כדור bravecto

כדור bravecto

שלום!
לפני 3 שבועות נתנו לכלב שלנו (רועה בלגי בן שנה וחצי) כדור bravecto, למניעת פרעושים וקרציות ל3 חודשים.
לא רק שהכדור לא עזר, להיפך, מאז הוא מתגרד כל הזמן ומצאנו עליו המון המון קרציות.
ברגעים אלו אני יושבת באוטו (הוא מצטרף אלינו לנסיעות לפעמים) וראיתי קרציה מטיילת ליידי בנונשלאנט, ועוד אחת על היד שלי.
מה עושים????? למה הכדור לא עזר?? יש לנו כלב חסין כדורים??? מישהו נתקל בתופעה כזו?
תודה רבה רבה

KallaGLP

New member
קודם כל, עלייך לוודא שאין עלייך קרציות.

קרציות עלולות לגרום למחלה מאוד קשה בבני אדם - קדחת קרציות.
שנית - אם טיפול מסוים לא עוזר, יש לנסות טיפול אחר. לא חסרות אפשרויות. יש מוצרים של סרסטו, אדוונטיקס ועוד, שנחשבים טובים. אפשר גם להתייעץ עם וטרינר.

תודה

אכן, אני מודאגת מאוד... יש אצלינו בישוב מכת קדחת קרציות. אני מילא, שלושת התינוקות שלי פה מאחורה בנסיעה אינסופית מהצפון לדרום...

עומר TT

New member
הדברים האלו תלויים בכלב ותלויים בסביבה

אצלינו בשכונה בעלי כלבים ממליצים על סרסטו ועל אדוונטאג' ושני אלו דברים שלא עובדים על הכלבה שלנו למרות שנראה שהם כן עובדים באופן כללי על הטפילים של השכונה.
עכשיו אנחנו בנסיון עם הברווקטו ונראה שזה עובד, ככה שזה פשוט עניין של ניסוי וטעיה עד שמוצאים את מה שעובד על קומבינציית הכלב-טפילים הספציפית שאתם מתמודדים איתה, ולמרבה הצער גם אז צריך להחליף מדי פעם (בקיץ שעבר, למשל, עבד לנו טוב הסולטיף, שהשנה כבר לא עובד).

כלל קולרים הם בעלי אחוזי הצלחה נמוכים מאשר אמפולות, לגבי כדו

כדורים איני יודעת אך כנראה שבמקרה שלך זה לא עבד מספיק טוב.
יש לנסות להחליף מוצר\שיטת החלה עד שמוצאים מה מתאים ועובד הייטב.
אצלי למשל קולר סרסטו לא הרחיק קרציות בכלל והם חגגו על הכלב ועל הקולר, אז עברתי לטיפות של חומר אחר.
&nbsp
אני מאוד ממליצה לקנות טק-טיק, זה לא יקר, זה ריסוס לחצר וזה מחסל קרציות. כשהייתה לי פלישה לתוך הבית שטפתי עם זה גם את הרצפה, ודאגתי שיגיע לכל החריצים והסדקים, וזה חיסל את המכה. צריך לרסיס מדי פעם ואין קרציות. אם יהיה מאמץ מושבי וכולם ירססו זה יפחית מאוד את הנגיעות, שווה לעשות איזה וואצאטפ על זה.

marx04

New member
חשוב לרסס את כל החצר ואת הבית ולענוד לכלב קולר נגד קרציות

שלום לך,

אני ממליץ בחום לרסס בתחילת כל קיץ (אפריל עד יוני) את החצר שבה הכלב מסתובב, ואם צריך אז גם את הבית.
בנוסף לכך הכרחי לענוד לו קולר נגד קרציות בהתאם להוראות היצרן.
אנחנו משתמשים לאורך שנים בקולר KILTIX של חברת Bayer, והוא מצויין עבורנו.

אגב, הוטרינר שלנו מתנגד לשימוש בתכשיר משולב אחד נגד קרציות ופרעושים יחד, וממליץ מאד לעשות שימוש בקולר נגד קרציות בלבד לחוד, ובאמפולות נגד פרעושים בלבד לחוד.

בברכה,

אורי.

למעלה