כדורי הפתעה - הצלחתי

• פותח הנושא frige
  • פורסם בתאריך

frige

New member
כדורי הפתעה - הצלחתי

להציל כמה לפני שחטפו את כולם. 4 תפוחי אדמה 1 בטטה לקלוף את תפוחי האדמה והבטטה ולחתוך לקוביות קטנות. לבשל כעשרים דקות. לסנן. לשים במחבת שמן זית ולהוסיף את התפוחי האדמה והבטטות, לטגן עד שהכל מתייבש ונמעך. מועכים לפירה, מוסיפים כוס של קמח, 1 כף אבקת מרק עוף, מלח, פלפל, 2 שיני שום כתושות, 1.5 כפות מיונז, 1 כף חרדל, מועכים ומערבבים טוב טוב. לבשל נקניקיות, לחתוך לאורך ולחתיכות בינוניות. לעשות כדור מהפירה ולמעוך על כף היד, להכניס חתיכת נקניקיה ולסגור לכדור. להעביר בתערובת של ביצה, כמון, כורכום, מלח, פלפל, אבקת שום להעביר בתערובת של פירורי לחם, כמון, כורכום, מלח, פלפל, אבקת שום ולטגן את הכדורים בשמן חם מכל הכיוונים. לשים לב שלא יישרפו. לא להנמיך את האש, אחרת מתפורר. טעים, טעים, יאמי, יאמי. עוד אפשרות, במקום הנקניקיות, לטגן בשר טחון עד שמוכן, להוסיף שן שום כתושה, מלח, פלפל, כשמתקרר להוסיף ביצה, לעשות כדורים מהפירה ולמלא בתערובת של הבשר, להוסיף לכל כדור באמצע צימוק אחד. עושה את זה נפלא.

יואוא את תותחית, אפשר גם לעשות עם

חזה עוף.........איזה רעיון נהדר, וצמחוני אפשר לעשות את זה עם ירקות מוקפצים. איזה גאון ואוא אני חייבת לעשות את זה פעם אחת....................

../images/Emo41.gifפירגה צריכה את עזרתך לגבי כמה

שאלות מתכונים.................. 1. איזה קינואה את קונה? האם את משרה אותה ללילה? אני קונה קינואה מתובלת של תבליני פרג ומבשלת אותה רגיל, אבל הבנתי ששאר הקינואות צריך להשרות , כי יוצא לזה כל מיני "ניילון" כאלו וכהנה וכהנה..........אז לאיזה קינואה את מתכוונת, האם את משרה? שוטפת לפני ? 2. את מכירה את הציפוי של השניצלים במקדולנ'ס /בורגר ראנץ איך עושים ציפוי כזה בבית? נראה לי שזה ציפוי מצי'פס.........אבל אני אל בטוחה. 3. אני מבקשת מתכון לפלאפל ביתי, פעם עשיתי, חומוס, טחינה, עשבי תיבול, מלח ופלפל........יש לך רעיון? יותר נכון מתכון........אני רוצה לתינוקת שלי................. 4. איפה את גרה??????? אפשר להיות חברה שלך חיחיחי, אני ואת נסתדר ביחד במטבח זה בטוח............ 5. אפשר מתכון גם לחומוס ביתי שיהיה טעים , שהבת שלי תאהב? פעם אחרונה עשיתי לה חומוס שבישלתי כמובן..........שום, מלח, פלפל ומעט לימון], לא יכלתי להוסיף טחינה, הפעם אני אוסיף............ זהו מספיק לפעם אחת לא??? אחרת אני אציף אותך...................

זה מזכיר לי קובה בטטה שלנו

ממולאת עם בשר או כמו שכתבתן עם נקניקיות, אני חייבת לנסות אתזה...............

ניקי ב

New member
../images/Emo41.gifכדורי בטטה ממולאים

כדורי בטטה ממולאים - ניקי ב טעים טעים מצרכים: 2 בטטות רכות 1 תפוח אדמה רך פטריות קטנות מטוגנות קלות פרחי כרובית קטנים מאודים 20 ג' חמאה חצי כוס קמח 1 כף אבקת מרק מל"פ אופן ההכנה: למעוך את הבטטות והתפוח אדמה , להוסיף את החמאה שהתערובת רכה להוסיף קמח , תבלינים. לעבוד עם ידיים מקומחות, ליצור כדורים, בתוך כל כדור להכניס פטריה או כרובית, לסגור את הכדור מכל הצדדים. לטגן בשמן עמוק, להזהיב מכל הכיוונים. הערות : 14 כדורים. מעדן

ניקי ב

New member
לא ניסיתי , אבל על נייר אפיה משומן

נראה לי בהחלט אפשרי. בדומה ללביבות בטטה האפויות. מעט לשטח את הכדור.

ady18

Well-known member
וניתן להקפיא את הכדורים ואז להכניס

לתנור אפשרי?

ady18

Well-known member
אז להכין עדיף נגיד לאפות

ולשים במקרר למחר ולחמם זה אפשרי אולי?

ניקי ב

New member
כן, בהחלט אפשרי.

תעדכני אותי איך עברה האפיה.