כדורגל

nutmeg

New member
כדורגל

לא שאני מהאוהדים של המשחק הזה - אבל הצליחו בחדשות להסב את תשומת ליבי לעובדה שבמגרש התחיל משחק בלי קהל, וגן סאקר מלא בקהל אוהדים בלי משחק.

מוגג

New member
גם משחקי הנבחרת בדרכלל ברמת גן.

נראה לי שמצאו את הנוסחה הגואלת: הפרדת האוהדים מהמשחק עכשיו צריך להפריד את הדת מהפוליטיקה ואת הפוליטיקאים מהשלטון ואנחנו יכולים לטלפן למשיח.

אלי ו.

New member
כן, כמה אוהדים פצועים קשה

לאחר שנמחצו בשמחת האליפות (שלא היתה) יעשו את זה.

hapax legomenon

New member
האוהדים של בית"ר ../images/Emo5.gif

מישהו מהקהילה, מנהל בית ספר לשעבר, אמר שאתמול בגן סאקר התקבצו כל בוגרי הכיתות הטיפוליות.

D o r o t h y

New member
לא כל האוהדים כאלה.

מאד נוח לדבר כך על כולם, אבל אני מכירה לא מעט אוהדי ביתר משכילים, ואפילו מאד נחמדים (חלקם גם מהמשפחה שלי). נכון, יש הרבה מופרעים בין אוהדי הכדורגל, אבל מאד נוח לדבר כך רק על אוהדי בית"ר. אוהדי הפועל ת"א לא זרקו חזיזים למגרש ופצעו שחקנים שלהם? אוהדי מכבי ת"א לא התפרצו למגרש וזרקו רימוני עשן צהוב עד שכמעט לא ניתן היה להמשיך את המשחק? ולא חסרות עוד דוגמאות מבני סכנין דרך מ.ס. אשדוד ועד מכבי חיפה. אין לי עניין אישי בכדורגל (למרות שאני די נהנית בזמן האחרון לצפות במשחקים עם אבא שלי, אבל אוהדים מופרעים יש לכל קבוצה, ולקרוא לכל אוהדי בית"ר ירושלים בוגרי כיתות טיפוליות זה סוג של גזענות. לא יפה.

אלי ו.

New member
מסכים

האוהדים המגעילים ביותר שאני מכיר הם דוקא אוהדים של קבוצה אחרת, שימים ספורים לאחר שבתו התינוקת של שוער מכבי ת"א, שורה אוברוב מתה, נופפו במשחק מולו בבובת תינוק. האוהדים של ביתר לעולם לא היו עושים מעשה כזה. לאוהדים של ביתר אני תמיד אזכור את "מני לוי תתעורר", הקריאה המשותפת להחלמתו של שחקן הקבוצה היריבה, במהלך משחק, שקרס ואיבד הכרה.

D o r o t h y

New member
את מחפשת הסבר הגיוני?

בית"ר ירושלים קיבלה עונש על ההתפרעות שהיתה במשחק הקודם, ושבה נפצעו כ-50 אוהדים, ולכן משחקת ללא קהל. ארקדי, הגביר של בית"ר סידר לאוהדים צפיה במשחק על מסכי וידאו בגן סאקר. נראה מי יגיד לי אה...

למעלה