כדברא 3- שבוע 2

שיר m

Well-known member
מגיע לך! רק להטריד אחרים אתה יודע! עכשיו תוטרד גם

שיר m

Well-known member
אז רק צריך

שמישהו ינעל אותה בכדיתא ונגמר הסיפור

פרק 108- הסיגנא

אז האם אירה יינצל מניקולס האיגניסי?
&nbsp
מה התפקיד שלו בכלל?
&nbsp
אביגיל תצליח לפשר בין אוג ונהר?
&nbsp
ומה יקרה במפגש הנהדר של החברות של לוק, האם זה יהיה כמו דניאל בשמינייה?
&nbsp
אה, ומה זה בכלל סיגנא?

שיר m

Well-known member
מי חשב שהוא יכול לעבוד על מולי

אביגיל, את מהממת, באמת, אבל מנטה זה מגעיל.
&nbsp
ליבי חושדת.

רומי ולילה, רומי ולילה, לה לה לה לה לה

אירה, בשביל מה אתה מגנא? איגניסי מפגר. אני מניח שהחברה שלו לא תשמח. אבל לפחות הוא לא יהיה יותר בפרמיירה...
&nbsp
כנראה. כנראה יש לו תפקיד. לכדברא הזכר הראשון. אגב, זה שחזור של עלילות קירקי. היי, הגלימה הצהובה זה חמוד. כן, תהיה מוגן אצל לילה.
&nbsp
תני ללוק את הקרם. דקל לא פגש את נורית. יופי, לוק. מחקת לה את הזיכרון והפכת אותה ליוגיסטית. אבל אפילו בזה אתה כישלוק. תעשו דאבל דייט.
&nbsp
לא טריפל דייט. לוק, אתה קצת חושש מאירה. מוזר. ייעוד מלידה, בן אדם. בניגוד אליך. מי יזדקק לכוחות שלו, הוא כושל בזה. רומי, איזה כיף שאת קוטעת את התכנית הזדונית שלו! כזה נחמד! כן, לא בדיוק סיפרת לה.
&nbsp
היי! היי! רק עמית ושרון יורדים על טעמי הגלידה אחד של השנייה! אביגיל, בקיצור את היפראקטיבית מוזרה. מה, אפילו לא בסקייט?
&nbsp
לא. לי נעים מאוד. אין, לוק כל כך כושל. כל משפט שם מסבך אותו והוא קורס. היי, הבעיה היא שהוא לא הוציא אותה ביץ'. מאוד מתאים, מאוד זמן מעולה.
&nbsp
סימן אותו? במה? טוב... מוזרים כל הקשרים האלה בין על טבעיים. וולנו והבת שלו והאחים שלו, ואידריס ואחיו. האיגניסיייייייייי... לסמן במה? אוי... דקל... מסכן... אין, הגרומלים פשוט מקפיאים אותך וזהו. אוקאסוס. אוקיי, אני בדקתי, מיכל לא מחרטטת: זה אומר "שקיעה". יום המאורות... יום השקיעה. שקיעה של מה? של הסדרה. סוף של הסדרה, כמובן. אירה העל טבעי הכי חזק בטבע?
&nbsp
היי, מאןןןןןןןןן! מה זה הצלצול המוזר הזה, לא יכולת לשים איזה שיר רוק, דווווד? לא, מאןןןן, הכול אי הבנה אחת גדולה. ליילס פשוט רוח חופשיה, יו נואו, רצה לה לכתוב שירים בגאוניות, לא הולכת לפי הספר, יו? כמו ג'ון לנון בשעתו, אה, ברו? אה, הבנתי, מאן. זה הפאקינג פרינסיפל, הומי? אתה בכלל מוכרח לעשות דברים שלא על דעתך, זה בגללו, שים את זה פה. אל תדאג, ברו, הכול בסדר בינינו, אנחנו צ'יל וקול. רק תמסור למנהל שייזהר בלילה מלילה. אוקיי, מאן? וד"ש לסטטיקקקקקקקקקקק!
&nbsp
באופננה, לוק. רגע, עסוקה בלילה או בלילה? כן, רומי, תחרות, למרות שאם זאת הייתה תחרות זה לא היה עובד לנו. כן, לגמרי, לכו לעיר. והיא מהממת.
&nbsp
לכנען, לכנען.
&nbsp
האיגניסים האלה מה זה גרועים במצלמות. אירה גרוע ברמזים.
&nbsp
הגרומלים היו מתים באילת. אתם תיהנו שם.
&nbsp
נהר, מאןןןןן... לא, אביגיל, זה לא עובד. אוג אידיוט. לא, אבי, הם ידברו. תאמיני לי שידברו. אין לי מצב רוח, ברו, ירד עליי לילה. בום יו יו.
&nbsp
לילה, אני אפשר ביניכם. בינך ובין המורה המקסים. בא לי שתיפרדו. אוי, כמה נחמד. רומי. עיר. חה חה. חה חה חה חה חה!!!!!! אני רק מחכה שזה יתפוצץ. נכון, צריך שהיא תהיה איתו לבד. בטח בטח. זה ייכשל בסוף. כמו כל מה שהוא עושה.
&nbsp
היי, מאן, שמעת? לילה לא נרדמת, מאן! זה סימן משמיים, מאלוהי המוזיקה, יואו? חכו חכו מה יצא מזה. לא אמרנו שנהר נכנסת לשם לפני אוג? ולמה קסם?! למה תמיד קסם?! למה תוף מרים, מאן?! לא משנה, נהר מסלסלת. אם אתה במצב רוח טוב, תוכל להחזיר את לילה? כן. בדיוק.
&nbsp
רומי. אני מזהיר אותך. לא להשתמש בזה על... כן, רומי קצת חסרת טאקט. ליבי, שוב את חושדת. רק מה יצא מזה?
&nbsp
דקל, טוב לראות אותך אחרי כמעט כל הפרק (ואת עמית בכלל לא). אה, האמת שזה עבר... אבל בסדר, קירקי תהיה פיה, לילה מכשפה, לוק יהיה מליפיק (גם בתחפושות הבחור פשוט כישלון מהלך), עמית וליבי זומביות. שבוע?! וואלה. אחות ורופא? איכס. לא, נו, דרוגו זה נחמד. לא. לא אלזה. חבל שדקל נעלם, אבל נחכה שהסיגנא יגיע אליו. לא, הם כן יחפשו אתכם פה. אבל אל תדאג, אירה, לך ללילה להירגע. תומאס הוא כזה איש אשכולות.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
קירקי בודקת את הבית.
&nbsp
יפתח ואביגיל מתראים שוב.
&nbsp
ומי בא לבקר את קירקי, אירה ונינה?

למעלה