כדי חרס על אדן.

nony11

New member
כדי חרס על אדן.

הפורום הזה משוגע. בשביל למצוא הודעה שלי מלפנימ שבועף אני צריך לשכור חוקר פרטי עם תואר בארכאולוגיה. בקיצור, מי שזוכר, לפני שבוע שבועיים ביקשתי עצה בנוגע ל...ובכן, בנוגע למה שמופיע בתמונה. הפינה הזו היא אצת לקוחות שלי, מול החלון הבלגי של פינת האוכל. בטפשותי, לא צילמתי "לפני", אבל אתם יכולים להאמין לי שהיה מוזנח. זה, פחות או יותר ה"אחרי". חסרה שם יריעת קנים חדשה בהירה מאחורי כל העייסק. כרגע שתלתי שם מימולוס בכל הכדים. אני לא לגמרי בטוח שזה היה נכון. לא בטוח שיש לו מספיק שמש. אני רוצה לשמוע את דעתכם. ראשית, בנוגע לצמחייה כאשר אחליף את המימולוס. המקום בשפלה, מקבל 3 עד 4 שעות שמש ישירה ביום, ואור רב. שנית, באופן כללי את דעתכם, ועכשיו מאמר מוסגר. לפעמים עולה כאן הודעה עם תמונה של גינה, שלא בדיוק קולעת לטעם שלי, ואני מתנסח בעדינות. בדרך כלל אני בוחר לא להגיב, למה לקלקל לבעל ההודעה? אז כאן אני מבקש בפירוש, לא לחוס עליי. אני ממש מבקש ביקורת אמיתי ולא מצונזרת. יאללה לעבודה. ן.

טסונמי1

New member
אים מעט מזל ומספיק שמש זה יהיה נהדר

מקווה שהמימולוס בצבעים מענינים מישום מה רובם בצהוב דלוח מימולוס לא צריך עומק של עציץ הוא מעדיף רוחב[צמח מיתפשט] מימולוס אוהב המון מים הוא נחשב כצמח גדות לא יודעת עד כמה הוא יגלוש אים אין לו באמצע אפשרות לגדל שורשים לחיזוק אצלי הוא נישתל לדופן מפל הענפים ניכנסו למים והשרישו וכל האמבטיה העליונה כוסתה בצמח -כדי לאפשר זרימת מים טובה הייתי חייבת לחתוך אותו

Rוני

New member
יש לי צמח חדש יחסית שאולי הוא

מימולוס בכל מקרה רוב הפרחים התרסקי בברד העלים נשארו בסדר

טסונמי1

New member
ציגלל המירקם הרך של המימולוס

[והעסיסי] הוא ניכתש במהירות בברד גם הברלה אוהבים אותו מאוד כל עוד שהוא לא קפא גם ללא עלים כלל הוא ימשיך להיתפתח -להפך מימולוס אוהב שגוזמים אותה מיפעם לפעם הוא מוציא מיד עלים חדשים יפים

Riki10

New member
../images/Emo140.gif טסונמי, המימולוס הזה מקסים!

הצבעים שלו מדהימים, התאהבתי בו
חבל שאני לא רואה אותו במשתלה שאני קונה משם, הוא יכול להתאים מאד לאדניות שלי!

Riki10

New member
נוני, עם הפריחה זה יראה מקסים!

מחכה לראות צילום עם הפריחה.

י ע רה

New member
מקסים! מותר להעתיק?אפשר מידות?

האם ההגבהה כדי שיראה מהחלון? מה הגובה והרוחב?

nony11

New member
ברור שמותר.

ההגבהה היא משני טעמים, ראשית, זה יותר יפה כשהכדים מוגבהים. זה נותן להם חשיבות ומייחד אותם. שנית, אכן כדי שיראו את זה מהחלון. גובה ורוחב..לא יודע...הייתי משאיל לך את העין שלי אבל אחת נתונה בכוס, ואחת אישתי לא מרשה לי להשאיל כי אני עושה בעמידה.

רוּפֵן

New member
מצטער לאכזב אותך...

אך ביקורתי האמיתית והלא מצונזרת היא... פשוט מקסים ! הסגנון מאוד לטעמי. העמודים מהלבנים הקטנות, אדן הרכבת והכדים במרחקים שווים.. אוהב את זה ! כשיתחיל המימולוסים להשתפל מטה ב"רישול".. זה יהיה עוד יותר מרשים. פינה מאוד יפה ומאוזנת.

זה יפה לטעמי אבל...

זה נראה לי כמו ספסל מבוזבז. המבנה מרהיב בעיני ואולי שווה להרחיב אותו עוד קצת ולשים כדים בצדדים או כדים עם הגבהה בצד. פשוט נראה לי שבתור פינת ישיבה זה יראה עוד יותר יפה.

shlumbergera

New member
מאד יפה לטעמי.אוהבת את הצבע של הכדי

ם, את הצבעים של המעמד והלבנים, אם המימולוס בצבעים שונים זה יהיה נהדר (כמו שטסו' אמרה) ו.. אם המימולוס לא זקוק לעומק אלא לרוחב, אולי אפשר להוסיף משהו בשולי הכדים. משהו ששורשיו ירדו לעומק? משהו עדין מאד, פרח לבן או סגול, עלים דקיקים?, השתפלות? שיתערבב יחד עם הצבעוניות של המימולוס?

shlumbergera

New member
נ.ב.בענין הרקע:פעם נכתב כאן משהו על

צבע רקע לצמחים. אז הזדמנות לחזור על זה: *** ה *** צבע ב הא ענקית שמבליט כל צמח כולל גבעולים, ענפים, עלים וכי"ב הוא "אפור בגדי עבודה". מאד מאד ממליצה. אז אולי אפשר לרסס או לצבוע את הגדר הישנה.

crazyflower

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פעם כתבת את זה וחשבתי שאת מתארת גוון עלווה של צמח עכשיו אני מבינה שאת מדברת על קיר יכולה לצלם לנו אחד כזה?

למעלה