כדי להניע קצת את הפורום, שאלון הכרות

אבירן171

New member
כדי להניע קצת את הפורום, שאלון הכרות ../images/Emo140.gif

פרטים טכניים: שעת התחלה: שם פרטי: שם משפחה: תאריך לידה: מזל: מגורים: ת.ז: מספר כרטיס אשראי: ספרות ביטחון מאחורי כרטיס האשראי: כתובת מדוייקת: מספר דרכון: מספר רשיון נהיגה: (ססתתם. על כל ה-6 האחרונים אין צורך לענות
אבל על השאר כן
)
שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד
): מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'): עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה!
):
שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם: מה שם הביה"ס: באיזה עיר ממוקם: ביה"ס פרטי או לא: כמה בגרויות יש לכם השנה: מתגעגעם לביה"ס הקודם: כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס: מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס: יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס:
שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): מרוצים ממנו: במידה ולא, פרטו למה: יש לכם בלוג: תנו קישור ומיד!: איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול
): מה התכנון השבועי שלכם: אני כלול בו? למה לא?
: יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: מהו הסטטוס הדתי שלכם: מעשנים: אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם
], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: עובדים: במה: כמה שעות בשבוע: מה המשכורת:
שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל
): ולמען צדקה, תופיעי ככה: ותופיעי ככה גם בפומבי: מאמינים באהבה אפלטונית: מאמינים באהבה וירטואלית: מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית:
שאלון צבאי
: מה דעתכם על צבא: ועל צבא ההגנה לישראל: מה דעתכם על היחידות הבאות: גולני, גבעתי צנחנים (לא רואים כל אחד לשורה משלו): "היחידה" (סיירת מטכ"ל): שייטת 13 ("הקומנדו הימי"): שלדג: 669 ("יחידת החילוץ של חיל האוויר): סיירת יעל (שיט! מידע אסור! לא מדברים על הסיירת הזאת!): חובלים: וכמובן, הכי חשוב לסוף, קורס טייס ("הטובים לטייס והטובות לטייסים"
):
שעת סיום: זהו
נגמר! איך היה: דרגו את השאלון מ 1-10:
בקרוב אני אוסיף עוד שאלות. פשוט לא עולה לי לראש וצריך להזיז את הפורום. בברכה, אבירן..

ורדונה2

New member
סאחטיקה על היוזמה! ../images/Emo13.gif

פרטים טכניים: שעת התחלה: 14.14- מגניב!
שם פרטי: ורד. שם משפחה: פנחס. תאריך לידה:1.2.1992 מזל: דלי. מגורים: פ"ת. ת.ז: לא הגזמת? מספר כרטיס אשראי: אין. ספרות ביטחון מאחורי כרטיס האשראי: אין. כתובת מדוייקת: אונולולו 7. מספר דרכון: 123456. מספר רשיון נהיגה: 789. (ססתתם. על כל ה-6 האחרונים אין צורך לענות אבל על השאר כן ) שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: So Far או Someday. מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: Hero. מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: Savin' Me. מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: האחרון שיצא או הקודם לו. מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד): אין לי מושג, לכולם נפתחתי בשלב מסוים. מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: לא יודעת. לא ידעתי אפילו מה השם של הסולן עד שנכנסתי לכאן. מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: זה של סייבינג מי. מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: מצוין! איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'): נקמה או אהבה כוזבת. עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה! ): אין לי כוח. שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם: י'. מה שם הביה"ס: עזבו באיזה עיר ממוקם: פ"ת ביה"ס פרטי או לא: לא. כמה בגרויות יש לכם השנה: שתיים-שלוש. מתגעגעם לביה"ס הקודם: לא. כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: שלושה. מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס: כן. מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס: כן. יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס: כרגע יש משהו, אבל אנחנו לא מוגדרים כזוג. שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): רווקה. מרוצים ממנו: לא רע לי. אם יש חתיכים שמעוניינים להציע את עצמם, הם יותר ממוזמנים לעשות זאת
במידה ולא, פרטו למה: יש לכם בלוג: לא. תנו קישור ומיד!: איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול ): אחלה, קריר ביד כזה. מה התכנון השבועי שלכם: וואי, אין לי כוח. יש לי מלא דברים. אני כלול בו? למה לא? : לא, כי אתה גר רחוק ממני. יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: לא משהו רציני, אולי רק התנסויות או סטוצים. מהו הסטטוס הדתי שלכם: חילונית. מעשנים: לא. אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם ], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: אמא שלי לא תכעס, היא תתנצל ותצא ואח"כ תשאל אותי למה לא הודעתי לה שהוא מגיע. עובדים: בקרוב אתחיל. במה: שיעורים פרטיים לאחות של ידיד שלי. כמה שעות בשבוע: אחת. מה המשכורת: עוד לא ידוע. שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל ): תיאורטית- כן. יו הפנר לא ירצה אותי לקלטות שלו, זה בטוח. ולמען צדקה, תופיעי ככה: לא. ותופיעי ככה גם בפומבי: אם מישהו היה רוצה לראות... למה לא מאמינים באהבה אפלטונית: כן, אבל לא יצא לי לחוות מאמינים באהבה וירטואלית: לא. מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) כן. מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: לא. אפשר לאהוב ולא לחבב. מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית: כן. שאלון צבאי : זה משעמם, אני קטנטונת עדיין, לא עניתי. שעת סיום: 14:26. זהו נגמר! איך היה: דרגו את השאלון מ 1-10: נה... 6. אל תיעלב, אבירן

