כדור ה FRISIUM

tropical888

New member
כדור ה FRISIUM

מישהו כאן לוקח את הכדור הזה? האם יש לכם אלו תופעות לוואי אולי של השמנה? תודה

בתי לוקחת 20 מ"ג 2X ביום ו....

כן השמינה בהתחלה ההשמנה באה מסטרואידים אך נשאר בשל הפריזיום שהיא צורכת אך יש לציין כי משקלה יציב פשוט יש לה תיאבון בריא שקשה לעצור לפעמים רפי

tropical888

New member
אז אם אני

מבינה אותך נכון משמינים מזה בהתחלה? אם שהיא השמינה מסארואידים אחרים - הכוונה מכדור אחר? חשוב לי לדעת אם ההשמנה היא כתוצאה מהפריזיום.... תודה

sbh100

New member
השמנה מפריזיום

אני מקבל 30 מיליגרם ליום פריזיום ואין לי שום תופעות לואי מהכדור

tropical888

New member
sbh100 שלום

תודה על ההתיחסות. האם אתה לוקח את זה עם עוד סוג מסויים של כדור? אם כן תוכל להגיד לי איזה הוא? וכמה זמן אתה לוקח את הפריזיום? תודה

sbh100

New member
תרופות שאני מקבל

חוץ מהפריזיום 10 מ"ג 3 פעמים ביום אני מקבל גם טגרטול 600מ"גבבוקר ובערב. אני מקבל כיום עוד כדור חדש נסיוני שבאמת שיפר את מצבי. זה מה שקשור לאפילפסיה. ויש לי גם בעיות אחרות שבהם אני מטופל. את הפריזיום אני מקבל הרבה מ-חודש 11.2003 במקום התרופה ניורונטין.

הפריזיום

אני לוקח 10 מיליגרם x2 וזה לא גרם לי להשמנה. אבל אצל כל אחד הגוף מגיב אחרת. אני וחבר שלי לוקחים דפלפטת הוא השמין מהכדור ואני לא. כך שזה מאוד אינדיבידואלי.

tropical888

New member
עמית שלום

אתה יכול להגיד עם עם להשמנה הזו היה גבול? צריך לשמור גם באוכל או שזה לא קשור והכדור גורם להשמנה בלי שום קשר לאוכל? תודה

הגורם להשמנה

אני חושב שהכדור עצמו גורם להשמנה, מכיוון שחבר שלי היה רזה כמו מקל, ולאחר שהוא התחיל לקחת את הכדור הוא התנפח. אבל אני מניח שזה גם קשור לאכילה, (למרות שאני אוכל ממש לא בריא).

tropical888

New member
כנראה שזה באמת מאוד אינדבידואלי

לכל אחד ואחד לפי כל התשובות תודה לכולכם על ההתיחסות.

a v i 6 0 2

New member
פריזיום - גורמת לתלות

אני נטלתי בעבר פריזיום שהיא תרופה מאוד חלשה וההתקף הגיע לא הרבה זמן מאז שהתחלתי ליטול אותה. כאשר קיבלתי את ההתקף הקאתי את הכדורים שנטלתי ולאחר כמה שעות התחלתי לרעוד ממש בלי לשלוט על הגוף. זה בגלל שהתרופה הזאת גורמת לתלות וכאשר הגוף לא מקבל את התרופה הזאת אז איך שאומרים "תופעות הגמילה " מתחילות שהרעידות הן חלק מזה. ממש כמו מישהו שמכור לסמים כאשר אין לו את הסם. במיון נתנו לי ווליום ואז הכל נרגע!! מסוכן!!! לא לקחת!!!

tropical888

New member
האם נטלת עוד תרופה חוץ מהפריזיום

בתקופה הזו? ובנתיים אני מרגישה טוב ואין לי בכלל תופעות לוואי כמו שאתה מציין.

השמנה יכולה להיות גם בעיה

שקשורה לחילוף חומרים/אנדוקרינולוגיה. אולי כדאי לעשות בדיקות דם יכול להיות שאין שום קשר בין התרופות ובין ההשמנה.

למעלה