כדור פוטבול

Dml007

New member
כדור פוטבול

שלום, לאחרונה קניתי כדור פוטבול מגומי בארץ (ספורט ורטהיימר). מדדתי אותו (אורך, קוטר וכדומה) והוא בגדול הנכון והסטנדרטי של כדור פוטבול. הבעיה היא שכתוב עליו שהוא בכלל כדור רגבי והשאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש איתו גם כדור פוטבול לכל דבר? (אני מזניח את העניין של העור, את גודל הטפרים ואת הכיתוב) נ.ב-ראיתי לאחרונה במשחק שאחרי ה-QB מסר את הכדור למישהו, המישהו מסר את הכדור למישהו אחר. ממתי כזה דבר מותר? תמיד חשבתי שמותר רק לQB למסור, ורק שתיהיה רק מסירה אחת במהלך... בתודה, דרור

JayneCobb

New member
תשובה חלקית

ברוך הבא דרור...אתה מוזמן להשאר... לשאלתך,בכל מהלך מותרת מסירה אחת קדימה,ולא יותר... מה שכן,מותרות מסירות אחרוה כמה וכמה פעמים,למעשה,ללא הגבלה בכל מהלך... הבעיה היא,שמסירות כאלו נחשבות למסוכנות יחסית,ולכן כמעט ולא מתרחשות, כיוון שבמקרה ומסירה אחורה מופלת בכל שלב, הכדור נחשב ל "חי" ושחקנים מכל אחת מהקבוצות זכאים להשתלט עליו.

Dml007

New member
תודה רבה! אפשר בבקשה גם תשובה לשאלה הראשונה?

JayneCobb

New member
תראה...

אני מניח שבמשחק "תיקני" יעדיפו להשתמש בכדור אחר... אבל כל עוד זה רק אתה וחברים,לא צריכה להיות בעיה להשתמש בו...אם הוא במידות הנכונות,למי איכפת מה כתוב עליו? שיהיה כתוב עליו "הדילדו של נינט" מצידי...

Dml007

New member
חחחח...

חחח...כן אה... תבין, קניתי אותו בשביל להתאמן לעצמי ושאלתי מכיוון שלא רציתי להתאמן על כדור שבסופו של דבר הוא לא כמו (או דומה) לדבר האמיתי (לדוגמא להתאמן בכדורסל בכדור מס' 5 ולא מס' 7). הבעיה הייתה שכתוב על התווית/ברקוד שלו שהוא כדור רגבי, למרות שבמידות הוא כמו כדור פוטבול תקני. דרך אגב, למדתי לזרוק ע"י התבוננות בשחקנים מה-NFL. אולי אתה יודע, בשביל ליצור את אפקט הסיבוב של הכדור באוויר אני משחרר אותו קודם מהעגודל ואז עם האצבעות אני מסובב אותו (הכל כמובן במהירות), האם זו הטכניקה הנכונה? ואם לא אז מהי?

modz0r

New member
הדרך הכי טובה ללמוד איך לזרוק כדור

זה לבוא לאחד המשחקים הפתוחים ולהציק לאנשים ששם. לפחות 10 אנשים שונים יסכימו לעזור לך ללמוד איך זורקים כמו שצריך :) בטאג ליין מוסבר מתי ואיפה יש את המשחקים הפתוחים.. פשוט צריך להגיע.

laufgas

New member
הרגת אותי!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

"הדילדו של נינט". גדול!!!

WickedZebra

New member
יופי, עכשיו איך אני מוציא את התמונה הזו מהראש

c0g

New member
עד כמה שאני יודע...

כדורי ראגבי הם יותר שמנים. בדוק לא רק את האורך, אלא גם את רוחב הכדור. אם הוא בסדר, ע"ע דילדו של נינט.

אני קניתי כדור לא מזמן..

וכשהייתי בהולנד חיפשתי פוטבול, וכל מה שמצאתי זה ראגבי ב50 שקל...אז כבר קניתי. כשחזרתי הזמנתי באיביי פוטבול - וזה בכלל לא דומה, לא מבחינת צורה, גודל, תחושה של היד. אם אתה רוצה לשחק בלי מסירות זה יכול להיות סביר, קשה למסור איתו מדויק.

למעלה