לאא.. כמה בגרויות יש לכם השנה: אממ לא בטוחה מתגעגעם לביה"ס הקודם: נייט כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: 0 מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס: וואלה מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס: באמת?
יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס: נייט שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): שו...? מרוצים ממנו: מההה?.... במידה ולא, פרטו למה: עזוב.. יש לכם בלוג: לא.. תנו קישור ומיד!: אהא איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול ): אממ דלישס מה התכנון השבועי שלכם: כלום אני כלול בו? למה לא? : מי אמר שלא? יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: לא ניראה לי.. מהו הסטטוס הדתי שלכם: אין מעשנים: לא אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם ], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: ממשיכים לישון עובדים: מי? במה: מה?! כמה שעות בשבוע: אעע?!! מה המשכורת: אני מצליחה להתפרנס תודה... שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל ): מי זה? ולמען צדקה, תופיעי ככה: מה? ותופיעי ככה גם בפומבי: עזוב אותי באמא 'שלך.. מאמינים באהבה אפלטונית:
מאמינים באהבה וירטואלית: נעע מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) יש אפילו הוכחות! מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: ייתכן מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית: אממ אולי שאלון צבאי : מה דעתכם על צבא: צבא זה בחלה ועל צבא ההגנה לישראל: מדהים ביותר
מה דעתכם על היחידות הבאות: גולני, גבעתי צנחנים (לא רואים כל אחד לשורה משלו): לא מבינה בזה נו.. "היחידה" (סיירת מטכ"ל): שייטת 13 ("הקומנדו הימי"): שלדג: 669 ("יחידת החילוץ של חיל האוויר): סיירת יעל (שיט! מידע אסור! לא מדברים על הסיירת הזאת!): חובלים: וכמובן, הכי חשוב לסוף, קורס טייס ("הטובים לטייס והטובות לטייסים" ): שעת סיום: 20:31 זהו נגמר! איך היה: אממ סביל.. דרגו את השאלון מ 1-10: 7.8

moton

New member
טוב , ננסה

פרטים טכניים: שעת התחלה: 12:55 שם פרטי: מוטי שם משפחה: תאריך לידה: 8.12 מזל: קשת :) מגורים: ת.ז: מספר כרטיס אשראי: ספרות ביטחון מאחורי כרטיס האשראי: כתובת מדוייקת: מספר דרכון: מספר רשיון נהיגה: (ססתתם. על כל ה-6 האחרונים אין צורך לענות אבל על השאר כן ) שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: H.Y.R.M מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: If Everyone Cared מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: אין אחד מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד ): מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: מעולה. איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'): עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה! ): צחוקים. שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם: י"ג
מה שם הביה"ס: עמל באיזה עיר ממוקם: ביה"ס פרטי או לא: כמה בגרויות יש לכם השנה: 0 מתגעגעם לביה"ס הקודם: לא כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: 3 מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס: ברור מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס: יכול להיות יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס: כן שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): מרוצים ממנו: במידה ולא, פרטו למה: יש לכם בלוג: תנו קישור ומיד!: איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול ): אלוהית! (הוודקה) מה התכנון השבועי שלכם: אני כלול בו? למה לא? : יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: מהו הסטטוס הדתי שלכם: מסורתי מינוס מעשנים: לא אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם ], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: עובדים: כן במה: סטודיו כמה שעות בשבוע: כמה שצריך מה המשכורת: מה זה עניינך? שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל ): חחח קודם שיציע אח"כ נחשוב ולמען צדקה, תופיעי ככה: ותופיעי ככה גם בפומבי: מאמינים באהבה אפלטונית: מאמינים באהבה וירטואלית: מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: כן מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית: כן שאלון צבאי : מה דעתכם על צבא: ועל צבא ההגנה לישראל: מה דעתכם על היחידות הבאות: גולני, גבעתי צנחנים (לא רואים כל אחד לשורה משלו): "היחידה" (סיירת מטכ"ל): שייטת 13 ("הקומנדו הימי"): שלדג: 669 ("יחידת החילוץ של חיל האוויר): סיירת יעל (שיט! מידע אסור! לא מדברים על הסיירת הזאת!): חובלים: וכמובן, הכי חשוב לסוף, קורס טייס ("הטובים לטייס והטובות לטייסים" ): שעת סיום: 13:00 זהו נגמר! איך היה: דרגו את השאלון מ 1-10: 3

