כדברא 3- שבוע 6

פרק 127- הווידוי

אז איך הכדברות (ולוק) יצילו את אירה?
&nbsp
למה אידריס גידל ילד עם כדברא?
&nbsp
מה אידריס רוצה בכלל מאירה?
&nbsp
ולמה האיגניסים והכדברות יריבים בכלל?

שיר m

Well-known member
מולי שולמן מספר הסיפורים

וגם סוג של אל מסתבר. שמור לו מקום ליד האלוטל.
&nbsp
יופי אירה. ממש יופי. נתת לאבא שלך להשתלט על המחשבות וככה אתה פוגע בקירקי?!
&nbsp
יאללה תומס, הגיע הזמן למרוד בנמרוד.

בראשית ברא אידריס את הבועה, ולבה על פני תהום

כן, הוא פחות טיפוס של מים. נשמע שאידריס לא ממש נהנה עם נינה. כוח לא ניתן לפירוק. בעייתי.
&nbsp
לחש מאתר. איזה יופי שמיכל המציאה את זה. כן, כנראה שהקשר בין אידריס ונינה לא ממש הסתיים בטוב. קירקי, למה לא חיסלת את הסיגנא כשהיה צריך?! למה?! אה, אבל כמובן שהסיגנא לא חוסלה.
&nbsp
סינרו זה גם הנשק. אני יודע, אני יודע, בטח כולכם אומרים, "מה, מיכל מעתיקה מיוסי, היא רק שינתה הצפה להתפרצות הר געש, גם העלילה עם אירה זה בול גאליוסי 1", אבל גם העלילה עם לוק ביקומים מקבילים זה בול גאליוסי 2 וזה טוב! כן, בדרך כלל החסינות של הכדברות לא עובדת בימים קריטיים. גם וולנו היה חצי כדברא חצי גרומל.
&nbsp
למה דווקא ללוק ולא ללילה?
&nbsp
אה, הם גם אוכלים בנוסף לכל. ואידריס מונה שמות טכנולוגיים זה מצחיק. חוץ מלילה. לילה תפריד ביניכם.
&nbsp
קירקי, התכניות שלך כאלה הזויות... מצד שני, אם את חושבת שאין זמן למסכת חמצן, אז אין זמן. לוק, פשוט תעצור נשימה ונקווה לטוב. להשאיר את לילה מאחור זה נורא. למה לא נותנים ללילה לתכנן דברים? למה? תלבושת של איגניסי. וואלה יופי.
&nbsp
אידריס ופנקייקים. שרפת אותם, אידריס? וזה כזה מוזר עם התלבושת. יופי, אידריס, הסבר.
&nbsp
אני מבין שגם אצלם הנישואים לא נגמרו באופן נחמד? אני רוצה לדעת מה המליפיקים עשו באותה תקופה. מה אבא של לוק עשה?! הוא מכר נשק לשני הצדדים?!
&nbsp
אגב, אני בכלל חשבתי שאידריס עשה את אירה בגלל וולנו... שהוא הגיע למסקנה שאם וולנו הוא חצי כדברי וחצי גרומל, אז הדרך היחידה לנצח אותו תהיה עם חצי כדברי וחצי איגניס. אבל הוא איחר בחצי שנה והלנה הולידה לפני נינה, וככה נולד לו ילד שאמנם יועד לנצח את בני הקרח, אבל בני הקרח כבר מתו חצי שנה לפני שאירה היה מוכן. אה, גם אתה בנבואות? כן, בנוגע לזה אנחנו כבר יודעים. אז רגע, אידריס ידע מה הלחש שמשחרר את ניקולס? לא הבנתי... למה הוא היה צריך שניקולס יסמן את אירה ולא אף אחד אחר? אינקובוס- בלטינית סיוט. רואים?
&nbsp
ידעתי שמיכל ממש לא משאירה חורים. זה לא מתאים לה להשאיר חורים. והחמש אבנים המוזרות? אידריס כזה חכם. תומס, למה הוא הזמין שתילים חדשים ליער טרופי? כאילו, אידריס גאון, אבל לפעמים גם אני צריך לבדוק שהבחור הזה מחובר לקרקע.
&nbsp
אבל הוא איגניס. אה, אז זה תלוי באידריס... למה שתילים?! למה?! היי קירקי. קצת דבילי שהיא מסתובבת ככה כשכולם יודעים איך היא נראית!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אני חושב שקירקי לא ממש מבינה את העניין. גם מהופנט. וגם קלט די מהר את הלחשים. על מה מהמרים שלילה מצילה אותה?
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
תומס מזהה צמיד של קירקי.
&nbsp
אוג ואביגיל מפריעים לנהר בתהליך היצירה.
&nbsp
ולילה ולוק... חי חי חי... זה חיבוק לא כזה נחמד.

שיר m

Well-known member
אתה חכם מדי. רעיון יפה

כן, אני מניחה שיש מטרה לשתילים האלה...
&nbsp
מוזר הקטע של קירקי- הבגדים בגדי איגניסי והפנים פני כדברא
&nbsp
אתה צודק, מי שתציל את אירה זאת לילה...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מושלם
הוא הסביר המון ..
מיכל יודעת לכתוב סיפור מותח ומרתק , שאנחנו חושבים שאנחנו יודעים הכל , ומסתבר לנו שאנחנו לא יודעים כלום , אז הכל היה בשביל שאירה יהפוך לכדברא ואבן הלארגו יצוץ מתוך הטשיא? אבל למה זה חשוב לאיגנסים שאאבן הלארגחו יהיה בחוץ ביום שבו הסינרו ישטוף את כדור הארץ?

