אני אומר להרוג את לוק. עלילתית זה מאוד נכון
אירה, אל תוותר לו. הוא לא כזאת אבידה גדולה. אה, היי בנות... לעזאזל לילה והדיוק המדויק שלה. סליחה שקיללתי, מגנא לילה. אני אחשוב על עונש הולם. אמרו מהר, לוק. ובול בזמן, הנה היער הטרופי. אגב, לא סגרנו על זה שרק גרי יכול להחליף צורות? ולא לוק?!

ישן רצוף במקום להתחיל עם לילה. יופי, קמת.

זה מה שעולה להפיק קליפ היום? לא, אביגיל, גם הוא לא גאון. לא עוד פעם. נמאס לנהר שהוא חולק איתה את אור הזרקורים...

לילה צריכה את כל הנתונים. לא שוב כוח הלקט... אוקיי, אז אירה לא איגניסי יותר.

אידריס, תדע לך שזה לא משתפר בעתיד, השינה הזאת. מתי הספקת, לוק?

היא לא רוצה, מה לא ברור?! לפעמים לנופר יש קול גבוה כשהיא מתעצבנת. שיירשם שהיית נגד, נהר? אני רושם. כן כן, לכתוב שיר אחר.

אז אירה לא איגניסי יותר... אוף. אה, ידעתי. אירה, גם אתה חכם, לוק, אתה לא שייך.

קום מהכיסא שלו, תומס. אין, אידריס, אני אומר לך, המליפיקים האלה עושים צרות. רק צרות. אם רק... הייתה דרך לשלוח אותם... רחוק מאיתנו. רחוק רחוק. להרוג? תהרוג מבחינתי, מה אכפת לי. תומס, דבר יפה. הוא לא יחזיר.

לילה, איך ידעת? יש לך כוחות מגנא או משהו? אל תשמור על עצמך, לוק. אירה, לא נעים לך? גם לי.

מה הם מתכננים, לעזאזל? הם מתכננים משהו? אגב, שמתי לב שלא משנה מה, יפתח חייב שדקל יהיה גיסו. או שהוא יוצא עם אחות של חברה של דקל, או שדקל יוצא עם אחותו, במילים אחרות יפתח רוצה שדקל יהיה קשור אליו משפחתית. נויה, את כנראה לא רקדנית מצוינת. בסדר, קירקי תעשה אלקאטו. מה לעזאזל יפתח רוצה? אני לא מבין... יפתח רוצה משהו מאקס בריבוע?

במה אתה צופה, לוק? שחקני כדורגל כישלוניים? היי, רומי. או שלא? יש מצב שזה תומס שבא לעשות וידוא הריגה?

לילה תמיד יודעת הכול. ומבינה הכול. נכון, הוא לא מגאן ואת המגנא. ללילה יש כאלו רעיונות טובים והגיוניים. אישה חכמה. לילה, את תמצאי בסוף את הטשיא הזאת. אוקיי, כתבתי את זה לפני ש... כן, טובה, לילה.

היי, רומי. חיוך מקסים. כן, הכי טוב לבד. כרגיל מוחקים הודעות. וייבס של יומני.

שמתם לב שלילה תמיד מסבירה לכולנו דברים? למה? איזה מוזר זה שתלו את האבן למעלה... לאבו איטו, כי זה הפוך. לילה, אני כל הזמן כותב שאת תגלי לכולם מה הבעיה, ואז את אשכרה מגלה לכולם מה הבעיה. את יכולה לקום בבוקר ולא להיות מושלמת? רק יום אחד, יום אחד שבו את ונהר מחליטות לתת גם לעמית (שהיא טיפ טיפה פחות ממושלמת...) לזרוח?

ליבי? מי זאת לידך? לא יפה. יופי, דקל, שומרים על סודות פה. אוי, ליבי. במקום לדבר עם דקל תסלחי לעמית כבר. הנה היא. האקסית שלה. היי, זאת עמית, ה... ידידה? של דקל? איך אומרים את זה? הן היו ה-זוג, אין מצב שליבי התגברה עליה כל כך מוקדם! ועוד עם הריבאונד הזה!

רואים? לילה תמיד צודקת. תקשיבו פעם אחת ללילה ברזילי ותמיד תצליחו. כבר היינו בסרט של "הנבואה מיועדת רק לך". מעניין.

בפרק הבא:

לילה מצליחה לפתור את סוד הנבואה הנעלמת (בחייכם, היא תצליח).

קירקי רואה את דקל ונויה.

ולילה ולוק מתווכחים על ההודעות מרומי. רומי היא הקורבן כאן.

בנימה אחרת- כל השירים בסיום הם רק של Imagine Dragons. ואם השיר מדבר על אפוקליפסה, על אפר ואבק, זה אומר איגניסים.