כדי חרס על אדן.

shlumbergera

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif - יש גם עלוות אפורו

ת. ג'י, צריך תמיד לקחת בחשבון שלי הכל ברור אבל אולי לא לאחרים..... לא יכולה לצלם, זה נשאר מאחור, בביתי הקודם ואין לי אפשרות להיכנס לשם.

טסונמי1

New member
אעלווה אפורה- אחד מהיפים והגולשים

בעלי עלווה אפורה [כסופה] זו הדיכונדרה הכסופה

Rוני

New member
בתכנית הגינון של הבי.בי.סי אמרו

ירוק-אפור הם די דומים

טסונמי1

New member
אפור הולך מצוין עים ורוד

ואפילו צהוב-בעצם גם אדום אבל ורוד זה הכי הכי

Rוני

New member
מקסים האפור הזה, אשמח לקבל כזה

יש לו זרעים? אם לא, אז בהזדמנות

crazyflower

New member
נראה נחמד מאוד

חסר לי משהו זקוף עונתי ר"ש לא משנה (אם יש לך ספק בנוגע לשמש תתקע שם פוקסיה, הלקוחות שלך בטח לא גולשים פה הם לא ידעו שזה בנאלי
) משהו במבנה הספסלי לא נוח לי בעין לא יודעת להגיד מה אם זה עצם העניין או שזה גבוה מידי אולי מפני שזה ספסל בלי פורפורציות של ספסל בכל אופן מפגש החומרים של החרס על העץ הכבד - יפה ונעים לעין חזרת ואמרת שזה נשקף מהחלון אנא - צלם גם מהחלון שאלה טכנית - האם אטמת הכדים באיזה אופן? בשתילת הכדים האחרונה ריססתי בספרי זפת כמו שהמלצת + שמתי נילון נראה אם יעבוד כד אחד השארתי לניסוי ללא אטימה כיוון שנטען פה לא פעם שהאטימה טובה לכד אך לא טובה לצמח ודרך אגב אם כבר כדים - המלצה - תסתכל במשתלה על מה שקרוי כדים קולומביינים. הם יפים, זולים ונראה לי שתאהב אותם בנוגע למאמר המוסגר - קודם כל תודה לך על השיתופים וההתיעצויות זה מעניין מאתגר ומלמד. "לפעמים עולה כאן הודעה עם תמונה של גינה, שלא בדיוק קולעת לטעם שלי" מדוע אין בעיה להעיר על שגיאות בוטניות בנחרצות ובלי להתפתל וקשה לנו לעשות זאת על שגיאות אסטטיות?

shlumbergera

New member
אולי בגלל ששגיאה בוטנית היא שגיאה

שכאן, בגלל נושא הפורום, מראה על הדיוטות (לא אידיוטיות!!!!!) וממש מבקשת תיקון והבהרה ולימוד. "שגיאה אסתטית" - לא יודעת אם יש משהו כזה. בד"כ, אסתטיקה מתקבלת כשאוביקט בנוי מסך כל פרטים שמתיחסים זה לזה באופן "נכון". ה"נכון" מתקשר למספר הזהב, אם מישהו מכיר או יודע. אבל, בדורות האחרונים, כל העוסקים באסתטיקה, אמנים ואומנים, משתדלים דווקא לשבור את הכללים וללכת נגדם. מעין מרד. אז אולי אין שגיאות אסתטיות. אבל נניח שמישהו מציג עבודה שלו ומבחינה אסתטית זה לא נראה לי. הרי הבן-אדם יצר כאן משהו. זו אמירה מאד אישית ולא פליטה של חומר שעיכל. זה מראה על יכולתו וכשרונו. ללא קשר אם למד או לא. אם נשלול את התוצאה, אנחנו שוללים אותו ואת כל הנ"ל. כואב. אני מניחה שבפורום "אסתטיקה" - אפשר לפתח ויכוחים ודיונים וגם לומר דברים לא נעימים

crazyflower

New member
נושא הפורום הוא גינון

והגינה מטרתה בסופו של דבר וגם בהתחלתו - להיות יפה וודאי שיש דבר כזה שגיאה אסטטית, אין לי כוח להכנס לזה שוב אבל בשתי מילים - סגנון הוא עניין של טעם. יופי - לא לא מחפשת לפתח ויכוחים ולומר דברים לא נעימים וגם משגיאות שקשורות לקומפוזיציה וקו אפשר ללמוד האומנים והיוצרים ששברו חוקים וכללים יצרו משהו חדש עם חוקים משלו

פאביאן

New member
יפה אבל מעט משעמם לטעמי.

הייתי שוברת הקו האחיד ע"י הוספת צמחים שגדלים לגובה בכדים 2 ו-4 למשל. בתגובה שכתבתי להודעתך הראשונה (ונבלעה בתוככי מערכת תפוז עוד בטרם נשלחה) סיפרתי על צירוף של ברושים לימוניים ובשמת שהכרתי ואהבתי כשחייתי בניכר. לדעתי ברושים לימוניים יכולים להוות צירוף מוצלח ומגוון עם שיחים פורחים כהי עלים כמו בשמת או פוקסיות וגם גרניומים מסויימים (שני האחרונים והברושים הלימוניים יתאימו יפה גם לתנאי שמש גבוליים).

סודA

New member
נראה נהדר, העיצוב מיוחד מאוד ואצילי

הייתי שוקל להוסיף דקל קטן במרכז כל כד, בנוסף למימולוס.

טסונמי1

New member
לאאאאאאאאאאאאא -שום דקל!

כפי שאמרתי אים באמת המימולוס יתפתח כראוי לא צריך יותר דבר הבעיה עים המימולוס הם הצבעים -אני מאוד מקווה שנפלת על צבעים יפים

טסונמי1

New member
ועוד משהו על מימולוס- צריך לישתול

אותם צפוף מאוד [כמה בכל כד] כדי ליגרום להם לחפש אור ולרוץ לכל הכיוונים[בעיקר למטה]

סודA

New member
צריך בכל זאת משהוא שישבור את המראה

האופקי האחיד, שימי לב גם אחרים העירו בכוון הזה. זה לא חייב להיות דקל, שיהיה אפילו מטאטא הפוך,

אלי חדש

New member
אוהב מאוד את הכדים והעץ

לא כל כך אוהב את המסך שנמצא מאחורי הכדים. המחצלת הזאת או גדר הקנים לא לטעמי. אותו רעיון של כדים המלא בפוקסיות מזנים שונים יכול להיות נהדר חלקם זקופים וחלקם משתפלים באותו העציץ יתן גם אלמנט גובה וגם את השפיכה סביב לעציץ ומגוון פריחה נהדרת.

י ע רה

New member
דוקא הקו האחיד והצנוע יפה בעיני

לא מתימר לא מגונדר נעים מאוד לעין

כדי חרס

לדעתי היה צריך לדרג את הספסל ז"א לבנות תושבת נוספת בגובה ,שאינו שווה לשתי הצדדים. בנוסף גרניום זוחל בצבעים שונים יתן מדרג טוב יותר(יש לי תמונה במחשב ואני מנסה לאתר אותה ).

טסונמי1

New member
גרניום -נדוש בעייתי בקיץ

דווקא הרעיון לישתול מימולוס מוצא חן בעיני ואני מחכה בקוצר רוח ליראות את התוצאות בהמשך-

למעלה