כדורי איז +

Zorikit

New member
כדורי איז +

קיבלתי כתרופה שאמורה לעזור לבעיות עיכול ושינה את הכדורים האלו. ההנחייה היא לקחת 2 כדורים 3 פעמים ביום. השאלה שלי היא כזאת, מה יקרה אם אקח פחות? זה יקר להחריד = 120 ש"ח ל 90 כדורים ואני סטודנטית. אני לא יכולה להרשות את זה לעצמי, 240 ש"ח בחודש זה טירוף. במיוחד שאני מוציאה כסף על גלולות, ויטמין D, B12 ואבץ... אני יכולה לקחת פחות?

0 אור 0

New member
כדורים ועודף של תוספים זה ממש לא רפואה משלימה

אם את רוצה לפתור את בעיות השינה והעיכול שלך את צריכה להגיע לטיפול ברפואה משלימה, לפעמים בתחילת הטיפול מזוהה חוסר כלשהו ונעזרים בתוסף לתקופה מסויימת, אבל לפי מה שאת מתארת שאת לוקחת זה נשמע לי כאילו זה כל הטיפול. ממליצה לפנות לנטורופת רב תחומי שהוא גם ברפלקסולוג בכיר - הרפלקסולוגיה היא הטיפול האולטימטיבי גם לשינה וגם לעיכול, ואת צריכה גם חיזוק של בחינת אורח החיים והתזונה. מהנסיון שלי עם סטודנטים, הרשי לי לנחש ששתי הבעיות נובעות מעודף מתח ותזונה לא מאוזנת , אולי גם בשילוב של פעילות גופנית לא מספקת. גורמים שצריך לטפל בהם ישירות, ולא להפציץ אותך בכדורים.

Zorikit

New member
הרשי לי לומר שאת טועה

אני לא במתח ודווקא התזונה שלי טובה,אני מתאמנ 5 פעמים בשבוע ויש גם טיפול בדיקור. הכדורים הם לחודש הקרוב...

0 אור 0

New member
אני שמחה לשמוע

אם את מטופלת ברפואה סינית, אז כדאי להתייעץ עם המטפל שלך על הכמויות ועל התקופה בה נדרש לקחת את הכדורים. כפי שאמרתי, לעתים בהמלך טיפול מקיף יש צורך להיעזר בתוסף לתקופה מסויימת. פשוט, מההודעה המקורית שלך היה נשמע כאילו שאת קיבלת את הכדורים האלו ושאר התוספים מבית טבע ללא ליווי של מטפל לא הזכרת את העובדה שאת מלווה על ידי מטפל ברפואה סינית שנותן לך המלצות מקיפות - וזו העובדה הכי מהותית בכל הסיפור.

Zorikit

New member
סליחה שהטעתי :)

זהו שהתפלאתי על הכמויות עוד לפני שקניתי והוא אמר שזה מה שנדרש ואז לא ידעתי מה המחיר... אוף :/ רפואה משלימה זה כל כך יקר, אני מקווה שהתוצאות יגיעו כבר :/

כדורים

הי יש המון תוספי מזון שיכולים לבוא בתמיכה לטיפול נטורופתי ולעשות עבודה ניפלאה צריך לבדוק האם מלבד התוסף את עושה משהו נוסף? מה התוסף מכיל? כמות הכדורים ליום היא חריגה אני אישית לא מכירה כדור שעוזר לעיכול ולבעיות שינה יחד גם מוצרי טבע בכמות גדולה יכולים להיות רעילים בריאות מירב

Zorikit

New member
כן אני עושה דיקור,נטרופתיה ועשבי מרפא סיניים

התוסף מכיל: אוסטריאה,סטגודון,שורש צלע השור,ג'ינסנג,זנגוויל,פינלינ,קערורית,קינמון,ראום וסאוסוראה. אני לא יודעת אם זה אמור לעזור לשתי הבעיות או לאחת מהן...

Zorikit

New member
גיגלתי ease plus

ומסתבר שזה דווקא כן אמור לעזור גם לבעיות שינה וגם לבעיות עיכול וגם שם כתוב את המינון הזה :/

למעלה