כדברא 3- המשך שבוע 7

פרק 134- הפרידה (פעם שלישית?!)

אז האם הדם הכדברי יצא מדקל?
&nbsp
ליבי ועמית ישלימו או יתפוצצו?
&nbsp
האם קירקי תקנא?
&nbsp
ומה רומי תעשה מול תומס?

פעם שלישית- עוגייה? קרטיב אננס? בננה רול?

כן, כן, כולכם עובדים. נעים להכיר, ר. מליפיקית. זה לא יפה, תומס. יש לנו אינטרס משותף. אני רוצה את אירה עם לילה וגם היא. וגם אתה. לילה מקשיבה לאירה. ואתם יודעים מה עוד כתוב במגילה? עזיבה ליקום המקביל. הנה רומי בצד השני... אבל לא הבנתי, הראו תמונות שגם אליס תהיה איתם בפגישה. אבל אליס מתה!
&nbsp
רק אידריס קובע פה! לא, היי, לי יש מקום שתגורי בו! את יודעת את זה! מה חדר אטום?! לא יפה, רומי! מגיע לך לקבל גורל רומיות כמו רומי מינימום מיומני החופש הגדול, אם לא מהאי!
&nbsp
בננה רול? אביגיל, יפתח משקר לך. אולי גם בתחומים אחרים. אביגיל, את לא יכולה להתחמק מדקל. איזה מוזר זה שהמצב בין קירקי ואביגיל התהפך, ועכשיו קירקי הפנויה. רוב הזמן אביגיל הייתה. לא, אביגיל, זה לא מה שאת חושבת.
&nbsp
הפרידה מלוק לא משגעת אותי. רחמים עצמיים. בושה. לילה נבהלה כי היא לא רגילה שלוק מציע דברים יעילים. אבל לילה, אם קירקי תעסוק בזה אז את יודעת שלא נמצא פתרון גם בעוד מאה שנה, נכון? אה, ראיתם?! היא אמרה סבוואר! היא אמרה! היא שוב פתרה!
&nbsp
ליבי הקדימה. נכון שהיא הקדימה? אמרנו ארבע אפס אפס! עמית רק מתעכבת. לא מאחרת. כן, עמית. אולי כפיצוי נעשה קליפ של דפי וספייס? אה? בוקר טוב, נהר. עמית תהיה מקצועית. ליבי לא תצליח להיות מקצועית. שוב פעם אתה... מאחר אפס. להפך, אולי ככה הוא וליבי יתאהבו שוב ונחסוך מעצמנו את זה.
&nbsp
דקל, אתה בעצם מעתיק את העצה של אביגיל ואוג משיר האקסים? הוא מחייך לה באינסטה, צוחק לה בסטורי...
&nbsp
הבנו, לוק, אתה פרוז'קטור. דירה ביקום מקביל... אני משדר ללוק דירה ביקום מקביל... לוק, הדירה! לוק!!!!!!!!!!!! אריאנה. שלום לך. כי נכון, מליפיקים זה רע. אה, החרוז הזה... מיכל, את גאון. את לילה. את לילה במציאות. נכון? כן, ראינו את זה בסטורי. ולילה רוצה להרוג אותך.
&nbsp
אבל מתי אתה תהיה עם לילה?! מתי?! רומיאו חזר? גם רומי חזרה.
&nbsp
ליבי, את מסתכלת עליו כמו ספייסי על גל גדות. עד כאן העניינים המקצועיים בצד. לשתוק עמית. תשתקי ותהיי בשקט, זה המעשה החברררררררררררי!
&nbsp
ראיתי את הצילום הזה בפרק מאחורי הקלעים... לפי מה הסקתם שהיא איגניסית?! מה זה הטמטום הזה?! תומס, בחייך... ידעתי שאסור לסמוך על תכנון מליפיקי. איזה תכנון פושטי. אני ארכב ואתה תחטוף. וכל עולם המושגים של יעל אלקנה בא מתאונות דרכים?!
&nbsp
לילה אמרה לחסל אותו. אה, בטח יש לו זיוף. נכון? בטוח. אין תומס? או שרומי דאגה לזה?
&nbsp
נכון, עמיתי. נכון. עמית סיפרה לדקל משהו? כן, זה מה שהיא רוצה. והיא רוצה שתעוף לנו מהעיניים כבר. תעוף כבר. היא רק מנסה להיות חבררררררררררררררה! אה, אבל שמעת? הוא רק חבר, לא חברררררררררר! כבר מוכיח מי פה ירד בדרגה? לא חברה, חברררררררררררררררררה! רואים? ככה עושים את זה.
&nbsp
לא, היא לא איגניסית. ביניכם? הוא בכלל עם לילה.
&nbsp
כן, מי חשבתם שזאת היה?
&nbsp
חשבתי שלא ראית, לילה, אחות טובה שכמוך. לדקל יש מבט כזה על קירקי, מבט חמוד.
&nbsp
תומס מת...
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אימוני ג'ודו ויפתח כועס.
&nbsp
לילה, לוק וקירקי מחפשים את החרוז.
&nbsp
ואוג נפגש עם נהר ואביגיל... מי עוד שם?

