וברזילי יצאה מלפני הטשיא בלבוש מלכות וטבעת מגנא
אירה, אתה יודע, זה עדיין לא ממש עובד. והם לא ממש יכולים להיכנס לפה. אגב, הם לא יכולים פשוט להגיד ללילה לסמן אותו?

מאיפה מצאת גלימה שחורה? שאריות מלוק? אוי, לוק, אתה דואג לרומי. עצוב. זה לאט לאט מתפוצץ. לאט לאט.

תחפושת מוזרה. לא לחסל אותה! יש לי דירה, אמרתי לכם!!!!!!!! אז היא איגניסית או כורת לבה? מה היא בכלל? תתביישי לך, אליס. רומי, אני אציל אותך.

ליבי עושה קופה בפורים. בנות, רומי לא פנויה, מה לעשות?! היא בכלל לא חצופה, היא חברררררררררה! העיניים שלך פשוט עקומות. שוב פעם עמרי... איזה כללים? לא, אין. יש חומר פג תוקף. רוצה?

מעניין אם יצליחו לסמן אותו. יש עוד בקיבוץ. רגע, הוא כבר בן 16? חכו חכו, אם אתם תנסו לפגוע בנינה, היא יכולה לעבור לארסיטו ולחזור! תאמינו לי!

טוב, עמית, חוץ מהקטע של אשכרה לעשות דברים, את יכולה להחליף את אלינור בשמירה על הטבלה. זה בסדר. מדינת תל אביב. פשוט מדינת תל אביב. מנותק מרצון הציבור. לא... לא, נו. לא... "אביב, פריחה, אבק" מזכיר לי משהו, עוד מישהו שאמרו עליו שהוא אלרגי. אילן מהפיג'מות, נראה לי. מסכנה עמית עם הטיול עם אימא. אה, עמית, פרשת מההימלאיה בגלל ש... אה, רגע, היא באמת חושבת שהיא פרשה בגלל אסתמה. וואו. חשבתי שמיכל טעתה. תפסיקו להודות אחד לשנייה! אני מבין, חברים טובים במציאות, אבל זה לא רצוי!!!!!!!

בקשר לנהר היא היחידה ששווה משהו אצלכם. אוג, לא מגיע לך לנסות עם נהר. לא מגיע לך לנסות עם לילה. לא מגיע לך. אדם חסר יכולת.

זאת תחפושת שטן נורא לא הגיונית, הייתי בטוח שהיא פיה. זאת תחפושת יפה. לוק, התחפשת לעצמך. אתה מבאס.

אוי. רגע. יש מצב ש...שלא יסמנו את אירה? כי יהיה... אוי. אליס כישלואליס? כן, הוא עם לילה. למה אתה חושב שהשטן מפחיד אותה? היא הביאה את הבן שלו!

אני חושב שאין ממש גיוון בתחפושות בקיבוץ. כן, כמו שאמרתי... תנסה למצוא אותה. זה הכרטיס של רומי בכלל!!!!!!!!! אוג, מעולם לא נתקעת באמצע כמו עכשיו. אבל תודה בכל זאת. תדעו לכם שהאיגניסים יודעים להסתדר במסיבות. ידידה שלו? תתביישי לך, אליס. תתביישי.

רומי, מהר! מנסים לקחת את אירה!

כן... זה משהו מליפיקי. לילה! אירה בסכנה! גם דקל שד אדום! אוי שיט. לוק, מה אתה עומד כמו טמבל?!

יופי, רומי. עכשיו לאירה.

תום אבני היה צריך להרוג אותך כשיכל. והלוואי ששוב לא תתקבלי לתיכון לאמנויות, בדיוק כמו בדאוס! שתראי מה זה בלי למדא!!!!!!!!! תשמעו, יש פה אנשים עם מזל. בטח שתלך להביא משהו לשתות, דקל... בטח... רק במקרה... אתה רואה שם את השד האדום? נכון הוא ממש מזכיר אותך?

יפתח, אתה לא קשור ללהקה. כן, אוג, עכשיו אתה עם נהר ואבי בצד. מייצג. עמית, קטן עלייך להשיג הגברה.

הוא לא שיקר, זאת קנוניה. ליבי, זה לא זמן לעסקים פרטיים! אולי גם אליס תתבלבל מהחושך. היי, אולי יסמנו את לוק? רומי! טוב שבאת. תעזרי. (אבל אל תבגדי אחר כך, נו, בבקשה!)

יופי, קירקי, תמשיכי לפשל.

זה לא יקרה.

בפרק הבא:

דקל רואה את לוק ולילה.

רומי מקרינה לקירקי זיכרונות.

לוק מתעצבן. על משהו. לא יודע.