כדור פורח

yonit7

New member
כדור פורח

אני לא מכירה כמעט בנות נוספות שנמצאות בתהליך הזה זבו אנו נמצאות ורציתי לשאול אם גם אתן נפוחות מההורמונים. אני אחרי 3 זריקות של דקא. ארוך נראית כמו "צפלין" ומרגישה כמו אוהל 12 עליתי 7 ק"ג - והענין שזה הכל בצקות - אפילו האוזניים התנפחו לי. יש מישהי שסובלת ככה ויש מישהי שיודעת מה ניתן לעשות כדי להקל על המצב כי זה פשוט בלתי נסבל - עד כדי כך שלקוח שלי שאל אותי אם אני בהריון - "היית ממש רזה לפני לא הרבה זמן, אפשר להגיד מזל טוב"??? פשוט מפגר - אבל מה לעשות - קודם כל הוא לקוח וגם משלם בזמן ודבר שני מאיפה הוא צריך לדעת שמפוצצים אותי בהורמונים, ושאסור לי לקבל מחזור כי קבלת מחזור עלולה להרוג אותי? מאיפה הוא צריך לדעת שהרופאים לא אופטימיים לגביי והיעד הוא להשיג הריון במהירות הבזק ומי אחר כך להוציא את כל מע' הרבייה ואני רק בת 28? אף אחד לא צריך לדעת - ומי שלא יודע ומי שלא שמע ומי שלא מכיר חושב שכל הילדים מגיעים לעולם באותה צורה - נכנסים למיטה ובינגו - יש הריון! זה מעצבן לשמוע את כל הדברים - ההערות - השאלות - החוכמה היא לא להתעצבן , זו החוכמה הכי גדולה במצבים האלו. שיהיה לכן המשך שבוע נעים. ודרך אגב - נעם - הבנתי שאת מתעסקת בתחום הרפואנ האלטרנטיבי - את יכולה לפרט לי קצת???

Galit29

New member
יונית לא יכולה לעזור לך

אני באמת טפו טפו טפו, לא עוברת את כל הסימפטומים של הורמונים. נכון בתקופה של הטיפולים העליתי 4 קילו שאצלי זה משמעותי, אבל בגלל שאני לא סותמת את הפה וכל דבר אוכלת! כשאנשים שואלים , ואנשים שואלים מטיבעם: האם את בהריון? ויש לך סיבה טובה לשמור עליהם לידך (נגיד לקוח), תחייכי בתמימות ותעברי הלאה - אל תגידי כן ואל תגידי לא! לגבי הרפואה האלטרנטיבית - אני עושה רפלקסולוגיה....זה פשוט ענק, שעת הפינוק השבועית שלי - מומלץ בחום! אני עושה את הטיפול להורדת מתח ולהפגת מתחים. בהצלחה!

טאניוש

New member
גם אני התנפחתי

דבר אחד מנחם-זה יורד במהירות מפתיעה כשמפסיקים לקחת הורמונים...

יונית קודם יש לך ...

שם יפה ...דבר שני גם אני עליתי מאוד כל טיפול זה בערך בין 2 קילו ל-3 אבל אחרי 5 הפריות לקחתי את עצמי בידיים ועשיתי שילוב של חדר כושר עם דיאטה + הטיפולים וזה יצליח ירדתי 8 קילו וקיבלתי מחמאות שעזרו לי עם כל התהליך של הטיפולים הקשים שהיו 11 במיספר עד שהריתי בהצלחה
יונית החיובית

רוית ב

New member
אני והכרס מחזיקים לך אצבעות../images/Emo39.gif

וכל מי שחושב שמותר לו להכניס לך ידיים לשחלות - תעיפי אותו קיביני גם אם הוא לקוח! את הכי חשובה. אחרי הלידה תלכי לסטודיו C ושם תפגשי את כולנו מורידות את כל השומנים.....

נועם@בת

New member
הנפיחות הזאת היא בהחלט נוזלים

שמצטברים בגוף, אחרי הוסת הם מתחילים לרדת, ובהריון הם ממשיכים להצטבר
. כדי להקטין את הצטברות הנוזלים אפשר לנסות לשמור על תזונה נכונה. להקטין את כמות הקמח הלבן (לחם, פסטה, עוגות, עוגיות וכל הנאות החיים
), להוריד את כמות החלב ומוצרי החלב. לשתות חליטת פטרוזליה (שמשתנת), או תה לוטוס שקונים בחנות טבע. לא התנסייתי בו אבל אומרים שהוא מגעיל במיוחד
וגם יעיל במיוחד לסילוק נוזלים מהגוף. גם דוחן עוזר לסילוק נוזלים מהגוף. זה מין דגן שנראה כמו קוסקוס, מבשלים אותו כמו אורז והוא יעיל בהוצאת נוזלים ובצקות (מצויין לנשים אחרי לידה). לדעתי הכי כדאי זה לפנות לתזונאית, או לרופא סיני שיעבוד על הוצאת הלחות מהגוף ויחזק אותו במקביל לטיפולים. נועם ~שעלתה כמה קילו דוקא אחרי שהפסיקה לקחת הורמונים
~

../images/Emo80.gifטיפול למניעת בצקות

היי, גם אני עוברת כעת - את אותו התהליך. אך לאחר שהתחלתי את הסייקל של ההורמונים - בכדי שלא לצבור עודפי נוזלים (בצקות). אני נעזרת בבעלי (תזונאי ומומחה לרפואה נטורופטית) אשר יעץ לי ליטול, מספר ויטמינים וצמחי מרפא, כגון: 1. ויטמין C, אשר יש לו פעילות ווזודילטורי (מרחיב כלי דם) וכתוצאה מכך בעל אפקט המשתן. 2. ויטמין B6, בעל השפעה משתנת. ועוד.... בהצלחה ומקווה שעזרתי לך ביי

למעלה