כדורסל

s h o o f

New member
כדורסל

אני מצטער מי שלא מעניין אותו כדורסל, אבל אותי זה מעניין בגלל זה אני אדבר עליו.. חהחהחהח
טוב אז ככה.. מי הקבוצה האהודה עליכם? מי השחקן האהוד( לא לרדת על אנטוני) והשאלה המרכזית.... מה אתם חושבים על הלידה שלנו?

shady17

New member
לפונצ'יק

הקבוצה האהודה זאת מכבי רחובות...שחקן פונצ'יק שוב שלא רואה את אנטוני ממטר ואין מה להגיד מכבי רחובות גדולה על הליגה שלנו זה כבר נעשה לא מעניין....

ברור שמכבי ת"א../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

ונחשוווווווו מי כנראה הולך לכללל משחקי הפיינל פור?? נכון- אני!!!!
ובחינם.. זה מה שקורה שדוד שלך הוא יו"ר איגוד השופטים.. [זאת הפרוטקציה היחידה שיש לי.. אבל וואחד פרוטקצייה]. יאיי לי!!

s h o o f

New member
ואיי

סדרי ככה כמה כרטיסים, אני מסיעה אותך לת"א.. בבקשה סדרי כמה כרטיסים... בבקשה...

PePener

New member
אני מצטרף לפניה של יאן

את כרטיסים ואנחנו נסיעות

Efrat44

New member
../images/Emo87.gif יוווווווו כדורסלללללללל

אני חולה על כדור-סללללללללל
מי אוהב כאן כדור-סל??????

Efrat44

New member
אוהבת גם מכוניות...../images/Emo73.gif

ומבינה במכוניות!!! מצטערת שהכנסתי את זה בנושא- כדור-סל!!

PePener

New member
אפרת, את מנסה להמיס אותי

גם
וגם
, אחחחחחחחח. אז מה אמרנו, רואים אותך מחר?

Efrat44

New member
מה לעשות..?!

אני חולה על כדור-סל ומכוניות.. חח ועוד הרבה דבריםםםםם

s h o o f

New member
אניייייי ../images/Emo99.gif החחהחההח

אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני אני חולה על כדורסל... ובמיוחד על אנתוני(אנטוני) פארקר

PePener

New member
../images/Emo87.gifמכבי שולטים../images/Emo87.gif

בסדר בסדר, אולי אני לא כמו שהייתי פעם ולא מעודכן כמו שהייתי פעם (יאן ודוד יכולים להעיד שהייתי פעם מלא בידעות) אבל אני בכל מקרה רואה משחקים, הולך למשחקים (גם משחק אחד נחשב, חחחחחח, הא יאן?), אוהב את מה שאני רואה והכי חשוב שאני אוהד אמיתי - לא אחד שעובר כל שנה קבוצה (גם בליגות אחרות). השחקן האהוב עליי במכבי הוא דרק שרפ
, הוא אמנם קטן, אבל מלך שלחם וקופץ, חוץ מזה שהוא גם נחמד מאוד ולא משחק אותה סטאר, למרות שהוא כזה. הליגה שלנו היא לא משהו, כי אחרי הכל מכבי שולטת ללא עוררין ואין מי שיפריע לה, מה עוד מפריע לי זה שמספר "שחקני הבית" במכבי קטן כמו שגם שחקים ישראלים צריך להתאמץ כדי למצוא במכבי וזה די חבל, כי זה כאילו שלא באמת ישראל מנצחת משחקים, אלא הכסף שמביא את השחקנים.

s h o o f

New member
פיטר תגובה לעניין.. יפה

טוב אז עכשיו אני יגיד את הדעות שלי: השחקן האהוב עלי הוא אנטוני פאקר וכמובן אני חולה גם על דריק שארפ (תשאלו את מירסקי כשדריק חמטיא שלשה אני מרביץ לו, כי אין על מי להוציא את הזעם). הלידה שלנו היא ליגה לא תחרותית כמעט בכלל... מכבי כמעט תמיד מנצח ואין ממש קבוצות שיכולות לגבור על מכבי... אך אין מה לעשות מזרחי הוא שועל עשיר שיש לו כסף להאכיל את כל ישראל, אז הוא קונה שחקנים יקרים ואיכותיים.. כמובן שזה, ששחקני הבית לא משחקים זה חבל, והדוגמא הטובה והבמובהקת זה יואב ספר, שנגד משחק של ר"ג הוא אפילו לא נרשם על הלוח, אלא איזשהו שחקן מהנערים שאני לא מכיר אותו (וזה מוזר כי אני מכיר את כל שחקני מכבי).. אבל אין מה לעשות לפחות דריק מייצג אותם, אפילו שהוא לא ממש ישראלי אבל בעצם הוא הפך להיות שחקן נבחרת ככה הוא נחשב לשחקן בית והוא כבר עונה תשעית במכבי... אז אני יסכם ויאמר שמכבי השנה היא המכבי בין החזקות שהיו אם לא החזקה ביותר, היא חייבת להגיה לפיינל פור ואפילו לקחת את גביע היורוליג..

iknow

New member
טוב תשמעו

כמו שכולם אמרו כאן(רק יאן ופיטר) מכבי היא הקבוצה השולטת בליגה מזה שנים רבות ולא ממש מעניין בליגה הזאת אבל לפי מה שאני שומע עכשיו(בשנתיים האחרונות לא ממש עקבתי אחרי כדורסל או כדורגל או כל דבר אחר למען האמת... אבל לא נורא) מכבי במצב טוב ביורוליג וזה יהיה נחמד לראות אותה בפינל פור פה בתל אביב(למרות שלראות פיסית בטח יעלה יותר מידי כסף אז נסתפק לראייה דרך הטלויזיה) אז לפחות ליגה ארופאית אם לא ליגה ישראלית השחקן האהוב הוא דרק שארפ-הוא הכי מלך אין מה לעשות...

למעלה