כדורי הרגעה טבעיים

כדורי הרגעה טבעיים

האם קיימים איזהשהם כדורים טבעיים לטיפול בהפרעות קשב וריכוז ? תודה

0 אור 0

New member
לא כדורים אלא טיפול

קיימו מספר שיטות שיכולות לסייע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז. הצלחות שאני מכירה הן ברפלקסולוגיה ובקינסיולוגיה. כאשר בעיות הקשב סוחבות אתן בעיות התנהגותות וחסמי מחשבה, אז אפילו יש יתרו לקינסיולוגיה שיכולה להתמודד ישירות עם הבעיות הללו.

0 אור 0

New member
רפלקסולוגיה וקינסיולוגיה

שיטות שונות מאד זו מזו הרפלקסולוגיה מטפלת באדם באמצעות מגע בכף הרגל, במקרה של הפרעות קשב וריכוז לפעמים משלבים התאמה תזונתית אבל לא תמיד. מדובר במספר מפגשים - בתחילה קצרים ולאט לאט ככל שהילד מתרגל למגע מאריכים את הטיפול. קיניסולוגיה עובדת במגוון של שיטות - מגע, תנועה, דיבור, חויה - כדאי לדבר עם מאיה freearth10 שמסתובבת פה בפורום לפעמים . היא מטפלת בשיטה זו

קינסיולוגיה

היא תורת התנועה. יש בה הרבה תרגילים מיוחדים שחלקם מאריך את הקשב. בקצרה, בקינסיולוגיה מטפלים גם בקצרים שגורמים להפרעות הקשב וגם בבעיות הרגשיות שהפרעות הקשב והריכוז מביאים איתם. יש גם פורום קינסיולוגיה שבו את יכולה לשאול. אפרת

freearth10

New member
המהות היא טיפול במקור הבעיה

אור סיפרה לך קצת על הרפלקסולוגיה, אני אספר לך על הקינסיולוגיה, בדרך בה אני עובדת איתה. זהו טיפול משולב המאפשר הן לגופ הן לנפש והן למחשבה לנוע ולהניע. בעזרת גירויים שליליים וחיוביים ניתן להגיע למקומות חסומים בגופנפש שלנו ולשחרר אותם. השינוי הזה כבר מביא איתו שינויים נוספים. השבוע עבדתי עם מטופלת שלי ועשיתי איתה תרגיל שלפני חודשיים היא לא הסכימה לעשות אותו אפילו דקה אחת. שאלתי אותה אם יש לי סחרחורת. היא שאלה: למה שתהיה לי? אמרתי: לא יודעת, רק לפני חודשיים היתה לך סחרחורת. "מאיה", היא אמרה לי, "זה היה לפני חודשיים! היום אני במקום שונה לגמרי... זהו בדיוק התהליך, יציאה מהקופסא, שינוי דפוסי חשיבה, הפעלת היצירתיות,שחרור מרגישויות.
מאיה

אחד55

New member
פוספטידיל סרין

זו תרכובת שומנית שמהווה מרכיב עיקרי במעטפת התאים במוח. יש המון חומר באינטרנט והמון יצרנים של התוסף הזה. למבוגרים אני יודע שנותנים גינקו (גינקו בילובה). זה צמח מרפא שידוע כבריא למוח, ממריץ פעילות מוחית ומשפר את רמת החמצן במוח. אבל זה מאד חזק וצריך להיזהר עם המינונים. תזונה: תזונה עשירה באומגה 3 יכולה לעזור כמו למשל זרעי פשתן טחונים. בכלל בריא לצרוך שמנים טובים כמזון ולא כתוספים: טחינה, גרעיני חמנייה, ושקדים. גיליתי דבר מעניין, שבקרב קהילות חרדיות עושים שימוש גדול מאד במוצרים שקשורים ללמידה ושיפור תפקודי המוח גם אנשים ללא בעיות שרוצים למקסם את יכולת הלמידה, בניגוד לסטודנטים חילוניים שמעדיפים את הריטלין. יש גם נטורופטים ומטפלים שקשורים לקהילות חרדיות \ דתיות שפתחו מוצרים טבעיים בעצמם: תנסי חיפוש על מוצרים כמו: "קשב רב" ויש גם "רב קשב". בעבר תלמידי הישיבות התשמשו בכמוסות של אצות שעשירות בחומצות אמינו: אצה כחולה ירוקה ונדמה לי שגם אצת כלורלה. לא יודע איך זה היום.

למעלה