כדורי כורכום יש חברה מומלצת? איפה ניתן להשיג במחיר טוב?
M MidNight Flame New member 11/6/12 #2 תשובות 1) אלטמן 2) "שקדיה" בר"ג / גבעתיים (לא זוכר, אחד מהנ"ל)
נ נבנבוני New member 13/6/12 #7 אלטמן יש כרגע מבצע בעדן טבע מרקט, אני קניתי זוג של אלטמן (סה"כ 120 טבליות) במחיר של 200 ש"ח לזוג! הכי זול שראיתי בפארמים רוצים באזור ה-180 ש"ח ל-60 קפסולות...
אלטמן יש כרגע מבצע בעדן טבע מרקט, אני קניתי זוג של אלטמן (סה"כ 120 טבליות) במחיר של 200 ש"ח לזוג! הכי זול שראיתי בפארמים רוצים באזור ה-180 ש"ח ל-60 קפסולות...
Y yarivlevi New member 11/6/12 #3 אני קונה ב B TEVA ברחוב תובל 11 בר"ג (הבורסה) קופסא של 60 טבליות (1000 מ"ג לטבליה) ב-124 שקל (אלטמן) ,יש להם גם אתר באינטרנט...
אני קונה ב B TEVA ברחוב תובל 11 בר"ג (הבורסה) קופסא של 60 טבליות (1000 מ"ג לטבליה) ב-124 שקל (אלטמן) ,יש להם גם אתר באינטרנט...
ש שקע ותקע מובטלים New member 12/6/12 #4 אני קניתי של פרג קניתי גם פפריקה חריפה ומתוקה, פלפל שחור גרוס, חוויג´ למרק, כמון. מפזרים לפי הצורך על העוף או בבשר כשמכינים אותו ויוצא טעים
אני קניתי של פרג קניתי גם פפריקה חריפה ומתוקה, פלפל שחור גרוס, חוויג´ למרק, כמון. מפזרים לפי הצורך על העוף או בבשר כשמכינים אותו ויוצא טעים
ש שקע ותקע מובטלים New member 12/6/12 #6 לפרג דווקא יש תבלינים איכותיים ידעת שפלפל שחור משפר את הספיגה של הכורכום? אגב, אם אתה מאמין שיש רכיבי תזונה שמנטרלים דלקת, אז אתה צריך להבין שיש גם רכיבי תזונה שמעודדים דלקת.
לפרג דווקא יש תבלינים איכותיים ידעת שפלפל שחור משפר את הספיגה של הכורכום? אגב, אם אתה מאמין שיש רכיבי תזונה שמנטרלים דלקת, אז אתה צריך להבין שיש גם רכיבי תזונה שמעודדים דלקת.
מ משתמשת 42 New member 13/6/12 #10 דרך אגב תבליני פרג בפייסבוק ניתן להזמין כרטיס חבר בחינם הנותן הנחה של 10% על כל קנייה בחנויות