כדי להניע קצת את הפורום, שאלון הכרות ../images/Emo140.gif
פרטים טכניים: שעת התחלה: שם פרטי: שם משפחה: תאריך לידה: מזל: מגורים: ת.ז: מספר כרטיס אשראי: ספרות ביטחון מאחורי כרטיס האשראי: כתובת מדוייקת: מספר דרכון: מספר רשיון נהיגה: (ססתתם. על כל ה-6 האחרונים אין צורך לענות
אבל על השאר כן
)
שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד
): מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'): עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה!
):
שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם: מה שם הביה"ס: באיזה עיר ממוקם: ביה"ס פרטי או לא: כמה בגרויות יש לכם השנה: מתגעגעם לביה"ס הקודם: כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס: מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס: יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס:
שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): מרוצים ממנו: במידה ולא, פרטו למה: יש לכם בלוג: תנו קישור ומיד!: איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול
): מה התכנון השבועי שלכם: אני כלול בו? למה לא?
: יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: מהו הסטטוס הדתי שלכם: מעשנים: אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם
], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: עובדים: במה: כמה שעות בשבוע: מה המשכורת:
שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל
): ולמען צדקה, תופיעי ככה: ותופיעי ככה גם בפומבי: מאמינים באהבה אפלטונית: מאמינים באהבה וירטואלית: מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית:
שאלון צבאי
: מה דעתכם על צבא: ועל צבא ההגנה לישראל: מה דעתכם על היחידות הבאות: גולני, גבעתי צנחנים (לא רואים כל אחד לשורה משלו): "היחידה" (סיירת מטכ"ל): שייטת 13 ("הקומנדו הימי"): שלדג: 669 ("יחידת החילוץ של חיל האוויר): סיירת יעל (שיט! מידע אסור! לא מדברים על הסיירת הזאת!): חובלים: וכמובן, הכי חשוב לסוף, קורס טייס ("הטובים לטייס והטובות לטייסים"
):
שעת סיום: זהו
נגמר! איך היה: דרגו את השאלון מ 1-10: בקרוב אני אוסיף עוד שאלות. פשוט לא עולה לי לראש וצריך להזיז את הפורום. בברכה, אבירן..