כדורי אוטוסטרוגן

ג.אמא

New member
כדורי אוטוסטרוגן

האם הם אמורים לעכב את המחזור ? לקחתי אותם במשך שבועיים, כל ערב אחד לפני השינה בצורה וגינאלית. האחרון שלקחתי היה ביום שלישי בערב. מתי לפי ידיעתכן אמור המחזור להגיע ? תודה. ההודעה היא חדשה, כי ניסיתי להקפיץ פעמיים את ההודעה הקודמת אך ללא הצלחה.

כדורי אוטרוגסטן.

היי ג.אמא. אני יודעת שאני מקבלת כדורי אוטרוגסטן לתמיכה לאחר החזרת עוברים. עבור זה נתנו לך אותם? במידה וכן, ייתכן שכדאי לך לשקול בדיקת דם להריון. במידה ולא, אין לי מושג מה לענות לך. שיהיה טוב. סאני.

יעל@

New member
לגבי הכדורים

הם קצת מעכבים את הוסת. אני הפסקתי ביום א´ וקיבלתי ביום ד´. כך שזה לוקח כמה ימים. יעל

אני לקחתי את המנה האחרונה הבוקר

והלכתי לבטא, כשהוציאו את המחט, כבר גיליתי את המכשושה. (גם הבטא השלילית לא אחרה לבוא, בשיחת טלפון מאוחרת יותר) אני ביום ה16 למחזור, בדר"כ אני מקבלת ביום ה12 לכוריגון. כך שכן, כנראה איחור צפוי.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אויש שרה ../images/Emo14.gif

קיוויתי שלפחות יצא משהו טוב מההיפר, ושהוא ידביק לך את ההריון חזק למקומו. כנראה המכשושה הריחה דם, והוציאה ראש
מצטערת לשמוע ששלילי, ומקווה שבפעם הבאה זה יהיה חיובי לוהט.
נועם

נוג

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif כל כך קיוותי בשבילך../images/Emo24.gif

יעל@

New member
אוי שרה

אוףףף, זה מעצבן, ואף פעם לא ניהיה יותר קל. שולחת לך חיבוק גדול, יעל

אפרת**

New member
הכל אפשרי

אצלי, כל עוד לקחתי (ולוקחת ממש בימים אילו) אותם לא היה דימום, הוא בא רק איזה יומיים אחרי שהפסקתי. אבל - שמעתי על מקרים שהגיע דימום גם במהלך. כלומר, כל המצבים אפשריים...

מיכל ק-ש

New member
שאלתי את פרופ´ זיידמן והתשובה היא

שהאוטרוגסטן אכן יכולים לעכב את הגעת המחזור. (הוא עונה בפורום פוריות באתר doctors.co.il). הלוואי שהמחזור שלך מאחר מסיבה אחרת... דרך אגב - כדי להקפיץ הודעה, היא חייבת להכיל תוכן. בהצלחה, מיכל.

נוג

New member
כדורי אוטוסטורוגן וגסטון מעקבים

הי, אני החודש קבלתי גסטוןגם שבועיים, ביום א´ עשיתי בדיקה היא היתה שלילית וזה היה היום 17 אחרי כריגון ורק אתמול בלילה המכשפה הגיעה. אז עם קצת סבלנות היא גם תגיע אליך או אולי יש עוד טיפה קטנה של תקווה שאת בהריון. נוג

למעלה