אבירן171

New member
אני גר רחוק ממך ../images/Emo4.gif אני גר 10-15 דק' נסיעה

זה לא נחשב רחוק. וממש אין לי בעיה לנסוע כזה מרחק, את יודעת

טבו לשי

New member
יאללה

שעת התחלה: 15:23 שם פרטי: פילו תאריך לידה: 24.1 (חמישי) מזל: דלי מגורים: מודיעין מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: someday מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: rockstar מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: קשה מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: silver side up מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד ): יש כמה דווקא מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: צ'אד? לאדעת מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: savin me מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: חביב איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'): לאדעת באיזה כיתה אתם: י"ב מה שם הביה"ס: עירוני ב' באיזה עיר ממוקם: מודיעין ביה"ס פרטי או לא: לא כמה בגרויות יש לכם השנה: 6-7 מתגעגעם לביה"ס הקודם: לא כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: 2 מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס: אני מניחה מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס: יכול להיות יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס: לא מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): עייף. מרוצים ממנו: ככה כזה במידה ולא, פרטו למה: זה מעייף P: מה התכנון השבועי שלכם: לחיות מעשנים: לא עובדים: לא מאמינים באהבה אפלטונית: כן מאמינים באהבה וירטואלית: כן מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) לא מעניין מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: כן מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית: לא שעת סיום: 15:29 זהו נגמר! איך היה: נחמד דרגו את השאלון מ 1-10: 9

א ת ו ש ש

New member
עונה!

פרטים טכניים: שעת התחלה:15.29 שם פרטי:אתי שם משפחה:חסוי תאריך לידה:25.6.93 מזל:סרטן! מגורים:חסוי ת.ז: 111111111 מספר כרטיס אשראי: ספרות ביטחון מאחורי כרטיס האשראי: כתובת מדוייקת: מספר דרכון: מספר רשיון נהיגה: (ססתתם. על כל ה-6 האחרונים אין צורך לענות אבל על השאר כן ) שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם:HERO או HYRM מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם:SOMEONE THAT YOU'RE WITH מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק:כמעט הכל בעיקר מ ATRR מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק:ATRR מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד ): אין מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם:דניאל אדייר הגאוני! מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם:SOMEDAY מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר:נחמד איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'):הכל! כל מה שניקלבאק נוגעים בו גאוני! עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה! ): ת'אמת אני עושה עבודה על ניקלבאק באנגלית פרויקט כזה ואין לי מושג מה אני יעשה... שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם:ט מה שם הביה"ס:אורט ע"ש יגאל אלון באיזה עיר ממוקם:חסוי ביה"ס פרטי או לא:לא כמה בגרויות יש לכם השנה:אין לי מתגעגעם לביה"ס הקודם:כן כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם:מהיסודי לחטיבה נחשב... מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס:כן מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס:ברור יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס:לא שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות):רווקה מרוצים ממנו:לפעמים כן לפעמים לא במידה ולא, פרטו למה:אישי מדי יש לכם בלוג:לא תנו קישור ומיד!: איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול ):באיזה פסח אמא נתנה לי ליקר מה התכנון השבועי שלכם:לא יודעת אני כלול בו? למה לא? :לא , ככה יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם:לא ממש לא מהו הסטטוס הדתי שלכם:מסורתית בערך מעשנים:לא אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם ], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים:כלום עובדים:לא במה: כמה שעות בשבוע: מה המשכורת: שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל ):מי זה? ולא ולמען צדקה, תופיעי ככה:לא ותופיעי ככה גם בפומבי:לא מאמינים באהבה אפלטונית:לא מאמינים באהבה וירטואלית:לא מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? זה לא נכון גם מבחינה מדעית האדם והקוף עברו מוטציות וכ"ו וכ"ו ואני נשמעת כמו המורה שלי לביולוגיה שהסבירה לנו שזה לא נכון. (ואל תתיהדו לי פתאום..) מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית:כל כך מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית:לא שאלון צבאי : מה דעתכם על צבא:אחלה ועל צבא ההגנה לישראל:סבבה מה דעתכם על היחידות הבאות: גולני, גבעתי צנחנים (לא רואים כל אחד לשורה משלו): אבא שלי היה בגולני אז משאני קטנה צבא זה מזכיר לי גולני "היחידה" (סיירת מטכ"ל):סבבה שייטת 13 ("הקומנדו הימי"):מאגנניב שלדג:מעיניין 669 ("יחידת החילוץ של חיל האוויר):חייל האויר מה שאני שומעת 124546734648 פעמים ביום מאחותי החמדמדה סיירת יעל (שיט! מידע אסור! לא מדברים על הסיירת הזאת!):אמם הם
חהחהחה כמה שנון מצדי חובלים:אחלה וכמובן, הכי חשוב לסוף, קורס טייס ("הטובים לטייס והטובות לטייסים" ): אבירן היקר ...אני לא מסוגלת לשמוע את המשפט הזה הדבר היחד שטוב בדבר הזה שלאחותי יש ג'וק מטוסים חולת מטוסים וכל החדר שלה מטוסים ואני רואה הרבה פרל הארבור! אבל זה נשמע אחלה. שעת סיום:15.45 זהו נגמר! איך היה:חופר אבל נחמד דרגו את השאלון מ 1-10: 8