שיר m

Well-known member
יופי

עכשיו רומי תתחזה לתומס. פשוט יופי.
&nbsp
חיסול נחוץ בהחלט קירקי. מתי תחסלי את רומי? או שזאת תהיה לילה? מי יחסל את רומי?!
&nbsp
עמית וליבי צריכות חיבוק.

שיר m

Well-known member
וואי אתה צודק!

כל אלה שמתו בטח בכלל לא מתו, כמו וולנו...

Roei152

Well-known member
מנהל
מעולה אחרי יום קשה להתפנק עם כדברא
יום קשה כי היו לי כמה בעיות במכשיר שמיעה והיתי חירש כל היום .. אחותי באה לדירה וסדרה לי את זה .. ואז צחצוח שיניים התארגנות לשינה , ובי בי יום
פרק ההרבה יותר טוב אחרי אתמול .. ..חבררוות טובות , כמו שיוס אמר באינסטטגרם .
לוק גם מועיל בעונה הזאת , לאור זה שהוא עלה על כל נושא החרוז .. מיכל יודעת יופי לקשר דברים..
&nbsp

פרק 135- אין לי כותרת...

אני מנחש שקראו לזה "החרוז"?

אז איפה החרוז של גרי?

רומי תביא לאידריס את הסיגנא?

יפתח ימשיך לחפף בלימודים?

ולמה גם השנה, וגם לפני שנה, עמית תמיד צריכה לחבק את ליבי? חבררררררררות, אבל מתי הן ימצאו נחמה?!

שיר m

Well-known member
וואי וואי

זה היה לא צפוי! מי חשב שדקל ייכנס לטשיא!
רוצה גלימה צהובה? אתה גם חצי כדברא. תראו מה זה, פתאום כל ילד נהיה כדברא

&nbsp
אביגיל, את נהדרת אבל נהר צודקת.
ואת נהדרת וצודקת מול יפתח.
&nbsp
מריחים באוויר את אוג ואביגיל? זה עוד מעט קורה!
&nbsp
נויה המעצבנת מפסיקה לעצבן, האח הידד. לא אמרת שאת לא רוצה לחזור לאקס שלך? אני די בטוחה שאמרת את זה בפרק הקודם. לא אכפת לי.
&nbsp
עמית וליבי חברות הכי טובות:) ועוד מעט עומרי יחזור לצלם את הקליפ והכל יסתדר
&nbsp
הם מצאו את החרוז ממש מהר.
&nbsp
לילה, אל תפריעי ללוק, עד שהוא עושה משהו
&nbsp
אגב, לא חושבת שרומי יכולה באמת לראות את הכל מהזוית שהטלפון מונח... ובכלל איך זה מצלם כל כך הרבה ולא נגמרה הסוללה

