כדורים נגד כאבים

stbakior

New member
כדורים נגד כאבים

עלי נרוסין כבר לא עובד. קיבלתי מרשם לכדורים חזקים אבל התברר שאני אלרגית אליהם. עברתי ימים לא קלים של שילוב של כאבי מחזור ואלרגיה וכל הכיף הזה נפל לי על היומולדת. איזה כיף!! סתם רציתי קצת להתבכיין, אבל אשמח לקבל תשובה.

לולי72

New member
בימים שכאב, עזרו לי רק נרות

וולטרן או זריקת וולטרן שהיא הייתה משפיעה הכי טוב. הרגשתי בערך שנה כמו נרקומנית. כל חודש זריקה. איזה כיף :(.

stbakior

New member
פרוצדורה

אפשר לקנות בבית מרקחת רגיל? או שצריך מרשם?

ר ו מ י ה

New member
נרות וולטרן

ניתן לרכוש בבית מרקחת רגיל. אני לא הזדקקתי למרשם. תרגישי טוב

lee E

New member
נתנו לך וולטרן בלי מרשם?

כיף לך.. באמת נרות וולטרן זה הדבר היחידי שעוזר בהתקפים החזקים. תדאגי תמיד למלאי בבית. במקרי חירום גם זריקות וולטרן אבל זה מקבלים, אאל"ט, רק במיון.

לולי72

New member
ליהי - זריקות וולטרן בקופ"ח

ולא רק במיון. יש קופסא - מנסיוני המצר - של 5 זריקות וולטרן שרופא המשפחה שלי נתן לי מרשם אליהם ואמר שבמקום שאקנה כל פעם זריקה, שאקנה את הקופסא הזו ואשמור במקרר (עד היום כחודשיים אחרי הניתוח יש לי עוד כמה זריקות במקרר).

lee E

New member
אוקיי. גם לי נתנו זריקות הביתה

אבל הבנתי שזה רק בגלל שבעלי יודע להזריק-טוב זה היה אחרי זריקה טובה במיוחד

לולי72

New member
ליהי - נראה לי

שאם בעלי היה צריך להזריק לי זריקות, קודם הוא היה מתעלף (בתור פולני ידוע). אני רק חושבת על זה שהרופא נגיד היה אומר לו שאין לו ברירה אלא שהוא יצטרך להזריק לי, וזה מצחיק אותי.

באתי ......./images/Emo151.gif

אצלי עזרו הנקסינים בכמות של 1000 ליום והרבה שינה (היה מרדים אותי ממש לכל היום - דרך אגב ככה גם העברתי את ימי המחזור בשינה של שלושה ימים - שיטת "בלבל את הכאב" - מצד אחד נקסין
מצד שני שינה
) עד שהגוף כבר לא הושפע על ידם עצרתי הייתי כמה חודשים בלי כלום ניסיתי לעבור לנרות אבל שילשלתי אותם החוצה ואז הכרתי את בעלי וזה באמת תצחקו השפיע על הכאבים הכאבים פסקו לכמה חודשים ........ אחרי שהתחתנו הם חזרו - מה דעתכן יש הסבר? וההמשך ידוע לזריקות לא הסכמתי - כמו שרובכן מכירות אותי אני וזריקות זה לא משהו שמתחבר. כדי לקבל זריקות דקא בעלי היה מחזיק לי את היד והאחות היתה שמה לי מין ספרי מרדים באיזור כמו לילדים. בעל מזריק - אני בטוחה שהוא יודע להזריק מצויין כי כשהוא מזריק לחתולים הם ממש לא מרגישים אבל קשה לי לחשוב על הרעיון............. היום לאחר ההסתבכות לא כל כך מרשים לי משככים חזקים - אז מסתפקת באקמול ואופטלגין (שגם אחרי כמה טיפות מעבר למותר העין מתנפחת לי) ואיך את מרגישה הבוקר?

stbakior

New member
הסיוט הנוכחי עבר

אבל חשבתי לשאול אתכן (חברותי החדשות והמנוסות) לקראת הפעם הבאה... הכאבים היו טירוף אחד שלם.. חמישה ימים במיטה עם כאבי תופת (לעזעזאל, לנשים בצירים ישר דוחפים אפידורל ואני צריכה לסבול ולבכות שעות ואף אחד לא עוזר??) אה, והזכרתי כבר שזה נפל לי על היומולדת? אני די חדשה בכל הסיפור של האנדו (רק את הכאבים אני מכירה טוב כבר 9 שנים) ומחר אני אמורה לקבוע לי לפרוסקופיה (פעם ראשונה שלי בבית חולים) ואחרי זה נדע מה עומד בפנינו (כנראה נתחיל מהר הפריות). אני ממש מקוה שיקבעו לי תור מהיר ושאני אוכל לחסוך לעצמי את הסבל החודשי הפעם אני כבר ממש מתחילה לפחד ממנו... תחזיקו לי אצבעות?

למעלה