אבירן171

New member
אני דורש במיידית להכיר את אחותך!

ותגידי תודה שאת לא רואה בלי הפסקה "אהבה בשחקים"

א ת ו ש ש

New member
היא בת -10!

חולת מטוסים כל היום מדברת על F16C F15I מוסקיטו וכל המטוסים האלו כן ואם הייתי רואה אהבה בשחקים היתי חותכת ורידים(ואז זה היה נראה כאילו אני איזה אימו ------------------- *צנוזרה* .) אתה אשכרה קורא את זה?

אבירן171

New member
אכן. אני קורא. יתר בזמן פנוי

אני רוצה לדבר איתה דחוף! תגידי לה שהיא קיבלה מתנה - טייס ליום אחד. לחתוך ורידים?
למה? אני רוצה לחתוך לך!
ואל תצנזרי. אני רוצה לראות מלא.

א ת ו ש ש

New member
לא לאימו!!

כי אימו הם מפגרים חולי נפש בעלי בעיות קשות חרשים מטומטמים שמוציאים לרוק שם רע ועוד מס' לא קטן של קללות. ומצד הבנות הם סתם פרחות מטומטמות שחושבות שהם רוקריות יש יותר מדי כאלה בבית ספר שלי שסוגדות לבילעעעעע קאופליץ טוקיו מוטל וכל השיט הזה זאת הסיבה שאני מתעבת אימו!(קצת חופר) ובקשר לורידים... לאא אל תחתוך את ורידיי לאאאא לאא אל תעשה לי את זה.

אבירן171

New member
חח איזה מתוקה חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוקי, זה מסכם בקצרה את את עניין האימויים........ נראה לי תעלי את זה לכנסת ותחוקקי חוקים נגדם
בבקשה, אני רוצה לחתוך, בבקשה, זה כל כך כיף. ריח הדם, הטעם שלו ועצם זה שאני רואה אותו נותן לי כל כך הרבה הנאה! זה האורגזמה שלי!