&nbsp
פרק נחמד מאוד

מהר מהר

לילה תמיד יודעת...
&nbsp
כן, ליבי. כן. עמית חבררררררררה. לא ידעת? אבל מתי גם הגברים יבינו כמה ליבי מדהימה? די, תהיו ביחד וזהו. שתיכן. אתן הזוג האמיתי.
&nbsp
לילה אמרה סבוואר. אגב, אתמול ראיתי את שון (גרי). לא הצטלמתי איתו. הייתי יכול להגיד לו "ידעת שהזכירו אותך בכדברא היום"? אבל די, נו, אני כבר חקרתי את נושא הכסף בנעלמים, את אנשי כפולה, לא רוצה עוד חקירה. היא... לא איגניסית. כאילו, אני חשדתי... אגב, שבוע הבא יהיה מה זה כיף. פשוט כיף כיף כיף. אני מסתכל עלייך, רומי. האישה והמצלמות. המצלמות היותר טובות מאלו של תומס.
&nbsp
נהר, תלכי לכיוון האפל. יער מסתורי זה יפה. לגמרי, נהר, את צודקת. עוד פעם עדי גאון... נופר יותר בקטע של עדי אלון.
&nbsp
והנה יפתח. שוב גרוע בהיסטוריה. אנשים כאלה צריך להרוג. דקל, אני חושב שקירקי בחורה מאוד דיסקרטית.
&nbsp
יואו, בדיוק איפה שזה היה... אגב, כן, ברור שהחרוז פה, קירקי, את לא זוכרת איפה דקל חיסל אותו?! אם כי אתמול הוא רקד די נחמד... עד שרותם המורה (דומה למנהלת וינקר!) תפסה אותו. אני לא מבין, השרשרת של אריאנה שכבה שם בכיף כמה חודשים טובים מאז החיסול? כי אנחנו בערך במרץ-אפריל שם... ואריאנה חוסלה באוקטובר-נובמבר. מה זה, לוק? מה זה?! לא יעיל אחד! גם דקל יכול לקבל טבעת!
&nbsp
רואים? נהר צדקה. כל הזמן. אולי בסוף הם יהיו ביחד. ואולי גם לא. נכון, נהר?
&nbsp
אתה חייב לרוץ הביתה לבקש מאביגיל, נכון? היא משחקת את המשחק. וגם אני מקווה שהיא לא עם אירה. אז באמת, לא יהיה נויה ודקל? בכלל לא? טוב, נויה, מאחל לך שתהיי רקדנית מצוינת. אבל זה לא יקרה.
&nbsp
אופננה הפקות? ליבי, את לא שרה טוב. עזבי את זה. (לפחות לעוד שמונה ימים). עמית, קחי פיקוד. קחי פיקוד ותהיי גם הסוכנת של דפי וספייסי. חצוף.
&nbsp
נהר, את צודקת ואני מסכים. אוג, מה אתה, עודד פז?! חייב למצוא דעה! חייב למצוא דעה! עכשיו הבנתי, הם הפיג'מות. נהר אילן. אביגיל קובי. ואוג עודד.
&nbsp
יפתח, די כבר עם השטויות האלה. אתה אדם רע. ואני לא אקבל כסף בשביל לקחת ממך את החשיבות ההיסטורית! תלמד ותראה שטוב!
&nbsp
אוג, הוא עושה מה שאתה הצעת לו בשיר. הוא חבר ילדות ממש טוב של לילה. אירה, תירגע, יא טמבל. ובוא לא נדבר על עולם המתים. באמת למה אתה צריך את זה... רגע. אז אוג אילן?
&nbsp
לילה, אנחנו יודעים שאת תגלי ולא הוא. לוק, אולי תפסיק לחפש כל הזמן בסבוואר המעצבן הזה? כן, לוק, תנסה. תנסה. אופס. אז לפתוח את השמפניה? לא. עדיין לא. אני יודע, לילה. התקווה.
&nbsp
חבר'ה מוזרים, החבר'ה של נהר. זה כמו מיכאל שבא לבקר את צ'רלי. נכון, מה הקטע עם אביגיל? היא לא לילה.
&nbsp
אפשר שלוק ילך לעולם המתים? אני דווקא מחכה לארסיטו. אוי, המקל... זיכרונות. אה, זה העביר אותך? האפקטים שם היו גרועים יותר מהפרק האחרון של משחקי הכס. או או... שלום, דקל.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
קירקי מתייעצת עם אירה. כדאי שתמצאי תירוץ ממש טוב כי לדקל זה נראה ממש מוזר.
&nbsp
לוק ולילה גם שומעים על זה.
&nbsp
ו... אירה ולילה, אירה ולילה... למה הוא נראה כועס? לא לדאוג. יהיה בסדר.
&nbsp
ומי בחר ב-I Put a Spell on You?! בחירה מעוותת.

למעלה