כדורים

כדורים

אני מניחה שיש פה הרבה שמשתמשים בנוגדי דיכאון. התחלתי עם אלטרולט, המשכתי לפקסט ועכשיו אני לוקחת סרוקסט. למי יש משו לספר לי על סרוקסט? עוזר, לא עוזר?

דיתי3

New member
סרוקסט...נאוה

היי נאוה, סרוקסט זה אותו הכדור כמו פרוזאק רק של חברה אחרת. פועל ועושה את אותה פעולה.ואני מתארת לי שאת הפרוזאק את מכירה, אלו כדורים נוגדי דיכאון. ולרבים שאני מכירה זה גורם רוגע, ובקיצור עושה נפלאות. השפעתו מתחילה רק לאחר מספר שבועות של לקיחת הכדור.ותופעות הלוואי הן שונות מאדם לאדם. אם תרצי לדעת יותר אשמח לספר לך. שבת שלום דיתי

ברק 188

New member
אחרי אין סוף של בדיקות "פרטיות" ע.ח

שלי, בנרולגיות,כלי דם,וומומחי גב.. עמוד שידרה.. וצואר, לא נמצא דבר מיוחד שיעיד שישנו הסבר מופשט לכל ההרגשה הנוראה שאני חש, מלבד ביה"ח אסותא שהמליץ על ניתוח להקלת לחצים שאותו אני נוטה לא לקבל, לאחרונה הומלץ לפני על נטילת כדור פרוזק וכן ולפנות לטיפול למרפאת כאב לקבלת טיפול ב- RF (דיקור גלי רדיו)בקפלן. אני בקבל ממשרד הבטחון כדור בשם ציפרלקס הוסבר לי שהוא יעיל יותר ופחות תופאות לואי מהפרוזק , ידוע למישהו על כך?

תודה נאוה

כבר הרגשתי שמתעלמים ממני :) התחלתי לקחת לפני שבועיים בערך, ובינתיים אני מרגישה מוזר. זה עושה אותי אפילו יותר עייפה במהלך היום, אבל בכל זאת זה עוזר לישון. יש לך מידע כלשהו על התרופה?

sovlanit

New member
פיה על עקבים

לפני מס' חודשים שודרה בערוץ 8 בכבלים כתבה בנוגע לסרוקסאט. המידע שיש בידי-הוא מתוך הכתבה הזו. אצל חלק מהמטופלים בסרוקסאט,לפי דבריהם בכתבה,הופיעו פרצי-אלימות עצמית ו/או כלפי הזולת,התמכרות,חוסר ריכוז וחוסר לקבל החלטות פשוטות ביותר,מחשבות אובדניות,התבודדות חברתית ועוד. כמו כן בנסיון להפסיק השימוש בתרופה-הופיעו אצל חלק גדול מהמטופלים תופעות הקשורות לגמילה והתמכרות . לא מנסיוני-אני יודעת שסרוקסאט גרם לעודף תיאבון מוגבר בצורה מוגזמת, למחשבות אובססיביות ועוד. עוזר??? -אליבא דכתבה וחברה קרובה מאוד-לא עוזר. אליבא דרופאים והחברה המייצרת-עוזר. סיכום-התרופה יעילה ו/או לא יעילה באופן מאוד אינדיבידואלי. רפואה שלמה.

דיתי3

New member
פיה!!!!סרוקסט

התגובה שלך לתרופה היא לא מדוייקת, יש מקרים בודדים של תגובות קיצוניות שכאלה,, אני מכירה כמה אנשים שלוקחים את התרופה והיא גורמת להם להרבה פחות לחץ וחרדה בחיי היום יום, הם רגועים יותר ופועלים כרגיל רק ללא מתח. כך שאת לקחת תגובה אחת של איני יודעת מי על המוצר, יש כמה הבטים . ולא צריך להיבהל. בהצלחה למי שהחליט לקחת.

מיטל מק

New member
היי חבר'ה אתמול ניסיתי לכתוב

את ההודעה הזו מספר פעמים ,מקווה שעכשיו זה יעבוד!!!! קודם כול שבוע טוב לכולם. אני חייה בישוב קטן מס' האנשים הוא 400 איש בערך ( עם ילדים). מספר חולות בפיברומאלגיה עומד כרגע על 7 נשים!!!!(נשמע המון נכון?) . כל אחת במצב שונה. קל יותר , קשה יותר ... חלקנו מטופלות באלטרול וחלקנו בפרוזאק . המטופלות בפרוזאק כרגע חשות טוב יותר לדבריהן . אני מתלבטת להחליף את האלטרול אבל אני מפחדת משינויים רבים בכדורים. כרגע אני עוברת ימים קשים של גמילה מאוקסיקונטין. הגוף ממש התמכר. אז לפני שאני עושה את הצעד להחלפת התרופות אני מבקשת לשמוע ממכם מה היו השילובים המנצחים של תרופות אצלכם. בנוסף הייתי מעונינת לשמוע מה דעתכם על תרופות שינה? מודה לכם על שיתופיכם . ביי ויום טוב מיטל

סרוקסט ותרופות אחרות...

