כדי להכניס קצת תוכן

כדי להכניס קצת תוכן

תזכרו ברגע שקניתם תדיסק/שמעתם אותו פעם ראשונה. כשעברתם על השמות של השירים השירים היו כמו שדימיינתם? כשעברתם על המילים של השירים אחר כך העיבודים והמנגינה התאימו לכם?היו שירים שדימיינתם אחרת? תנו בראש!

שלי

אני למשל דמייתי את לבד[
] אחרת לגמרי,דמיינתי אותו כבלדה יותר שקטה שהקצב בה יותר איתי,עם גיטרה קלאסית ורק בפיזמון השיר מתגבר ועולה. למרות שיצא אחלה שיר בסופו של דבר
לפני ששמעתי את הפחד יעלם,כשרק ראיתי את השם כחלק משמות השירים חשבתי שהשיר יהיה יותר שיר על התמודדות על פחדים,מאבקים וכ'ו. לא עולה לי עוד כרגע,כשיעלה אני אוסיף.

../images/Emo214.gifזה יהיה קצר ולעניין!

-כן, זה היה צפוי. -כן, תמיד אני קונה רק דיסקים של מוזיקה שאני אוהבת ככה שלמרבה ה[...] אין הפתעות -למרות שכן, היו מעט שירים שדמיינתי אחרת.אבל בסוף התרגלתי
על השאר אענה כשאהיה ערנית יותר

moriboy666

New member
אממ

כשעברתם על השמות של השירים השירים היו כמו שדימיינתם? כן.. כשעברתם על המילים של השירים אחר כך העיבודים והמנגינה התאימו לכם?כן אני מכיר את השירים מההופעות היו שירים שדימיינתם אחרת? זכרתי שאמונה נשמע לי פעם יותר רועש בהופעות.

../images/Emo205.gif

כשעברתם על השמות של השירים השירים היו כמו שדימיינתם? לא. כשעברתם על המילים של השירים אחר כך העיבודים והמנגינה התאימו לכם? חלק מהם. היו שירים שדימיינתם אחרת? כן, אבל הופתעתי לטובה, לא התאכזבתי.

למעלה