כדברא 3- המשך שבוע 6

פרק 129- קליעה למטרה

אז מה תומס מתכוון לעשות?
&nbsp
איך יחלצו את אירה?
&nbsp
האם נויה בדרך לדקל?
&nbsp
ולמה עמית כזאת חברררררררה טובה?

כן, נינה, עשית את זה עם איגניס, מה לא ברור?

תגידי, נינה, לא החשיד קצת שהוא תמיד הסתכל בצורה מאוד נוגה על הנרות? רגע, מה זה, מה הוא שיקר לה?! הוא שיקר לה והסתיר ממנה משהו מאוד חשוב מהחיים שלו, זה איום ונורא, זה לא יפה, וזה גם לא יפה שזה הוא הסתיר, זה התפקיד שלה בכלל!!!!!!!! גם וולנו היה אחד מכן...
&nbsp
לא, אביגיל, אירה עם לילה. אני מבין שדקל דיבר עם שחר בזמן האחרון עם כל הקטע של הבגידה? שיתקשר לאחיו הגדול שיגיד לו כמה לפעמים זה מטעה ולא יפה.
&nbsp
לא יפה, עמרי. מאוד לא יפה. ועמית, את צריכה להתנהג כחבררררה טובה. ומלאכית כמו שאת. ועמרי, אתה לא בסדר! רק שלא יהיו ביחד בסוף. מיכל דוגלת בזה שאם עשית משהו רע אתה נענש. אם אתה מתאהב במישהי בזמן שיש לך חבררררררררה, זה לא מוסרי אצלה, ואתה זוכה לעונש גדול יותר מכל אישה בשם רומי! לא כולל רומי שלנו.
&nbsp
אתה מהרעים, לוק. אתה. לילה, את היחידה שמבינה משהו. עם כי לוק שיקר, אירה מותק. אה, רואים?! אמרתי לכם וולנו, מיכל לא תשאיר חורים פתוחים בעלילה! ולילה, את כרגע מחשבת דברים בטבלאות ובחוקיות או שנדמה לי?! אפרופו, לילה, את רוצה בן? נכון שלא? אז נכון שאת לא תולידי ילד עם לוק? נכון, לילה, משנה מה יהיה. ולמה לא צריך לצאת לך בן.
&nbsp
הזויה הנויה הזאת. אח גדול שמזכיר אח גדול של מישהו אחר. נכון? זה בסדר, דקל רגיל להיות בסביבה תחרותית.
&nbsp
כן, לוק, לך, תציל, תהיה גיבור, לכו ותצילו. מה אכפת לי שלוק לא יכול לנשום? אירה לא אויב, אירה הוא מותק.
&nbsp
אני מעדיף אמאטו, לא סינארו. מצד שני, הוא יכול לחסל מליפיקים, כן? אה, אמרתי לכם! אוקאסוס, שקיעה, חושך! בבקשה! אידריס מפחיד.
&nbsp
אוי ואבוי. לא, לא מתאים לאבי. בכלל לא. בינתיים דקל רגיל. הוא רגיל לבני אדם כאלה... גם שרון היה כזה.
&nbsp
צריך לנחם חבררררות. טיפש? מזל שאין עונה רביעית, אני מפחד לחשוב מי יצטרף לעלילה של עמית! מיכאל גבעתי? לירן דוד? הייתי מת שספיר בן רובי אבל זה לא יקרה. עמית, את חברררררררה למופת, הגיע הזמן ששתיכן תהיו ביחד פשוט ותפסיקו עם זה. די, תהיו פשוט ביחד. חבררררות הכי טובות. עד ששרון יחזור מאוסטרליה ויהיה בסדר.
&nbsp
אה, ציירת. דקל אוהב ציירות. אה, רקדנית? זה כבר משהו אחר. סדרה אחרת בכלל. באיזו דרגה את, אגב? מחוננת, מצוינת? או שישר נשים אותך ב"נעמה"? כי דקל מן הסתם בדרגת "גיא" בריקודים. כן כן, לא להתאהב. בטוח. רגע!!!!!!!!!!!! אולי נעמה, שהיא הרי אפרת, שניסתה לחרב את הזוגיות של דקל וקירקי בעונה 1 (עמית?! מה פתאום עמית, היא לא קשורה לזה!) שלחה אותה? יכול להיות שהיא רקדנית לא מצוינת? חבר ילדות קרוב מאוד של לילה. נכון, לא יהיה כלום, יהיה רק עם לילה. אה, ריקוד. כן, זאת נעמה.
&nbsp
כן, הוא לא היה מאוהב בנינה... חבל. מה זה לשקר לבת זוג ולהגיד שאתה כל מיני דברים בזמן שאתה על טבעי?! לא יפה. סיבוריום זה משאף? תומס, יש פה רגע! עוד פעם אתה והשתילים?! מה הוא רוצה מהשתילים?!
&nbsp
עמית, יופי לך. ואגב, לא קרה שום דבר בין ליבי ובין בחורה בשם דפי. היא נאמנה לך.
&nbsp
כן, נחמד, אביגיל. אוג לא בעניין. מה יש באוג שכל היפות נמשכות אליו...
&nbsp
לילה, את יכולה להיות פסיכולוגית. ללילה לא יהיה קשה כשלוק ימשיך הלאה ליקום המקביל. איגניסייייייייייי... לא, האיגניסי ההוא מת. סליחה. וגם זה תכף ימות. קנאה. הכי קשה.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
עמית וליבי מדברות. האם ליבי הסיקה מסקנות?
&nbsp
דקל לא ממש מצליח בג'ודו. ונראה לי יפתח כועס.
&nbsp
ולוק סורק את הזיכרון לתומס.