היי לכולם. חזרתי אחרי קצת הפסקה- טיילתי אצל חברים ומשפחה, נחתי אצלם במקום בבית...הועיל לי מאוד למורל. לגבי התרופות- יחסית לגילי אני חושבת שיש לי חתיכת ניסיון- את רוב התרופות המוזכרות בפורום או שלקחתי או שאני לוקחת... את הפרוזק לקחתי לפני שנתיים לטיפול בדיכאון, והוא מאוד עזר לי, אבל האמת שבעיקר עם ירודה במשקל... אחכ טופלתי בציפרמיל [שממש לא עזר לי] ממנו לפבוקסיל, ומשם, הפסקה, שוב פבוקביל ועכשיו סרוקסט. בנוסף אני מקבלת אלטרולט וכדורי שינה ...[ ממש בית מרקחת קטן תכףך אחשב לסוחרת...
] כאן המקום שלי להגיד שאני חושבת שעניין התרופות הוא מאוד אינדיודואלי, כי כל אחד מגיב אחרת, אים אתם זוכרים את מה שסיפרתי על הקלונקס.. כרגע ה"קוקטייל" שלי די עוזר, אבל מתחיל להימאס לי מהכל ואני מחפשת דרכים להוריד הכמיות המטורפות, וזה לא ממש מצליח... אבל אני אופטימית וממשיכה לחייך ולנסות לתפקד. מילה אחרונה בעניין כלבים- לי יש חתול שלא דורש טיולים אבל אני "עובדת" כשמרטפית לכלבה- מוציאה פעמים ביום לסיבוב של עשר דקות- בימים האלו כשאני חייבת לצאת זה ממש עוזר לי למרות הקושי הנוראי.אבל שוב- זה אישי מאוד. אז באיחולי ימים טובים יותר, ובתקווה שהתרגלתם לאורך תגובותי...
קיץ

danidanidin

New member
על תרופות ממקור "טיבעי"

מישהו ניסה את צמח ההיפריקום? זוהי תרופה שמכילה מיצוי של צמח הפרע. זהו הלהיט החדש שמוצע במקום תרופות אנטי דיכאוניות סינטטיות, כמו הללו שהוזכרו בהודעות הקודמות. בגרמניה, הולנד וארה"ב הוא נמכר בחנויות טבע. הרבה פרטים אין לי עליו אך ניתן למצוא מעט פרטים ברשת.

linar1

New member
עדיין לא שמעתי, אך זה בלועזית נכתב?

בקיצור יהיה מעיניין לשמוע

ניני4

New member
אני קיבלתי פעם את הצמח מרופאה שהיא

דיאטנית אלטרנטיבית כיום. לא ראיתי שזה עשה בי פלאות והפסקתי אחרי זמן מה. ממה שאני זוכרת זה מורכב מצמחים מעוררים, וכמו כל החומרים האלה הם לא תמיד עושים רק טוב. אבל זו רק דעתי וזכרוני, ואולי יש כאלה שזה עזר להם.

linar1

New member
השם באנגלית-St Johns Wort

ממה שנמצא ברשת, ניתן ללמוד שיש גם הרבה תופעות לוואי.

danidanidin

New member
האם ידוע איזה תופעות לוואי

אני מצרף שני אתרים שמצאתי בנושא.

linar1

New member
אין דעה אישית../images/Emo4.gifזה מבוסס רק פי מידע

ברשת. ראה את לינקים רצ"ב( פיסקה על פראצטמול: מהתרופות הרעילות ביותר מכילה את פרח זה); עוד ציתות מפורום שצירפתי בלינקים:" Bedeckt כותרת הודעה: לפני כמה ימים התחלתי לקחת היפריקום וזה התוצאה: -------------------------------------------------------------------------------- לא רק שיש לי כאבי ראש עזים, בנוסף לזה הלחץ החברתי שלי התגבר לפחות ב-600 אחוז, אני פשוט לא יכול לצאת מהבית ולהסתכל על בן אדם. לאלו שלקחו את זה האם הם יודעים על מה אני מדבר? האם זה רק עכשיו ואח"כ זה כן יעזור? בכל אופן בשלב זה נראה לי שאפסיק עם זה מיידית. ===================== בדקט שמתוסכל כועס ומדוכא מהמצב שלו." איחולי בריאות

linar1

New member
יש מחקר חדש וטרי

גם הוא די חיובי, אבל כמו בכל דבר יש גם השגות. הוא כתוב באנגלית, אך איני טובה כדי לתרגם
. מצרפת את הלינק.

למעלה