yael ziv

New member
גם אני

פרטים טכניים: שעת התחלה: 20:30 שם פרטי: יעל שם משפחה: זיו תאריך לידה: 27/10/89 מזל: עקרב מגורים: כפר ורדים (בצפון) ת.ז: WTF מספר כרטיס אשראי: חחח היית רוצה! ספרות ביטחון מאחורי כרטיס האשראי: כתובת מדוייקת: מספר דרכון: מספר רשיון נהיגה: מי זוכר בעל פה? (ססתתם. על כל ה-6 האחרונים אין צורך לענות אבל על השאר כן ) שאלות ניקלבאק: מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: או How You Remind Me או Hero , לא זוכרת מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: Woke Up This Morning מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: מתחלף. כרגע Woke Up This Morning מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: Silver Side Up מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד ): אז למה אתה שואל? מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: כולם מושלמים
מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: לא מתה על קליפים מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: אין דעה איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'): נקמה, אהבה כוזבת עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה! ): חחחח מותק, אני כבר "מזמן" לא לומדת בבית ספר
שאלון חברותי: באיזה כיתה אתם: לפני צבא מה שם הביה"ס: מנור-כברי (כאילו מישהו יכיר) באיזה עיר ממוקם: קיבוץ כברי ביה"ס פרטי או לא: כן כמה בגרויות יש לכם השנה: מלאה + מי זוכר כמה מתגעגעם לביה"ס הקודם: לא כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: 4 מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס: זאת שאלה מכשילה? מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס: ראה הנ"ל יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס: כן שאלון אישי (אין חובה לענות): מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): מרוצים ממנו: במידה ולא, פרטו למה: יש לכם בלוג: לא תנו קישור ומיד!: איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול ): אחלה. אני מאלה שיודעים לשתות מה התכנון השבועי שלכם: אין עדיין אני כלול בו? למה לא? : מה זאת אומרת? לא קבענו שאני באה אליך בשישי? יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: לא מהו הסטטוס הדתי שלכם: חילונית מעשנים: לא אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם ], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: כלום. לא עניינה עובדים: כן במה: חנות צילום (עד הצבא) כמה שעות בשבוע: לא זוכרת מה המשכורת: שאלון באופן תיאורטי: יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל ): מסרבת ולמען צדקה, תופיעי ככה: ותופיעי ככה גם בפומבי: מאמינים באהבה אפלטונית: מאמינים באהבה וירטואלית: מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) כן מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: כן מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית: שאלון צבאי : מה דעתכם על צבא: אחלה ועל צבא ההגנה לישראל: מה דעתכם על היחידות הבאות: גולני, גבעתי צנחנים (לא רואים כל אחד לשורה משלו): מצויין "היחידה" (סיירת מטכ"ל): כנ"ל שייטת 13 ("הקומנדו הימי"): בכלל טוב שלדג: למה לא? 669 ("יחידת החילוץ של חיל האוויר): מצויין סיירת יעל (שיט! מידע אסור! לא מדברים על הסיירת הזאת!): אח שלי היה. ועם השם שלי אז בכלל
חובלים: מצויין וכמובן, הכי חשוב לסוף, קורס טייס ("הטובים לטייס והטובות לטייסים" ): לא משהו. חחח שעת סיום: 20:42 זהו נגמר! איך היה: אחלה
כל הכבוד על היוזמה דרגו את השאלון מ 1-10:

yael ziv

New member
מה? לא הבנתי

לא התכוונתי לקורס עצמו, אלא לאנשים שאני מכירה שנמצאים בו ומתי אתה, אדון אבירן, מתכוון לענות על השאלון?

אבירן171

New member
כנראה שאת מכירה טייסי קרב

כמו שהגדיר את זה טייס 777 באל על, איך מבדילים בין טייסי מסוקים לבין טייסי קרב? טייס קרב אתה תראה ממרחק של 200 מטר, מרוב שהוא שמוק! טייסי מסוקים הוא בדר"כ אדם צנוע, ולא רברבן. אדון אבירן יענה כשיהיה לו זמן פנוי.

