כדור שינה!!!!

niniv

New member
כדור שינה!!!!

אליאורי לא מוכן ללכת לישון בלי כדור.... שמעתם דבר כזה? בגיל תשעה וחצי חודשים??? אז כל פעם לפני השינה צריך לתת לאליאורי להחזיק כדור אחד מתוך כל הכדורים שלו ורק אז הוא מוכן ללכת לישון. הוא לא מצליח להרדם בלי להחזיק ביד כדור.... איזה חמוד....

זה בסדר

לכל פיצפון יש את הקטע שלו! תינוק מדהים שפעם עשיתי עליו בייביסיטר לא היה מוכן ללכת לישון בלי 3 מוצצים, אחד לפה אחד ליד האף ואחד ביד, זה היה ממש חמוד! אבל אם זה מה שעושה לקטנטן שלך טוב, אז תני לו...

niniv

New member
אגב, הוא גם צריך 2 מוצצים....

מוצץ ביד השניה (לא היד עם הכדור) ומוצץ בפה....

niniv

New member
והתמונה....

שימו לב לכדור האדום ביד ימין.... (כדור שינה...)

lilo

New member
ל כדור עוד לא שמעתי ../images/Emo6.gif

אבל בעצם, אם זה בסדר בובה, דובי, מוצץ, חיתול טטרה, שמיכה אהובה, ואפילו רובוטריק או פוקימון... אז, למה לא כדור?!
משגע הילדון שלך

איריS

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

איזה מדליק את זה עוד לא שמעתי מעולם, פיתרון טבעי למי שצריך כדור שינה, פשוט להחזיק כדור ביד. משהו הילד שלך.

היי רינתי ../images/Emo6.gif

ת'אמת בהתחלה נבהלתי קצת מההודעה שלך... גם לאביתר יש בעיות שינה הוא פשוט מקסים אליאור!!! לפחות הוא מצא חפץ מעבר שהוא יכול להירדם איתו,אנחנו עדיין מחפשים... תהיי בקשר שאת מגיעה לאבא שלך

טאש

New member
גם אני נבהלתי....

מה רע בכדור דובי? אליאורי כזה מתוק. אני אבדוק אולי גם נדבי יסכים לישון עם הכדור שלו? לאחרונה נדבי מוצא פחות עיניין בשינה....

היתי מוכנה שנויה תחזיק ביד כדור

או כל דבר אחר שעולה לכם בראש רק שתישן כבר
אין לי כוחות לעבור את הבכי הזה כל לילה לפני השינה...

לא מצליחה להבין ת'קטע של השינה

ממש לא ברור לי מה כ"כ קשה בלישון? אביתר הוא הישן הכי גרוע שאני מכירה ולראייה-הניסוחים המזוויעים שלי בכזו שעה....

ayelet i

New member
הוצאת לי את המילים מהפה!!!

גם אנחנו עוברים מסכת בכי לפני כל הרדמות... (אם היא לא נרדמת באמצע האכלת הלילה גם אז...) אוף! מתה מעייפות ובדרך למיטה בעצמי (אף פעם אי אפשר לדעת איך יראה הלילה...)

לפחות יש לך הפתעות...

אני לעומתך יודעת בדיוק איך יראה הלילה שלי-לבן. "ילדים בבית-אור בבית,אור שדולק כל הלילה..."

niniv

New member
שלא תבינו לא נכון....

זה לא שכשיש לו את הכדור הוא לא בוכה.... הוא עדיין בוכה, אבל פחות.... ולוקח לו המון זמן להרדם. לפעמים הוא מתהפך מצד לצד כל כך הרבה פעמים..... עד שהוא נרדם..

למעלה