כדור בראש

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

frhx

New member
כדור בראש ../images/Emo58.gif

http://www.youtube.com/watch?v=z5LCO07WNtk למה לא עושים רעיון של בלייק לבד ושל ג'ורדן לבד, למה??? למרות שהפעם היא הייתה נינוחה ולא רצתה שיצביעו לה אז עשתה סימנים, חיוכים ולבבות. היא אפילו יותר עצבנה אותי, אם זה בכלל אפשרי. נשמע שבלייק די מבואס מהשיר שכתבו לו, אולי בגלל שאוסרים עליו לשנות אותו מבחינת לחן...

Kryptonite

New member
../images/Emo58.gif

ראיון משעמם, מיקיילה התדרדרה לגמרי!
ממש ג'ורדין עושה לה בסוף "אני אוהבת אותך", השמרנית הזו בטח רצתה לתלות אותה על זה שהיא צלבה את ישו ומכינה מצות מדמי ילדים בפסח. גם בלייק יצא משעמם, ניראה כאילו הוא ממש עייף.

whatever4

New member
../images/Emo58.gifאוי אלוהים

ג'ורדן היא המרואיינת הכי משעממת שאי פעם שמעתי. היא צריכה להבין שמתיקות אולי עובדת באיידול- אבל לא בעולם האמיתי. יועץ תקשורת נזקק פה בדחיפות. בלייק נראה ממש עייף. האם זה סתם חוסר שינה או אולי הוא מבואס מכך שהוא הגיע לגמר? מאוד הייתי רוצה לדעת מה הוא באמת חושב על העניין. האם הוא מודע לכך שיש סיכוי שהקריירה שלו תיפגע מכל זה? מעניין לדעת...

גרררר../images/Emo58.gif

פשוט להרביץ לג'ורדין הזו
כל רגע היא "אוי מיי גאש! איי רילי דונט נואוו!"............ אויש, תנוחי!~ אין לה שום דבר מעניין להגיד והיא כל הזמן מנסה לרצות את כולם ולהתחבב על כולם, עד בחילה.:-S בלייק כרגיל חמוד, הלוואי ויזכה, למרות שאני תמיד טועה בדברים האלה

למעלה