כדורעף חופים

IMAN14

New member
כדורעף חופים

אני יודע שטורניר כדורעף החופים של המכביה יתקיים אצלנו בנתניה בחוף סירונית ואני מת ללכת אז אורן אם אתה יודע מתי ובאיזה שעה מתקיימות התחרויות שאני אדע מתי ללכת. ועוד דבר: כניסה כרוכה בתשלום???? ומשו לא קשור אתה חושב שחוף סירונית ראוי לארח תחרות בינלאומית כמו הסבב העולמי?? אול גביע אירופה??

ת-ש-ו-ב-ו-ת

טורניר כדורעף חופים מתקיים בין ה-13 עד 15 ביולי הנה פרטים נוספים כולל הבתים והמדינות המשתתפות : http://www.maccabiah17.com/Images/Links/דף%20חוברת%20פלנום%20-%20כדורעף%20חופים.pdf הכניסה לכל התחריות , כולל כדורעף חופים היא חינם !!!! לגבי אירוח תחריות גדולות , אני חושב שישראל יכולה לארח כל טורניר גדול , חוץ מאולימפיאדה ומונדיאל כרגע וגם זה יכול להשתנות בשנים הקרובות בגלל השקעה גדולה באיצטדיונים חדשים בארץ , שנבנים בפ"ת (החל מחודש הבא) , נתניה , באר שבע וחיפה ומונדיאל רק שיהיה שלום .

nitsansh

New member
אורן, אתה חי בסרט...

אין בארץ אף איצטדיון ברמה של מונדיאל או אליפות אירופה, כולל אלה שמתוכננים... וגם ביתר הענפים הגדולים אין לנו מתקנים רציניים... יד-אליהו מספיק בקושי לארח אליפות אירופה בכדורסל, אבל אולם אחד לא מספיק... איצטדיון האתלטיקה מתאים מקסימום לגרנד פרי דרגה 2, בתנאי שיתקנו את המסלול... שחייה? לא נראה לי שיש לנו בריכה מתאימה... אליפויות בענפים קטנים אנחנו יכולים לארח, וכבר אירחנו כמה בעבר... חוץ מפוליטיקה הבעיה היא כספית, ואתה יודע מה המצב הכספי של הספורט האולימפי...

תגובה

אמרתי לא כרגע מונדיאל , אבל בהחלט יכול בהמשך גם כולל אלו שנבנים , ואז יכלו לשחק ברמת גן , טדי (שיוגדל בעוד יציע) , חיפה (החדש בשלב ראשון 22 אלף מקומות ישיבה) , באר שבע (25 אלף מקומות) ובפ"ת (שלב ראשון 12 אלף , יוגדל ל-25) . שחיה , בעוד כשבוע מתחילים לבנות בריכת שחיה אולימפית חדשה בווינגיט אם 5000 אלף מקומות ישיבה , שבשקט יכול לארח אליפות אירופה . ענפים קטנים , אכן אירחנו ונארח בעתיד , רק תזכורת שישראל מארחת את אליפות אירופה בהתעמלות ואם קצת מזל ושיפוט "ביתי" קצט נוכל להציא לאולימפיאדה 6-7 ספורטאים לאולימפיאדה (קבוצתי ואישי)

nitsansh

New member
אתה לא חי במציאות...

בשביל מונדיאל צריך 12 איצטדיונים של 40000 פלוס... בשביל הגמר מינימום 60 אלף... באליפות אירופה אולי איצטדיונים של 25-30 אלף זה מספיק, אבל צריך 8 כאלה... הענין הוא שגם אם יהיו לנו את המתקנים המינימליים, למדינות שיתחרו איתנו יהיו יותר טובים... אל תשכח שבספורט אנחנו שייכים לאירופה וביחס למדינות המובילות ביבשת אנחנו קטנים... וחוץ מזה אמרתי שישנה הבעיה הכספית... זה עולה המון כסף ולאיגודים שבקושי מצליחים לתפקד לא יהיה כסף לזה... וספונסרים לא עומדים בתור להשקיע בענפים אולימפיים... אולי אם אחד כמו הנרי זימנד יחליט לתרום בשביל זה...

כדורעף

New member
כדורעף חופים בנתניה

ערב טוב, בשבוע הבא בתאריכים 12-15/7/05 יערך טורניר כדורעף חופים במסגרת אירועי המכביה בחוף סירנית בעיר נתניה. הטורניר יערך בין השעות 16:00-19:00 - כל פעם בשני מגרשים במקביל. ביום שישי שעות המשחקים :10:00 בשעה 13:00 משחק על המקום 3-4 ובשעה 14:00 על המקום 1-2 . פתיחת הטורניר תעשה על ידי זריקת הכדור ממצנח רחיפה ישר למגרש. המדינות המשתתפות : נבחרות הנשים: ישראל ,גואטמלה, ארה"ב, קנדה, מקסיקו . נבחרות הגברים : ברזיל, ארה"ב, ישראל, אוסטרליה, מקסיקו. פרטים נוספים באתר העירייה: http://www.netanya.muni.il/ כאמור, הכניסה לכל המשחקים חופשית.

למעלה