כדור הרגעה...

מצב
הנושא נעול.
התשובה היא ...

זה נכון,אבל כעת מדובר במחלוקת:
והמחלוקת היא האם זה דבר מסוכן או לא מסוכן. בזה אני מבקש להעזר בכם כדי להוכיח לה את האמת. מעבר לזה, מובן שתמיד צריך לשמוע בקול האשה ולכן ההחלטה הסופית אינה קשורה לכך.
התשובה היא ...
שהכסף יהיה בחשבון בנק של מגדל \הראל זה ממש ממש לא מסוכן אם כבר יותר בטוח לגבי להשקיע אם אתה מבין בזה ועושה את הדברים נכון זה טוףףף מאד ואם לא אז עדיף שלא תתקרב

anavi131

New member
מאוד תלויי

והמחלוקת היא האם זה דבר מסוכן או לא מסוכן. בזה אני מבקש להעזר בכם כדי להוכיח לה את האמת. מעבר לזה, מובן שתמיד צריך לשמוע בקול האשה ולכן ההחלטה הסופית אינה קשורה לכך.
מאוד תלויי
אם הפנסיה שלך במקפת של מגדל למשל וקופת הגמל נניח בהראל וקרן ההשתלמות בילין לפידות ויש בטחון מלא בניהול ובשקיפות אז למה לא לסחור בעזרת בתי ההשקעות שלהם? מצד שני כבר ראינו מספר מנהלי בתי השקעות ששיחקו בכספי הלקוחות,הניבו תשואה נאה עד שהשוק קרס והביא לסוף החגיגה ,כל הכסף הלך ואין למי לפנות. אבל בבתי ההשקעות הגדולים אפשר לתת אמון בדיוק כמו שאתה מפקיד כספים לקרן נאמנות כלשהיא או ת.פנסיונית.

כן אבל הראל ומגדל הם חברות

מאוד תלויי
אם הפנסיה שלך במקפת של מגדל למשל וקופת הגמל נניח בהראל וקרן ההשתלמות בילין לפידות ויש בטחון מלא בניהול ובשקיפות אז למה לא לסחור בעזרת בתי ההשקעות שלהם? מצד שני כבר ראינו מספר מנהלי בתי השקעות ששיחקו בכספי הלקוחות,הניבו תשואה נאה עד שהשוק קרס והביא לסוף החגיגה ,כל הכסף הלך ואין למי לפנות. אבל בבתי ההשקעות הגדולים אפשר לתת אמון בדיוק כמו שאתה מפקיד כספים לקרן נאמנות כלשהיא או ת.פנסיונית.
כן אבל הראל ומגדל הם חברות
גדולות עם שקיפות לא מדברים פה על חאפרים ו "מאכרים" פה זה לא רשות המיסים

הכל שטויות, האישה צודקת

הכל שטויות, האישה צודקת
זה ברור שהאישה צודקת, ולא משנה מה היא אומרת, ולא משנה מה העובדות. ככל שתפנים את זה יותר מהר, יהיה לך יותר קל לשכנע אותה לעשות מה שאתה רוצה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה