כדור רגל/tapuzforum/images/emo65.gif

90 אחוז מאוהדי הפועל

ים בכדורסל הם אוהדי ביתר אז כמה יש לכם בכדורגל כ2000 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Pure M

New member
עלק כמה יש,

5000 אוהדים הבאנו לא פעם ולא פעמיים העונה, וגם בעונת הארצית האחרונה שלנו היה ככה. ובליגת העל יש לנו כמות אוהדים שלא תבייש את איצטדיון טדי. אם הקבוצה תצא עכשיו מהידיים של צמד הליצנים - שנתיים שלוש, ואז יהיה דרבי רציני. אז תראה על מה אני מדבר.

בכל אופן אתם לא תדגדגו

את כמות הואהדים של מכבי תל אביב בכדורגל לא את ביתר ולא את חיפה ושוב פעם אומר שאוהדי ביתר עוזרים לכם בכדורסל

Pure M

New member
עדיפה האיכות מהכמות.

אני מעדיף אוהד אחד של הפועל ירושלים על פני עשרה בית"ריסטים.

bobas

New member
לא רוצים לדגדג.

אנחנו אוהדי הפועל רגל מאושרים עם מה שיש לנו . וכשאני רואה את המפלצת מעבר לכביש בירושלים ,ואת הרחוב הספורטיבי בכללותו אנחנו עוד יותר גאים על הפועל שלנו. הפועל כדורגל למרות מצבה הבעייתי ולמרות אי ההישגים שלה כל השנים ולמרות הכול מענינת יותר מ3/4 קבוצות מליגת העל ומביאה 5000 אוהדים איכותים למשחק בליגה הלאומית כשהיא במקום האחרון. הפועל כדורגל היא הקבוצה היחידה בארץ שאינה נגועה בגזענות מכל סוג שהוא. אהבתנו לקבוצה אינה מותנית בשום דבר.רק שתהיה לנו זה מספיק.

bobas

New member
טראח.

את הפועל חיפה אני אפילו לא מחבב .את סכנין קצת.

roycot

New member
בום

לא שאלתי אם אתה מחבב. עניתי בשאלה רטורית לטענתך ש-"הפועל כדורגל היא הקבוצה היחידה בארץ שאינה נגועה בגזענות מכל סוג שהוא. אהבתנו לקבוצה אינה מותנית בשום דבר.רק שתהיה לנו זה מספיק". אז מה עם הפועל חיפה? מה עם סכנין?

למעלה