האם הם אמורים לעכב את המחזור ? לקחתי אותם במשך שבועיים, כל ערב אחד לפני השינה בצורה וגינאלית. האחרון שלקחתי היה ביום שלישי בערב. מתי לפי ידיעתכן אמור המחזור להגיע ? תודה. ההודעה היא חדשה, כי ניסיתי להקפיץ פעמיים את ההודעה הקודמת אך ללא הצלחה.
היי ג.אמא. אני יודעת שאני מקבלת כדורי אוטרוגסטן לתמיכה לאחר החזרת עוברים. עבור זה נתנו לך אותם? במידה וכן, ייתכן שכדאי לך לשקול בדיקת דם להריון. במידה ולא, אין לי מושג מה לענות לך. שיהיה טוב. סאני.
והלכתי לבטא, כשהוציאו את המחט, כבר גיליתי את המכשושה. (גם הבטא השלילית לא אחרה לבוא, בשיחת טלפון מאוחרת יותר) אני ביום ה16 למחזור, בדר"כ אני מקבלת ביום ה12 לכוריגון. כך שכן, כנראה איחור צפוי.
אצלי, כל עוד לקחתי (ולוקחת ממש בימים אילו) אותם לא היה דימום, הוא בא רק איזה יומיים אחרי שהפסקתי. אבל - שמעתי על מקרים שהגיע דימום גם במהלך. כלומר, כל המצבים אפשריים...
שהאוטרוגסטן אכן יכולים לעכב את הגעת המחזור. (הוא עונה בפורום פוריות באתר doctors.co.il). הלוואי שהמחזור שלך מאחר מסיבה אחרת... דרך אגב - כדי להקפיץ הודעה, היא חייבת להכיל תוכן. בהצלחה, מיכל.
הי, אני החודש קבלתי גסטוןגם שבועיים, ביום א´ עשיתי בדיקה היא היתה שלילית וזה היה היום 17 אחרי כריגון ורק אתמול בלילה המכשפה הגיעה. אז עם קצת סבלנות היא גם תגיע אליך או אולי יש עוד טיפה קטנה של תקווה שאת בהריון. נוג