סופסוף אני יכול להגיב
ושיר, הקופסה הייתה פתוחה, קירקי הכושלת שכחה לסגור אותה. ואני לא מבין, הדבר הזה פשוט חסין לכל קסם?!

איזה פחד הקטע של כורי הלבה. אבל הם לא איגניסים אז מה הקטע שלהם?

שתדעו שגילי אמרה שיובל מתבלבל לגמרי בלחשים (לא שזה מסביר למה לתקוף איגניסים עם אמאטו). איטו, זה איטו...

אני רק רוצה להבין איך מיכל מבינה כל כך בשפות. אתם יודעים מה זה "סיגאן"? בשפת הנבאחו: "מייבש". אני לא מבין מי הם הכורים.

לא, אל תדאג, דקל, זה כלום. מצאת ממי לבקש, קירקי. מהבחור היחיד שכושל יותר ממך. אני חושב שגילי מנסה להתנקש בחייו של דין.

אל תדאגי, עמית. כל הקטעים עם הרופא והאסטמה והמבחנים ייגמר בשבוע הבא כשהעלילה שלך תתחיל. ואני לא שמח.

בטח שאת בטטה, קירקי. את לא אוכלת דברים אחרים.

זה מה שקורה כשנהר מצילה את כולם. הקש והזהב זה מטאפורה נהדרת. אבל נופר סלמאן מסלסלת. אני מאוד אוהב את זה. אני שונא להגיד את זה לשיר אבל שלא תגיד מילים רעות על נהר.

יופי, קירקי, שאת מבקשת מלוק. מה כבר ישתבש?!

היי, מאן, אז אולי תחזיר את לילה לשיעורים, ברו? ורואים את מי הוא אוהב יותר מהתלמידים. הוא נשמע לפעמים כמו החיקוי שלו לנפתלי בנט. עכשיו אני הבנתי אותו. הוא לא רוצה שאיזה סוכן יקפוץ על לילה (בטח לא החבר של לוק מהנשרים). שיקפצו על אביגיל ואוג, נהר תסרב להם בטוח. אגב, אתם לא מבינים, אבל יום אחד הוא יסיר את אביגיל מהלהקה. ואז הוא יסיר משם גם את אוג, יצרף את לילה, ואז יגיע יום המאורות הפרטי שלנו כשנהר ולילה שרות ומביאות את הגאולה.

איך זה שמכולם דווקא לוק הצליח?! סתם, נראה לכם, זה ייכשל תוך רגע.

אבל מי הם כורי הלבה?מה נראה לך שנעשה, תומאס?

כל מה שלמדתי מזה היה שגם לפני אלפי שנים לאיגניסים היה טעם מזעזע באופנה. בירקנו דקאנו, זה לא נאמר גם בעונה הראשונה?

ליבי, הכול פשוט באשמתך. רומי, ממתי יש לך פלאפון ואת מתלהבת ממנו? הכי מוזרה מהמליפיקים.

יופי, אירה, שישר קפצת והצעת את לילה. לימודים זאת שיטה נפלאה להכיר! כן, מה איתה, קירקי? אגב, מצחיק בעיניי הקטע הזה עם קירקי ונינה...

"קירקי, אני יודעת שזה לא נעים שאירה יחליף אותך."
"לא, זה הייעוד כנראה."
"ברור שאת כועסת לגמרי שתכף התפקיד שלך נגמר."
"זה ממש לא בעייתי."
"כאילו, אם אותי היו זורקים אחרי חצי שנה של שירות מסור ושקרים לכל החברים שלי..."
"לא זורקים אותי!"
"זה היה מכעיס, אני יודעת."
"אני לא כועסת!!!!!!!"
"וזה טבעי לכעוס..."
"תעופי מפה כבר!!!!!!!!!"

לצערנו צריך לסבול בדרך לפרידה מלוק. לוק, אתה כל כך כושל. מביא מתנה וגם זה נכשל.

דקל, אתה מצאת את האש שלך.

מעולם לא פחדתי יותר מטיפול אופנתי. תכנון יפה. אגב, כמה דברים בנושא:

1) הנונשלנטיות שרומי מספרת שהיא התחתנה עם לוק, והמהירות בתגובה שלה להסביר מה זה סיקרו, מזכירה לי את אריאנה מסבירה לשרון ודקל שהיא לכדה אותם. "והטיסה?!" "לא קיימת..." "והכרטיסים?!" "מזויפים..." אח, ההומור המליפיקי המעודן והמאופק הזה...

2) התגובה של יעל שפיר לזה בסיכום השבועי: "לוק!!!!!!!!! תברח!!!!!!!!!!!!!! לוק!!!!!!!!!!!!! תמחק את הזיכרון אעהעהעעההעהע!!!!!!!!!!!!!!" אני מסכים. שיברח למקום בו אי אפשר להגיע אליו. יקום מקביל, אולי?

3) ידעתי שהם נשואים כי ליאת רוטנר חשפה את זה... בפרק הראשון של כדברא "קסם הסבוואר". היא כתבה שככה לוק חושב: "בגלל זה גם הייתי עם החברה שלי: בשביל אירוסים ואיחוד משפחות. לא התאהבות, לא שטויות.

עד שהיא נהרגה."

ואז עלה לי שרומי לא סתם איגניסית או איזו קיבוצניקית ששונאת את לילה ובאה להחריב, אלא מישהי עם עבר עם לוק, האקסית שלו. וצדקתי.

בפרק הבא:

דקל עדיין עם האש בפנים.

אביגיל רושמת את הלהקה לחזרות.

ואירה מנסה לכשף ואז... היא מגיעה.

ואיך אפשר בלי שיר נפלא?

ליטמן, ליטמן, פה גדול -
עוד בחממה -
עם נשריו לקח,
את אלה לי מיפתח,
גרם אז לפרידה,
זממו עליה ביצע
(עשה לה כאן רגל שבורה)