YaEl 15

New member
אממ... מנסה לענות: ../images/Emo4.gif

שעת התחלה: 23:43
שם פרטי: יעל
שם משפחה: פחחח... לא.
תאריך לידה: 04.01.92 (ואבירן שכח את מתנת היומולדת שהוא הבטיח לי!)
מזל: גדי.
מגורים: מרכז :)
ת.ז: --
מספר כרטיס אשראי: ---
ספרות ביטחון מאחורי כרטיס האשראי: ----------
כתובת מדוייקת: ----------
מספר דרכון: ---
מספר רשיון נהיגה: חפרן ! אין.
(ססתתם. על כל ה-6 האחרונים אין צורך לענות אבל על השאר כן )
שאלות ניקלבאק:
מהו השיר הראשון של ניקלבאק ששמעתם: Hero.
מהו השיר האחרון של ניקלבאק ששמעתם: Hero.
מהו השיר האהוב עליכם של ניקלבאק: someday, בזמן האחרון.
מהו האלבום האהוב עליכם של ניקלבאק: האחד-לפני אחרון. סילבר סייד אפ. (חהחה איזו ילדת כאפות אני)
מהו השיר הפחות האהוב עליכם של ניקלבאק (ולטובתכם, שלא יהיה לכם כזה אחד ): אמ, פחות אהוב... לא יודעת, יש לי.. דרגות.
מיהו חבר להקת ניקלבאק האהוב עליכם: הסולן, אולי, כי אני הוא היחיד שאני מכירה את שמו - צ'אד.
מהו הקליפ של ניקלבאק האהוב עליכם: savin' me
מה דעתכם על השילוב בין סנטנה לצ'אד קרוגר: הא? *בורות*
איזה כיוון של ניקלבאק אהוב עליכם יותר (אהבה, אהבה כוזבת, נקמה, התרוממות (לא ידעתי איך להגדיר את HYRM), שלום העולם וכו'):אמ, נקמה, אהבה כוזבת
עיתון ביה"ס נתן לכם משימה, בתור כתבים, לכתוב מאמר בין 3 עמודים על ניקלבאק, תוך שימוש בכל אמצעי לרשותכם, ללא העתק-הדבק (ואני לא שואל מה תעשו, אני אומר לכם מה לעשות. לעבודה! ): חיחי לא. זה לא יקרה. שאלון חברותי:
באיזה כיתה אתם: י' (3)
מה שם הביה"ס: ממה זהה משנהה?
באיזה עיר ממוקם: רמת גן.
ביה"ס פרטי או לא: לא.
כמה בגרויות יש לכם השנה: 4
מתגעגעם לביה"ס הקודם: לא.
כמה בתי ספר כבר עברתם בחייכם: 3.
מאמינים שחברות ארוכה מאוד יכולה לצמוח מביה"ס: כן.
מאמינים שזוג שעתידו להתחתן יכול להכיר בביה"ס: טכנית, כן. זאת אומרת, לדעתי זה לא מומלץ, כי מה אתה מבין כשאתה טינייג'ר? אבל אומרים שזה עובד עבור אנשים מסויימים, אז כנראה שכן.
יש\הייתה לך\לכם חבר\חברה שהכרתם\הכרתן בביה"ס: לא. שאלון אישי (אין חובה לענות):
מהו הסטטוס שלכם עכשיו (אני מרגיש כמו אתר הכרויות): חהחה. רווקה
מרוצים ממנו: אמ, לא יודעת. לא.
במידה ולא, פרטו למה: --
יש לכם בלוג: --
תנו קישור ומיד!: --
איך הייתה הפעם הראשונה (שנגעתם באלכוהול ): מבחילה. (*חנונית*)
מה התכנון השבועי שלכם: לפנטז.
אני כלול בו? למה לא? : עליך.
יש סיכוי לזיווג בינכם לבין מינכם: לא. חח.. אין מצב.
מהו הסטטוס הדתי שלכם: דתיה. (כן-כן, אבירן הכופר. [אם הוא קורא את זה {אם מישהו קורא את זה}])
מעשנים: לא.
אמא שלכם נכנסת לחדר כשאתם באמצע עם חבר\ה שלכם [ישנים.. מה כבר חשבתם ], והיא לא ידעה שהבאתם אותו\ה, מה הנכם עושים: בחחח.. קשה לי לתאר מצב כזה.
עובדים: לא.
במה: --
כמה שעות בשבוע: --
מה המשכורת: --
שאלון באופן תיאורטי:
יו הפנר פונה אליך ומשלם לך 50 מיליון דולר על צילום לאחת הקלטות שלו, מסרבת\מסכימה? (על בנים אין צורך לשואל ): חח לא, הוא...
ולמען צדקה, תופיעי ככה: לא.
ותופיעי ככה גם בפומבי: אה, לא.
מאמינים באהבה אפלטונית: לא. ממש לא.
מאמינים באהבה וירטואלית: לא. גם לא.
מאמינים שדארווין צדק ואולי באמת מוצא האדם הוא מן הקוף? (ואל תתיהדו לי פתאום..) זה לא סותר. אני קוראת ספר מרתק כרגע, שמוכיח שבריאת העולם בתורה, מתאימה לממצאים המדעיים שהתגלו בשנים האחרונות. עוד לא הגעתי לפרק על האבולוציה, אבל יש אחד, אז אני לא שוללת את האפשרות.
מאמינים שניתן לאהוב אדם ולשנוא אותו בו זמנית: כן. ממש ממש כן. לגמרי.
מאמינים שאפשר להיות מאוהב בכמה אנשים בו זמנית: כן. דילגתי על הקטע של הצבא, אני לא מבינה בזה כלום.
שעת סיום: 23:57 זהו נגמר! איך היה: ככה ככה... חופר
דרגו את השאלון מ 1-10: 6 וחצי. סורי.

אבירן171

New member
כופר כופר, אבל חיי טוב מכולם

ואת לא חנונית. מי שלא שותה, הוא האדם החזק. ורק החזק שורד!

למעלה