כדורי הרזייה

כדורי הרזייה

אני נוטלת תרופה מדכאת תאבון ממשפחת האמפיטמינים(לא אפדרין,אך גם היא מעלה את לחץ הדם וקצב הלב).רכשתי אותה בארה"ב ואני מתכננת להשתמש בה לזמן מוגבל של 3 חודשים.שמה phentremine ואין עליה מידע בארץ. גם אם אינכם מכירים את התרופה הספציפית,ברצוני לדעת כמה זמן לפני הריון עלי להפסיק את השימוש בה(או תרופות הדומות לה) כדי לנקות את הגוף? היכן ניתן להשיג את המידע הזה? המרכז הטטרולוגי לא עונה על תרופות לא ישראליות כך שנותרתי חסרת מענה. כל מידע רלוונטי על התרופה,יעניין אותי. תודה.

קובי כ

New member
תשובה לשאלתך

ראשית עלי לומר שלא מתעלמים כאן. פשוט מאוד בתור מנהל פורום אני לא נמצא כאן 24 שעות ביממה. לגבי שאלתך: phentermine ידוע בארץ בשם novirasin. זוהי תרופה שכמעט ולא משתמשים בה כיום בגלל תופעות לוואי שונות שלה. חייב להודות שגם אני לא מצאתי חומר על תרופה זאת לפני הריון. במקרה של הריון מומלץ להמנע מהלשתמש בה. ועוד שאלה: כיצד קנית את התרופה הזאת בארה"ב? לפי מרשם ע"י התייעצות עם רופא מומחה? למה לא להתקשר לרופא שם ולשאול אותו. בברכה,

קובי תודה על תשובתך ו...

מהן תופעות הלוואי של נובירזין? האם קיימות בשוק תרופות דומות חדישות יותר,מופחתות תופעות לוואי?כמה זמן מומלץ להפסיק שימוש בהן(כדוגמת נובירזין) לפני הריון? ברור לי ששימוש בהריון מזיק,ובכל זאת הייתי מעוניינת לדעת כמה זמן לוקח לגוף לנקות את עצמו מתרופה שכזו. תודה.

קובי כ

New member
נובירזין

נובירזין היא תרופה המגרה את מערכת העצבים המרכזית, שבין יתר פעילויותיה היא מדכאת תאבון. תרופה זאת נחשבת ישנה בשוק, וכמעט ולא משתמשים בה כיום. בגלל תופעות לוואי קשות ובעיקר מדובר בהפרעות בלב כגון פרפור, דופק מהיר, לחץ דם גבוה. יש להיזהר בשימוש בחולי סוכרת, ובחולים במחלות לב למיניהן. כיום קיימות בשוק בארץ שלוש תרופות לטיפול בהשמנת יתר והן: 1. רדוקטיל 2. קסניקל 3. טרונק (תרופה שעובדת בדומה לנובירזין). לגבי נובירזין: זמן מחצית החיים של תרופה זאת כ-20 שעות. לפיכך ייקח לגוף כארבעה ימים לגוף לנקות את עצמו מהתרופה, אך ישנם מקרים שיידרשו מספר רב יותר של ימים. בברכה,

למעלה