כדורי שוקלוד

הילית111

New member
כדורי שוקלוד

שלום לכולם אני אמורה לעשות פעילות בגן של בני בן חמש יש 35 ילדיחם מדובר על פעילות בת 45 דקות בלבד הבן שלי ביקש שנעשה כדורי שוקולד... מאחר ומדובר על 45 דקות בלבד חשבתי להכין את הבצק לכדורים בבית ולתת להם לכדרר ולצפות בכל מיני דברים אבל אני לא בטוחה אשמח לקבל מתכון קל וטעים לבצק של הכדורים וטיפים איך לעשות את הפעילות הזו בצורה מהנה עם בני החמש תוך התיחסות למסגרת הזמן הקצרה שיהיה כיף לכולם וגם לבן שלי שירגיש שותף וגאה באמא.. אני רק אציין שיש לי בבית פיצי בן חמישה חודשים כך שזמן זה לא משהו שיש לי יותר מדי אז צריך להיות משהו קליל וטוב ומה צריך לקנות האם מנגטים כאלו לכל כדור? תודה מראש לכולם ולילה טוב

נירהמ1

New member
בבקשה - כדורי שוקולד/נירהמ1

כדורי שוקולד/נירהמ1 כדורי השוקולד הוכנו על ידי ורד (satr) ממתכון נקניק השוקולד שלי...
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=771&aId=68413

satr

New member
YY תמונה ישנה וחדשה וכל פעם מתחסלים הצ'יק

ממשיכה להכין כל הזמן את אותו המתכון ... מתכון מנצח

IliAsh

New member
בוקר אור הילית
!

זה נשמע רעיון טוב וכדורי שוקולד זה גם משהו שמכינים צ'יק-צ'אק. לי אישית אין נסיון עם ילדים וגנים , אבל יש לי כמה רעיונות איך לשעשע אותם
כמובן שמגוון ציפויים יתקבלו בברכה-פירורי עוגיות פתיתי קוקוס, סוכריות צבעוניות וכד... בנוסף, אפשר לנסות להכין צורות לא שגרתיות, כלומר לא רק כדורים עגולים אלא "איש שלג" למשל, אולי זחל, פרצוף שמח, פרח וכיד הדמיון. אפשר להכין כדורי הפתעה, כאשר בפנים תהיה עדשת שוקולד, פיסת תות שדה או משהו אחר שמתאים לבני 5. מנג'טים יהיהו טובים לכדורים ויפים להגשה, אבל לא בטוח שלילדים יהיה אכפת מזה (יותר נכון לילדים בטוח לא יהיה אכפת מזה
) אפילו מפית קטנה תספיק. אם אחשוב על עוד משהו, אוסיף לכאן. שיהיה יום נפלא ובהצלחה
!

הילית111

New member
תודה יקרה !

איך מכינים את הבסיס לכדורים ולא יודעת איזו כמות אני צריכה ל 32 ילד

נירהמ1

New member
חחח - אחרי כל כך הרבה שוקולד אני

לא הייתי נרדמת כלל וכלל, ההיפך, הייתי מתעוררת ונכנסת להיפר-אקטיביות.

למעלה