כדור בשם הפנינה?

דידי 21

New member
כדור בשם הפנינה?

באחת התוכניות של אודטה היא הזכירה כדור בשם הפנינה משהיא שמעה עליו ? מה טיבו אשמח לקבל פרטים עליו היכן ניתן לקנות אותו וכו,

זה תוסף של חברת סאן-ריידר

קונים את זה אצל המשווקים הישירים שלהם. לא מכירה כאלה, אך בוודאי אפשר למצוא דרך האינטרנט, בחיפוש בגוגל שמעתי פעם משכנה שלקחה אותם , אני חושבת שבכל מקרה צריך לשמוע דעות של נטורופט מיקצועי - גם תוספי מזון לא לוקחים , כי למישהו אחר זה עזר, ובטח לא למישהו בטלויזיה. מקווה שעזרתי בריאות טובה אריאלה באהבה

אני לקחתי אותו

אני אומנם לקחתי אותו בשביל הפצעי בגרות שהיו לי. אבל לוקחים אותו גם למטרות אחרות. הייתה לי חברה מהעבודה שלקחה אותו בשביל למנוע קמטים בעור למשל, היא הייתה בת 45. והעור שלה היה מדהים. מדובר על כדור שאם אני לא טועה מיוצר בסין. לוקחים אותו למשך כל החודש נראה לי. אני לא כל כך זוכרת כי זה היה לפני כמה שנים. בקיצר, הוא כדור טבעי, שטוב לבעיות בעור כמו פצעים וגורם לעור להיראות זורח וכנראה צעיר יותר. הוא גם טוב לטיפול בפצעי בגרות. החיסרון היחדי שלו זה שהוא קצת יקר - עולה בסביבות 100-150 ש"ח לחודש.

0 אור 0

New member
נשמע ממש קסום ...

אם הייתי חושבת שיש כדור שגורם לכל כך הרבה פלאים, בטח הייתי ישר רצה לקנות אותו. אבל מה לעשות, שבשביל למנוע קמטים בעור הכי חשוב זה לבחור את האמא הנכונה, ואחר כך קצת עזרה כמו תזונה נכונה וטיפוח מתמיד מאד עוזרים. מניחה שלחברתך היו את כל אלו, ואז הכדור באמת עזר.

מה שכן

קודם כל אולי את צודקת ואולי לא. אני יודעת רק שכשאני לקחתי את הכדורים הלאה. כל הזמן החמיאו לי שאני נראית טוב ונראית זורחת. אין לי מושג למה. האמת שזה רק משהו שאנשים ראו עליי, אני עצמי לא שמתי לב לכך, חוץ מההשפעה הטובה על הפצעי בגרות, שהוא באמת העלים אותם..

saritsh

New member
אף אחד לא יודע מה יש בה...הנה לינק

לא מגלים...סוד מקצועי

למעלה