עונה ../images/Emo9.gif

פרטים טכניים: שעת התחלה: 16:36 שם פרטי: יובל שם משפחה: שאבי תאריך לידה: 16/11 מזל: עקרב :) מגורים: רחובות שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: rockstar מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: לא זוכרת X: מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: Savin' Me
מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: שאלה קשה
Silver Side Up נראלי. מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד ): אין D: מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: קרוגרררררררררררר
מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: לא רוצה לבחור P: מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: מעולהה!
איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר: אהבה כוזבת עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה! ): כאילו לעשות? עכשיו? לא רוצה אני עייפה XD שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם: י' מה שם הביה"ס: זובינחנח
באיזה עיר ממוקם: רחובות ביה"ס פרטי או לא: אני נראת כמו אחד עם תקציב?
כמה בגרויות יש לכם השנה: 2 מתגעגעם לביה"ס הקודם: לא. כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: 2 יסודיים חטיבה ותיכון מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס: 100% נכון מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס: לא נראלי יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס: כן שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): רווקה מרוצים ממנו: מחכה לבדואי על החמור האפור שלי
במידה ולא, פרטו למה: יש לכם בלוג: כן תנו קישור ומיד!: 484608 [ישראבלוג] איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול ): חח סבבה מה התכנון השבועי שלכם: להפגש עם מלאאאא אנשים
אני כלול בו? למה לא?: אנחנו עוד לא מכירים
יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: קרה כבר, השש. לא מדברים על זה. מהו הסטטוס הדתי שלכם: מאמינה כשצריך מעשנים: לא אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם ], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: בוכה עד שיסלחו לי? XD עובדים: לא במה: אמרתי לא!! כמה שעות בשבוע: >< מה המשכורת: אפסססססס גורניש! שום דבר !!! שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל ): מסכימה D: ולמען צדקה, תופיעי ככה: מכוסה במידת הצורך ^^" ותופיעי ככה גם בפומבי: לא
מאמינים באהבה אפלטונית: במה...? מאמינים באהבה וירטואלית: כן מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..)נראה לי שכן מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית:אמת לאמיתה מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית: כן שאלון צבאי : מה דעתכם על צבא: ג'קו
ועל צבא ההגנה לישראל: תותחים אחד אחד
מה דעתכם על היחידות הבאות: גולני, גבעתי צנחנים (לא רואים כל אחד לשורה משלו): "היחידה" (סיירת מטכ"ל): סבבה שייטת 13 ("הקומנדו הימי"): זה אומר לי כ"כ הרבה דברים כרגע
שלדג: 669 ("יחידת החילוץ של חיל האוויר): מעריכה אותם מאוד מסיבות אישיות סיירת יעל (שיט! מידע אסור! לא מדברים על הסיירת הזאת!): שששש, אסור לדבר
חובלים: סבבה וכמובן, הכי חשוב לסוף, קורס טייס ("הטובים לטייס והטובות לטייסים" ): אבא
שעת סיום: 16:57 אהבתי

עונהההההההה../images/Emo3.gif

פרטים טכניים: שעת התחלה: 19:14 שם פרטי: אור שם משפחה: ברק תאריך לידה: 29.8 מזל: בתולה מגורים: ר"ג ת.ז: כן הא חחח מספר כרטיס אשראי: מצחיק ספרות ביטחון מאחורי כרטיס האשראי: טוב עוד משו?
כתובת מדוייקת: מספר דרכון: מספר רשיון נהיגה: (ססתתם. על כל ה-6 האחרונים אין צורך לענות אבל על השאר כן ) להה שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: אממממ נראה לי האו יו רמיינד מי מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: סמדיי מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: סמדיי, פאר אוואי, פוטוגראף קיצור הכול מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: איפה שיש ת'שירים שלמעלה מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד ): אין חח מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: צ'אד וזה שעושה לפעמים קולות רקע החמוד הזה
מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: סמדיי, פאר אוואי, ועוד משו ששכחתי ת'שם מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: פצצה! איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'): אממ הכול . אהבה בעיקר עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה! ): מייי גאד למי יש כוח שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם: י"ב מה שם הביה"ס: באיזה עיר ממוקם: ת"א ביה"ס פרטי או לא: לא כמה בגרויות יש לכם השנה: הרבה מתגעגעם לביה"ס הקודם: לא הכי כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: 3 מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס: כן מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס: כן יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס: כן שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): הומ פנויה .. מרוצים ממנו: כע .. אם לא כבר מזמן היה לי מישו .. במידה ולא, פרטו למה: יש לכם בלוג: לא תנו קישור ומיד!: איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול ): כאבי ראש .. הקאות .. מה התכנון השבועי שלכם: שבוע הבא 2 בגרויות במתמטיקה וספרות .. אז זה התכנון זה תופס את כל השבוע .. וגם לעבוד אני כלול בו? למה לא? : חח אולי יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: לא מהו הסטטוס הדתי שלכם: מסורתית מעשנים: לא אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם ], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: אני לא ממש מכניסה חברים הביתה כי אין לי פרטיות שם .. עובדים: כע במה: סדרנית בסופר כמה שעות בשבוע: אמור להיות 10 אבל אני עובדת יותר מה המשכורת: לא הרבה שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל ): אממ מי זה יו הפנר? תלוי על מה הקלטת .. ולמען צדקה, תופיעי ככה: מזה ככה? ותופיעי ככה גם בפומבי: מאמינים באהבה אפלטונית: הומ מזה דרך מחשב כאילו? אז לא מאמינים באהבה וירטואלית: לא מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) כל המורים להיסטוריה בבצפר שלי מאמינים בזה אבל אני לא מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: כע מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית: כע שאלון צבאי : מה דעתכם על צבא: מעצבנים שהם נותנים לי שבוע להחליט מה אני רוצה לעשות בשנתיים מהחיים שלי!! ועל צבא ההגנה לישראל: אע ^^ מה דעתכם על היחידות הבאות: גולני, גבעתי צנחנים (לא רואים כל אחד לשורה משלו): אחלה . לבנים "היחידה" (סיירת מטכ"ל): אני לא כל כך מתמצאת בזה אז לא דעת מזה .. שייטת 13 ("הקומנדו הימי"): מעדיפה חיל אוויר שלדג: וואט? 669 ("יחידת החילוץ של חיל האוויר): או אולי אני יהיה בזה
סיירת יעל (שיט! מידע אסור! לא מדברים על הסיירת הזאת!): נגיד חובלים: מעדיפה מטוסים וכמובן, הכי חשוב לסוף, קורס טייס ("הטובים לטייס והטובות לטייסים" ): לעע איזה .. אני רוצה להכין אותם לטיסה אבל לא להיות טייסת שעת סיום: 19:51 זהו נגמר! איך היה: סבבה דרגו את השאלון מ 1-10: 8

אבירן171

New member
חח איזה מתוקה!! להכין אותם לטיסה! חח אהבתי

את מוזמנת תמיד להכין אותי מאמי
ומי שלא יודע, שלדג זה הקומנדו של חיל האוויר
ואם את הולכת ל-669, אני כל יום נתקע במצדה
בברכה, אבירן..

למעלה