כי ברור לכולם שהאיגניסים עובדים עם אליס... אליס!
יופי, קירקי נתקעה עם סוכר. וחבר שלה יעזוב אותה בגללך, אבי!

אבל אין לה זכויות על השיר הזה. אני לא רוצה לדעת את מי היא מייצגת. ומה שבטוח, איתי מייצג את סטטיקקקקקקקק... טוב, את בן אל ופבלו בטוח. והיא תוותר על ההרכב. אני פוחד שהיא איגניסית.

מה? כתוב שם "צד א' יתחייב לבקר את צד ב' בבועה, שבמקרה נראית כמו הר געש"?

שני כושלים. לילה לא הייתה מאבדת את הסיגנא!

הצמיד. יופי. יופי, אבי... נהדר. החיים בזבל. של דקל בעיקר.

היי, חכה, יש לה זבל לקחת!!!!!!!!!!!

לילה כזאת מעשית ומבינה בהורדת חום. למה לא באת לראות את הבית החדש שהכנתי לכם?! לילה לא טיפשה. את יכולה לעזור לי. איפה השער הזה בסבוואר? שם? לשם, לוק.

אמנון?! מצאת מי יעזור לך.

פסטורלי משהו. אז צדקתי. נהר מנבו. זה הגיוני, היא הלילה שלהם. כן, גם היא נחשבת לסנובית של הקיבוץ, הם פשוט לא מבינים, הקיבוצניקים הדכאניים האלה, שכל הזמן ניסו גם למנוע מנעמי שמר לממש את גאוניותה, מה זה גאון!!!!!!!!!

אביגיל וקירקי במסלול התנגשות עוד מעט... אני חייב לקחת את הנוסחה של מיכל לעלילות. לא, אביגיל, הבוס שלה זה בטח אידריס! אביגיל, נהר תצליח גם בלי סוכנת. כן, מה, יפתח, אין סיכוי שנהר תצליח בתכנית מוזיקלית. אפילו לא את שלב האודישנים. אה, עדי גאון... עכשיו אני מבין. יהיה מעניין תכף... מצד שני, גם לו אין סיכוי בתכניות מוזיקליות. למרות שהוא לוקח את זה די בקלות, בא רק כדי ליהנות. אולי תפגיש בינה ובינו. תגיד לו: היי, עדי, אולי נדבר?

יופי, קירקי...

אירה, אתה חכם כמו לילה. מאוד חכם. אירה מתאקלם די מהר.

הם באים ביחד יותר מדי.

אווירת מדינת תל אביב. ואני לא אוהב את זה!!!!!!!!!! ממש לא אוהב את זה!!!!!!!!! חכו חכו עד שהם ילכו לצלם ציפורים.

אני גם יכול לשאול שאלה בטשיא? אוקיי. כמה עולה דיור בר השגה ביקום המקביל, בערך שלושה חדרים, עם אופציה להרחבה על בסיס הילדים, כולל חומה שחוסמת את השער חזרה? שני גאונים. בסדר, גם לקירקי היו חזיונות בלי טבעת. אז... אירה זורק אבנים.3,000? אה... זה לא הסדרה החשבונית הנכונה. משוואה חשבונית? אולי?

לא, עמית, לא רוצה! עונה קודמת גיל כהן, בעונה הזאת אייל, מזל שאין עונה רביעית, מיכאל גבעתי היה מצטרף, או לירן דוד, עדיף בכלל שספיר תבוא ותהיה עם עמית, אבל לא! דווקא על הקרטיב אננס המסכן! אבל לעמית יש פוטנציאל ניהולי. אני מבין שלוק לא אהב את הדירה?

בטח לא כל לחש אפשרי... מה קרה, איבדה את הסיגנא. יופי, לחשים לא עובדים. אבל למחזר? לא, זה עובד... אני חושב שהוא בא... הוא בא...

ליבי, זה מתחיל. לפחות אנחנו עדיין בחברררררררר.

להרחיק בין השניים האלה!!!!!!!!!!! להרחיק עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה לוק לא נדבק...

היי, איגניסית. או כורת לבה? היא כורה לבה?

בפרק הבא:

סועדים את דקל.

הדירה שהכנתי ללוק קוראת לו. נו, מה עוד הסבוואר יכול להגיד?

ואביגיל וקירקי פוגשות כורי לבה.