מהר מהר
לילה תמיד יודעת...

כן, ליבי. כן. עמית חבררררררררה. לא ידעת? אבל מתי גם הגברים יבינו כמה ליבי מדהימה? די, תהיו ביחד וזהו. שתיכן. אתן הזוג האמיתי.

לילה אמרה סבוואר. אגב, אתמול ראיתי את שון (גרי). לא הצטלמתי איתו. הייתי יכול להגיד לו "ידעת שהזכירו אותך בכדברא היום"? אבל די, נו, אני כבר חקרתי את נושא הכסף בנעלמים, את אנשי כפולה, לא רוצה עוד חקירה. היא... לא איגניסית. כאילו, אני חשדתי... אגב, שבוע הבא יהיה מה זה כיף. פשוט כיף כיף כיף. אני מסתכל עלייך, רומי. האישה והמצלמות. המצלמות היותר טובות מאלו של תומס.

נהר, תלכי לכיוון האפל. יער מסתורי זה יפה. לגמרי, נהר, את צודקת. עוד פעם עדי גאון... נופר יותר בקטע של עדי אלון.

והנה יפתח. שוב גרוע בהיסטוריה. אנשים כאלה צריך להרוג. דקל, אני חושב שקירקי בחורה מאוד דיסקרטית.

יואו, בדיוק איפה שזה היה... אגב, כן, ברור שהחרוז פה, קירקי, את לא זוכרת איפה דקל חיסל אותו?! אם כי אתמול הוא רקד די נחמד... עד שרותם המורה (דומה למנהלת וינקר!) תפסה אותו. אני לא מבין, השרשרת של אריאנה שכבה שם בכיף כמה חודשים טובים מאז החיסול? כי אנחנו בערך במרץ-אפריל שם... ואריאנה חוסלה באוקטובר-נובמבר. מה זה, לוק? מה זה?! לא יעיל אחד! גם דקל יכול לקבל טבעת!

רואים? נהר צדקה. כל הזמן. אולי בסוף הם יהיו ביחד. ואולי גם לא. נכון, נהר?

אתה חייב לרוץ הביתה לבקש מאביגיל, נכון? היא משחקת את המשחק. וגם אני מקווה שהיא לא עם אירה. אז באמת, לא יהיה נויה ודקל? בכלל לא? טוב, נויה, מאחל לך שתהיי רקדנית מצוינת. אבל זה לא יקרה.

אופננה הפקות? ליבי, את לא שרה טוב. עזבי את זה. (לפחות לעוד שמונה ימים). עמית, קחי פיקוד. קחי פיקוד ותהיי גם הסוכנת של דפי וספייסי. חצוף.

נהר, את צודקת ואני מסכים. אוג, מה אתה, עודד פז?! חייב למצוא דעה! חייב למצוא דעה! עכשיו הבנתי, הם הפיג'מות. נהר אילן. אביגיל קובי. ואוג עודד.

יפתח, די כבר עם השטויות האלה. אתה אדם רע. ואני לא אקבל כסף בשביל לקחת ממך את החשיבות ההיסטורית! תלמד ותראה שטוב!

אוג, הוא עושה מה שאתה הצעת לו בשיר. הוא חבר ילדות ממש טוב של לילה. אירה, תירגע, יא טמבל. ובוא לא נדבר על עולם המתים. באמת למה אתה צריך את זה... רגע. אז אוג אילן?

לילה, אנחנו יודעים שאת תגלי ולא הוא. לוק, אולי תפסיק לחפש כל הזמן בסבוואר המעצבן הזה? כן, לוק, תנסה. תנסה. אופס. אז לפתוח את השמפניה? לא. עדיין לא. אני יודע, לילה. התקווה.

חבר'ה מוזרים, החבר'ה של נהר. זה כמו מיכאל שבא לבקר את צ'רלי. נכון, מה הקטע עם אביגיל? היא לא לילה.

אפשר שלוק ילך לעולם המתים? אני דווקא מחכה לארסיטו. אוי, המקל... זיכרונות. אה, זה העביר אותך? האפקטים שם היו גרועים יותר מהפרק האחרון של משחקי הכס. או או... שלום, דקל.

בפרק הבא:

קירקי מתייעצת עם אירה. כדאי שתמצאי תירוץ ממש טוב כי לדקל זה נראה ממש מוזר.

לוק ולילה גם שומעים על זה.

ו... אירה ולילה, אירה ולילה... למה הוא נראה כועס? לא לדאוג. יהיה בסדר.

ומי בחר ב-I Put a Spell on You?! בחירה מעוותת.