כדורי חילבה ?

כדורי חילבה ?

נאמר לי שכדורי חילבה טבעיים מגבירים את יצירת החלב ושנורא כדאי לשתות. כשהלכתי לבית המרקחת הראו לי כדורים טבעיים ועליהים כתוב להרחיק מילדים נשים הרות ומיניקות מישהי יודעת שמעה על כדורי חילבה טבעיים האם זה עוזר האם מותר לשתות כאשר מניקים? אשמח לקבל תשובה

It is written on most medications

that they are not to be used while breastfeeding, but in most cases, this is false. Hilbe ( fennugreek) is an herb that is thought to increase milk supply, but you should not use it unless a yoetset hanaka IBCLC recommends that you do. If you are not producing enough milk, then you want to find out why. It is usually becuase the baby is not latching well on the breast and so not getting out the milk. Taking hilbe may help you make more milk, but if the baby cannot remove it from the breast, then, it won't help. In short, I would suggest that you see a yoetset hanaka. If you tell me where you live, I will refer you to someone in your area.​

דיאנה1

New member
תרגום: כתוב על רוב התרופות

שהן לא מיועדות לשימוש בהנקה, אבל ברוב המקרים, זה לא נכון. חילבה הוא צמח שנחשב מגביר אספקת חלב, אבל את לא צריכה להשתמש בו אלא אם כן יועצת הנקה מוסמכת IBCLC המליצה לך לעשות זאת. אם את לא מייצרת מספיק חלב, אז את צריכה למצוא למה. זה בדרך כלל בגלל שהתינוק לא תופס טוב את השד ולכן לא מוציא ממנו את החלב. לקיחת חילבה יכול לעזור לך לייצר יותר חלב, אבל אם התינוק לא יכול להוציא אותו מהשד, אז זה לא יעזור. בקיצור, הייתי מציעה להפגש עם יועצת הנקה. אמרי לי היכן את גרה ואפנה אותך למישהי באיזורך.

למעלה