כדברא וגרומל-הולך. כדברא ואיגניס-הולך. כדברא ומליפיק? איכס!
אה, גם מזווה... אידריס מאוד יצירתי במה שהוא עושה. היער הטרופי המפגר הזה. מילא פקודות? איגנאצי?

העיקר שאת הסל של אירה הם הביאו. זה שקירקי חסינה זה די מוציא את העוקץ. אירה מרושע. יופי, קירקי.

תומס, אולי תתאחדו, אתה והפועלים הגרומלים? תהיה מנהיג פועלים. תתבע לכם זכויות, יום כריית לבה בן שמונה שעות... גרומלים ואיגניסים מסרבים להיות אויבים? הסיגנא אצל תומס זה בעייתי. וזה שניתקת את המצלמה לא מחשיד? מעניין מה תומס יעשה עם זה.

נהר, את מפלרטטת? פחות אוהב את זה. אני מעדיף את נהמת הדרקון. מה עליה? רק בגלל שבבית הבא רשום "זרמת אליי כמו נהר"? אני לא חושב שאוג כזה רוצה את נהר... הוא רק רוצה שאביגיל תקנא.

כן, ליבי, זה עדיף. גובה מצחיק. תקשיבו למדריכת הטיפוס המוסמכת. ליבי ילדה בת ארבע, זה מתאים לה. לא, את לא נקעת. היית מתה לנקוע. ליטמן היה מת.

אני מעדיף את נהמת הדרקון. גם עם סלסול, אתם יודעים. ביי, אבי. רק בגלל שרשום שם "את זורמת אליי כמו נהר"?! ברצינות?! אני אמרתי לכם שאפשר לדבר עם דפי.

אז איך תרקדי בקליפ החדש של דפי וספייס? לא יפה. עמית, תעזרי לה. הוא כל כך קופץ על עמית...

אז מתי אתה מתחיל להתנשף, דקל? אביגיל לא מעודכנת. לא מספרים לה. גם אני בטוח. הוא בכלל עם לילה. אה, ראית? דקל, אתה לא מבין, אביגיל מבינה. נכון, קירקי לא בוגדת. זה הבוגד טפטף את זה לדקל. נויה קצת מעצבנת. וחסרת טאקט. כנראה.

מה תומס רוצה? כן, זה באמת נפל לה. למה הוא לא רוצה להיות איתה... איתן?! אמרתי איתן?!

לאיתי יש להקה?! אני רוצה את זה! לא, עדי גאון פחות. יופי, אוג. אתה מנשק אותה וחושב על אביגיל.

ללוק יש מה לעשות חוץ מלסדר פירות? הפנוט? אתה מבין מאוד בהפנוט, לוק. נכון, לילה. נכון. תמיד צודקת. היא האשימה אותה לא בדיעבד! אני בצד שלך. הוא לא. הוא בצד של היקום המקביל. אירה לא מגאן. אין דבר כזה. זה סתם דיסלקציה. גם אני לא בטוח בכל... זה.

מי צריך את המגאן כשיש את המזגן? תתבייש לך, עמרי. ככה מפריד בין חבררררררות. הוא התאהב בעמית! עכשיו, זה מובן, אבל זה לא יפה. ליבי, את בוגרת. מאוד. רק לא הבנתי למה מיכל דיברה על 'כמה אהבות' אצל עמית. שרון ועמרי, מי עוד? דקל?

לא, זה האבא שלו. ברור שתצטרכי את העזרה של לילה. אשמתנו שאת התחלת עם איגניס?!

תתעדכני, נויה. זה בסדר, לפעמים קירקי סתומה. נראה לי שגילי באמת נפרדה מדין.

כדורסל תתנו ללוק. כן, אני ניחשתי שתהיה תמונה.

בפרק הבא:

עמרי מנחם את עמית. הממזר.

אידריס מנחה את אירה בהפקת סינרו. אח, זמן איכות של אב ובנו.

ותומס רץ לקיבוץ... בלי מסכה. רואה, בגלל זה אידריס מלמד רק את אירה!