כדורגל באולם??לא!!!

o.j.a

New member
כדורגל באולם??לא!!!

אם מישהו חושב שצריך להפוך את הענף הזה לספורט אולימפי שוגה מי העיקרון לראות תחליף עלוב ומיניאטורי לדבר האמיתי???? מה גורם להם לחשוב שזה אלטרנטיבה, משהו שירץ אותנו עד שהליגות יתחילו!!! עדיף לצפות בשחיה צורנית מאשר תחליף עלוב!!!!!!!!!

על ה@ש

New member
כדורגל באולמות...למה לא?

זה דבר נחמד מאווד....... למרות שכמובן אין זה תחליף לדבר האמיתי....... הדורגל באולמות יכול להיות מאווד מהנה אם מסתכלים עליו בתור משהוא ולא בתור תחליף....לדבר האמיתי.... לפני כמה שנים 4 אוו 5 לא זוכר בדיוק..... התאחדות אירגנה ניסיון לפיתוח הכדורגל באולם..... שאני הייתי במספר רב של משחקים ממנו....ודיי נהנתי אני חייב לציין... למרות שבסוף ההתאחדות לא עשתה מהעסק מקצועני וחבל.... כי בזמנים שהדבר האמיתי בפגרה כדורגל באולם יכול להיות תחליף מאווד נחמד...הטורניר היה בהשתתפות קבוצות הלאומית(עכשיו ליגת העל)והארצית(עכשיו הלאומית) וחבל שהדבר לא תפס..... כי בארופה ובעולם כולו ישנם טורנירים מקצועיים....של כדורגל באולמות ואפילו אליפות עולם... רק חבל שפה הפוטנציאל איננו מתממש..

kirk hammet

New member
ממש לא

כדורגל אולמות זה באמת אחלה משחק , מנסיון , גם שיחקתי בזה לא פעם ולא פעמיים , וגם זה מהנה , יש הרבה גולים והרבה אקשן. אני אוהב כדורגל חופים וכדורגל אולמות מאוד מאוד. בהחלט יופי של ענף ספורט

ובהחלט יכול להיות גם תחליף מעניין

לליגות הנמוכות בישראל. הליגה לאולמות הורכבה משחקני נוער ושחקנים מהליגות הנמוכות,אני חושב שיש מקום להחזיר את הליגה הזו ולתת במה לקבוצות שבדרך כלל שומעים עליהם רק שהן מעורבות במשחק שיתפוצץ. אופיר

למעלה