כדור פורח

rldog

New member
כדור פורח

טיילנו לנו משפחת ל, ואנחנו בפארק השעשועים, התקרבנו לעבר הכדור הפורח, הוא היה מלא באויר חם ועצום בגודלו, מקושט בסמלים שונים, פרסומות מסתבר, סל הנצרים שקשור לתחתיתו היה מונח על הקרקע, אף אחד לא עמד בתור, יתכן שמזג האוויר הקריר מנע מאורחים מזדמנים להתקרב, "יאללה, בואו נעלה" התלהבה ג, מפעיל הכדור התערב והסביר ארוכות על מנגנוני הבטיחות, הכדור קשור בכבל אל הקרקע, בכבל יש קווי בקרה ותקשורת, ולמעשה הכדור הוא כמו מעלית נשלטת מהקרקע, עולים, צופים בנוף וחוזרים אחרי כמה דקות, קלי קלות, "לא, אני לא נכנסת לזה" אמרה אישתי נפחדת "לא בשבילי" "גם אני לא עולה" אמר ד, "יש לי פחד גבהים" ניסיתי לשכנעם בכיף של הטיסה, בזכות הריגוש והחוויה, ללא הועיל , לבסוף הסכמנו שג, ואני נעלה והם יחכו, נכנסנו לסל הנצרים והתחלנו לעלות, למעלה נשבה רוח קלה והאוויר היה צונן יותר, לא היינו לבושים בהתאם והיה קריר אבל צפינו בהתרגשות לכל הכוונים, נהנים מהנוף, מתלהבים מהתחושה המיוחדת, הרוחות הקרירות ונענועי סל הנצרים לא הוסיפו להרגשת הבטחון, "קר לי, אני רועדת מקור וחוץ מזה קצת מפחיד, לא?" אמרה ג, בחשש "כן, אנחנו לא לבושים מספיק חם " אמרתי "ברררר,,," שיניה נקשו מקור והיא אחזה בדופן הסל כשנע בעקבות הרוח, התקרבתי אליה וחיבקתי את כתפיה, מחייך אליה, היא נצמדה אלי וקברה את פניה קרוב לחזי, יכולתי להריח את הבושם שלה מעורב בריח גופה, הדופק שלי האיץ, הרגשתי את החום פושט בלחיי, שאפתי אוויר קריר לראותי, ג, תמיד עשתה לי את זה, כשעשיתי סקס עם אישתי פינטזתי עליה, חטובה, שיער שחור גולש עד כתפיה, עיניים כהות, עגולות ותמימות,שדיים קטנות, פטמות בולטות, גוף אתלטי ורגליים שלא נגמרות, "יותר טוב?" שאלתי היא הנהנה בראשה, מרימה את מבטה אלי, אוח העיניים שלה, אני מת, מת להתפרע איתה, "נעים לי איתך עכשיו" לחשה "קר לך ואת רוצה להתחמם ואת קצת פוחדת" "אני חושבת שאתה צודק" הלב שלי פעם בקצב ובעוצמה מסוכנת בריאותית , לקחתי נשימה ארוכה, אני חייב להרגיע, ניסיתי להסיט מבטי ממנה ולהתעניין בנוף, עצמתי עיני וכל מה שאני רואה בדמיון זה שנינו ביחד עושים מעשים טובים, עמד לי, ג, הסתכלה עלי שוב והרצינה פתאום, ואז השטן הזה בראש שלי, אותו יצר הרע לוחש פיתוי באוזני:"עכשיו או לעולם לא" וכאילו הוא מסיט את ראשי לאט לעברה, נישקתי אותה על שפתיה ברכות, מלקק את שיניה ונושך קלות את שפתיה, ידיה הרפו ממני, והיא הפנתה ראשה לצד, נשפתי קלות על אוזנה, ליקקתי ונישקתי קלות את אחורי אוזנה ועורפה, היא התנתקה ממני, הסתכלתי בעיניים שלי ודיברתי בשקט ובהתרגשות, שלא תבין לא נכון " ג, תמיד חלמתי עליך, אני חושב שאת מושכת מאוד, סקסית, אני מת על ההומור שלך, על שמחת החיים שלך, אני מאוד נמשך , מפנטז עליך בלילות ואני רוצה ל,,," פיה נצמד לפי בתאווה עוצר את שטף דיבורי, ידיה ליטפו את לחיי ורפרפו על ראשי, הרגשתי משוחרר, מגורה, נלהב ומרוגש, אחזתי בה בחיבוק דובי והתנשקנו בלהט, יד החלו לחפש את שדיה וללטף את פיטמותיה שהזדקרו מבעד לחולצתה הדקה, עמד לי חזר ורציתי שתרגיש את הזין שלי, ואז עצרה, התרחקה קצת ושאלה "אתה בטוח שאנחנו עושים נכון?" "לי אין ספקות, אני רוצה אותך" לחשתי התנשקנו שוב, ליטפתי את גופה, מעסה את שדיה הקטנים ומוצקים, מרפרף על מותניה ולופט את התחת העסיסי שלה , שומע את אנחותיה וגניחותיה, מרגיש את הזין שלי נצמד אל בין ירכיה, לא היה לי איכפת מהאוויר הקריר, היה לנו חם מספיק, ליטפתי את בטנה מבעד לבגדיה, ידי יורדות לעבר חיבור רגליה, היא גנחה והתנשמה בכבדות,,, "תוך שלוש דקות אתם למטה" צווח הרמקול של האינטרקום, מחזיר אותנו למציאות , התנתקנו, כאילו תפסו אותנו על חם, סידרנו את לבושנו במהירות, תוך צחקוקים עצבניים ובדיקה הדדית להסרת סימנים מחשידים, צפינו למטה ונופפנו לבני זוגנו שנופפו אלינו בחזרה ובקריאות שימחה, כניראה שמלמטה לא ראו כלום, אחזתי בידה בצורה נסתרת, מביט ומחייך למטה לעבר אישתי, "בואי נפגש בשבוע הבא" הצעתי "תארגן לנו מקום" אמרה בשקט ולחצה את ידי, "נו, איך היה" שאלה אישתי כשיצאנו מן הסל "קריר למעלה ,אבל נוף מדהים, די מפחיד " אמרתי בהתרגשות "אבל ג, עזרה לי להתגבר על הפחד" חייכתי לג, ולבעלה המחובקים "אני צריכה לשירותים" ג. השפילה מבט "כניראה בגלל הקור"

bugbuster

New member
ברוך הבא

אכן כבר הגבת לפני כן (באוגוסט) ועכשיו ישנה כתיבה ממש. סיפור הגי'פ בלוג שלך מעלה בי שאלות ומקווה שאינני טועה בהן.

למעלה