כדורגל בארה``ב H-(

fantom470

New member
כדורגל בארה``ב H-(

הכדורגל בארצות הברית התחיל להיות מקצוען בצורה רצינית רק לפני פחות מ-10 שנים וכבר עובר אותנו בכמה דרגות....ואני שואל לממממממממממממממה?

o.j.a

New member
שאלה מגוחכת!!!

למה? אתה בכלל מעז להגיד למה הסיבה היחידה היא פשוטה ואפשר לסכם אותה במילה אחת: כ-ס-ף!!!!!! והרבה!!!!

kirk hammet

New member
אויש נו.

הליגה שם היא ליגה של כוכבים לקראת פרישה , סטויצ`קוב , מתאוס , ולדראמה , ולמה הם ? כי יש להם כסף ולנו לא. הם לא יותר מוכשרים , להם יש 250 מיליון אנשים במדינה ולנו יש שישה מיליון. והכדורגל שם לא כזה טוב.

למזלנו,ההצלחה של המדינה

לא נמדדת לפי מספר התושבים במדינה,ארה``ב לא מצליחה בגלל שיש שם רבע מליארד תושבים,נכון שזה עוזר שם כי יש יותר כוח אדם אבל מידת ההשקעה שם נמוכה מאוד,אולי כמו אצלנו בכדור מים. אם מדינה כמו סלובניה שיש בה מליון וחצי תושבים מצליחה להגיע לאליפות אירופה בכדורגל,אליפות העולם בכדורסל ולהצליח בכל ענף ספורט אז מספר התושבים לא משחק שום תפקיד אלא רק השימוש בו. אופיר נ.ב: תזכור(ואני בטוח שלא שכחת) שהפסדנו למעצמת הכדורגל מדנמרק 5 ו-3 אפס,אותה דנמרק הגדולה באה ממדינה יותר קטנה משלנו.

nirkabalo

New member
הכל עיניין של חינוך...

לא תמיד הכל זה עניין של כסף. במדינות מזרח אירופה שהן יותר עניות מאיתנו יש חינוך לספורט כבר מגיל צעיר ומלמדים את התלמידים את כל יסודות הספורט ומשקיעים בחינוך גופני הרבה יותר שעות ומאמצים ממה שמשקיעים פה. אצלנו יש מורים לספורט שהם עצלנים: נותנים לילדים לשחק כדורגל בשיעור ספורט והולכים לקרוא עיתון, וגם כשיש מורה שבאמת מנסה לעשות משהו אז יש לו רק שעה וחצי בערך בשבוע לנסות ולהנחיל לתלמידים חינוך ספורטיבי כלשהו.

kirk hammet

New member
זה כשרון.

ולאמריקאים האלה למרות שהם אתלטים יותר טובים אין יותר כשרון בכדורגל. אם השחקן הישראלי לא היה מפונק והיו מאמנים טובים שיגרמו לשחקנים להתאמן גם בבית , אז יהיה לנו כדורגל ברמה של קרואטיה , שהם די דומים לנו בסגנון המשחק גם ככה.

מנטליות זה דבר שלא ניתן לשנות

הצלחה לא באה בחינם,צריך לעבוד בשביל להצליח ובזה שאנחנו לא משקיעים אפשר להאשים רק את עצמנו,אני לא יודע מה כמות ההשקעה במדינה כמו קרואטיה אבל אני בטוח שגם אם זה אפילו שעה בשבוע בשיעור התעמלות,אין את הילד הזה שיגיד``דיי אני כבר לא יכול יותר``.. אני לא בטוח שבקרואטיה יש יותר ילדים שמשחקים כדורגל בקבוצה אבל אני בטוח שהאימונים שלהם ברמות הכי גבוהות. אופיר

kirk hammet

New member
האימונים שם לא ברמה כזאת גבוהה.

אבל הכשרון שלהם עולה פי עשרות מונים על שלנו. בהולנד אתה יכול להאשים את האימון , אבל לא בקרואטיה , שמשאבים לעניין הזה אין להם ממש.

אל תעשה מהקרואים כאלה מסכנים...

ואל תשכח שהכוכבים הכי גדולים בעולם(ברזילאים,ארגנטיניים) באו ממדינות עניות,ההצלחה לא באה להם בגלל ההשקעה הכלכלית,תמיד מספרים על ילדים בברזיל שאפילו אין להם כדור בבית והם הופכים לכוכבים,לא צריך לקנא בהם שהם כישרוניים,צריך לרצות להיות כמוהם,לא צריך לבכות על זה שאנחנו לא מעצמת כדורגל. אופיר

למעלה