פרק 128- התמונה

אז איך קירקי תצליח לחלץ את אירה?
&nbsp
מה עם להקת אקס בריבוע?
&nbsp
מה יקרה בתחרות של יפתח?
&nbsp
ולמה עומרי ועמית? למה?

כדברא וגרומל-הולך. כדברא ואיגניס-הולך. כדברא ומליפיק? איכס!

אה, גם מזווה... אידריס מאוד יצירתי במה שהוא עושה. היער הטרופי המפגר הזה. מילא פקודות? איגנאצי?
&nbsp
העיקר שאת הסל של אירה הם הביאו. זה שקירקי חסינה זה די מוציא את העוקץ. אירה מרושע. יופי, קירקי.
&nbsp
תומס, אולי תתאחדו, אתה והפועלים הגרומלים? תהיה מנהיג פועלים. תתבע לכם זכויות, יום כריית לבה בן שמונה שעות... גרומלים ואיגניסים מסרבים להיות אויבים? הסיגנא אצל תומס זה בעייתי. וזה שניתקת את המצלמה לא מחשיד? מעניין מה תומס יעשה עם זה.
&nbsp
נהר, את מפלרטטת? פחות אוהב את זה. אני מעדיף את נהמת הדרקון. מה עליה? רק בגלל שבבית הבא רשום "זרמת אליי כמו נהר"? אני לא חושב שאוג כזה רוצה את נהר... הוא רק רוצה שאביגיל תקנא.
&nbsp
כן, ליבי, זה עדיף. גובה מצחיק. תקשיבו למדריכת הטיפוס המוסמכת. ליבי ילדה בת ארבע, זה מתאים לה. לא, את לא נקעת. היית מתה לנקוע. ליטמן היה מת.
&nbsp
אני מעדיף את נהמת הדרקון. גם עם סלסול, אתם יודעים. ביי, אבי. רק בגלל שרשום שם "את זורמת אליי כמו נהר"?! ברצינות?! אני אמרתי לכם שאפשר לדבר עם דפי.
&nbsp
אז איך תרקדי בקליפ החדש של דפי וספייס? לא יפה. עמית, תעזרי לה. הוא כל כך קופץ על עמית...
&nbsp
אז מתי אתה מתחיל להתנשף, דקל? אביגיל לא מעודכנת. לא מספרים לה. גם אני בטוח. הוא בכלל עם לילה. אה, ראית? דקל, אתה לא מבין, אביגיל מבינה. נכון, קירקי לא בוגדת. זה הבוגד טפטף את זה לדקל. נויה קצת מעצבנת. וחסרת טאקט. כנראה.
&nbsp
מה תומס רוצה? כן, זה באמת נפל לה. למה הוא לא רוצה להיות איתה... איתן?! אמרתי איתן?!
&nbsp
לאיתי יש להקה?! אני רוצה את זה! לא, עדי גאון פחות. יופי, אוג. אתה מנשק אותה וחושב על אביגיל.
&nbsp
ללוק יש מה לעשות חוץ מלסדר פירות? הפנוט? אתה מבין מאוד בהפנוט, לוק. נכון, לילה. נכון. תמיד צודקת. היא האשימה אותה לא בדיעבד! אני בצד שלך. הוא לא. הוא בצד של היקום המקביל. אירה לא מגאן. אין דבר כזה. זה סתם דיסלקציה. גם אני לא בטוח בכל... זה.
&nbsp
מי צריך את המגאן כשיש את המזגן? תתבייש לך, עמרי. ככה מפריד בין חבררררררות. הוא התאהב בעמית! עכשיו, זה מובן, אבל זה לא יפה. ליבי, את בוגרת. מאוד. רק לא הבנתי למה מיכל דיברה על 'כמה אהבות' אצל עמית. שרון ועמרי, מי עוד? דקל?
&nbsp
לא, זה האבא שלו. ברור שתצטרכי את העזרה של לילה. אשמתנו שאת התחלת עם איגניס?!
&nbsp
תתעדכני, נויה. זה בסדר, לפעמים קירקי סתומה. נראה לי שגילי באמת נפרדה מדין.
&nbsp
כדורסל תתנו ללוק. כן, אני ניחשתי שתהיה תמונה.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
עמרי מנחם את עמית. הממזר.
&nbsp
אידריס מנחה את אירה בהפקת סינרו. אח, זמן איכות של אב ובנו.
&nbsp
ותומס רץ לקיבוץ... בלי מסכה. רואה, בגלל זה אידריס מלמד רק את אירה!

שיר m

Well-known member
הורים גרושים זה אף פעם לא קל

במיוחד כשהם על טבעיים

&nbsp
נויה את עדיין מעצבנת.
&nbsp
מה נסגר איתך נהר? א. זה שיר קיטשי לגמרי. ב. את לא רואה שהוא לא בעניין?
&nbsp
ליבי, מה לעשות שאת מעצבנת? לא עשית כבר את הטריק הזה עם הרגל מתישהו?
עומרי, שיהיה לך בהצלחה.
&nbsp
קדימה תומס, תעשה מה שצריך.

למעלה