שיר m

Well-known member

באמת מה התוכניות לכל היערות והשתילים האלה?!

שיר m

Well-known member
הרבה דברים יש לי להגיד

באמת? עכשיו הולכים להפוך את יפתח לאחד שלא יודע להפסיד? הוא כבר כמעט הפסיד לדקל, עברנו את זה
&nbsp
מסיבה של 4 אנשים. מה קרה לכל השאר?
נויה אחות מעצבנת.
&nbsp
ליבי, נראה לי שכן, זאת קצת אשמתך.
עמית החברה הכי טובה בעולם.
אבל ברור לכולם איך זה ייגמר, כן? הם יהיו ביחד כי ליבי תשכנע אותם. צפוי.
&nbsp
כן אירה, אבא שלך לא באמת אוהב אותך. דבר על זה עם תומס, גם הוא חשב שלאידריס אכפת.
&nbsp
לילה, תקשיבי לעצמך. את רוצה שיהיה לך בן חצי כדברא חצי מליפיק? למה זה טוב?!
&nbsp
אוג נראה כל כך מסכן. אבל מגיע לו
&nbsp
קירקי ודקל

&nbsp
קדימה תומס, תחזיר לעצמך את הכבוד.

Roei152

Well-known member
מנהל
משהו שקשור למונחים של הסדרה
שאנחנו מדברים על איגנס יחיד , אנחנו חייבים להוסיף י -איגנסי - ככה החליטו לקרוא לזה .. למרות שזה לא הגיוני לשונית ..
&nbsp

שיר m

Well-known member
אם נתחיל למנות את הדברים הלא הגיוניים בסדרה הזאת...

פרק 130- הפרידה

אז האם דקל ונויה ביחד?
&nbsp
האם עמית תצא מהמצב הרע שנקלעה אליו?
&nbsp
אקס בריבוע יעשו קליפ?
&nbsp
ומה תומס רוצה מהכדברות?

זה השם של פרק 45! נו, מיכל!!!!!!!!!! מה שחר קשור עכשיו?!

'הציל'... היא הפילה את הסיגנא. אתה לא הבן של אידריס, אירה הבן של אידריס והוא היורש. לילה, את חכמה. למה תמיד אותה דרך... למה תמיד הפרוז'קטור של לוק, למה?!
&nbsp
עמית. שופינג. בטח. ליבי, אז מה אם הוא אמר לך שנמאסת, זה לא סיבה לסנן אותו כמו... טעיתי. קל לטעות כי היום נפרדים גם משחר בסדרה האחרת (ומגיא! ידעתם?).
&nbsp
מסכן דקל. אתה לא למדת שאי אפשר לסמוך על הבוגד? המנהל... אוי, זה רע, יפתח. המנהל הזה גם לא מת על לילה (איתי רק רצה לשמור עליה, המנהל היה הבעייתי). נוביצקי? מה את, ארנבת?
&nbsp
פשוט תחזירו לדקל את הזיכרון ולא תצטרכו לשאול אותו אם הוא פה. נו, אתה לא מכיר אותו, לוק? זה אסי, אסי של נחושתן. לוק, אתה מכונת לקטים מהלכת. זה כוח חמיצרי-חממיסטי-שכונקי. אגב, לוק, אפשר לשחרר את המאבטח בכנסת, להחזיר אותו להיות נחום מהמעבדה של אוריה? הסיגנא.
&nbsp
אני אמרתי לכם לפנות לדפי. דפי הייתה עוזרת. היא ואסי. אה, דודה שלך? יפה. אבל שמעתם מפורסם כבר... נהר, אני מחזק אותך.
&nbsp
נכון, הוא לא יוכל לירות על לוק... עליכן, סינרו.
&nbsp
מוזרה הנויה הזאת. נראית חמודה, אבל לא טוב להיכנס בין אנשים.
&nbsp
עמית, את פשוט חברררררררררררה מדהימה. לא, ליבי, לא הבנת!
&nbsp
רגע, נויה, את רקדנית מצטיינת או מצוינת? זה משנה הקונטקסט. אז דקל לא גמר איתה. תפסיקי עם ה"לא בקטע"! זה לא נכון!
&nbsp
עדי גאון רשם "אולי נדבר"? אני ממליץ ללכת לדפי. אני ונהר עדיין בעד דפי.
&nbsp
ליבי. ליבי לא. היא לא עשתה כלום לחבררררררררר שלך! עמית, תגידי לה שהוא התחיל איתך, הבוגד! עמיתי... את נשמה שמוכנה לסבול. כמו אלינור בשעתה. אל תדאגי, עמיתי. חברה לא תתנהג ככה. אבל חבררררררררה כן. ואת חבררררררררררה.
&nbsp
וכאן המחסנים של היערות. אה, רואים? אידריס לא סתם חובב צמחים. ידעתי שאפשר לסמוך על המשתלות... המשתלות של אשמורת, כנראה.
&nbsp
תתבייש לך, יפתח. תתבייש לך. אביגיל גרועה בהיסטוריה? תתביישי לך את בעצמך. תתביישי לך את. רק את.
&nbsp
אירה, הוא רוצה שתעשו גינון ביחד. אידריס אחלה אבא. גם גינון, גם הפקת סינרו... או שזאת לילה/קירקי מחופשת לאידריס. כן, הבנתי. אידריס חזר מוקדם מדי. לוק? אתה לא יכול למות בינתיים? אירה, אני אומר תחשוב על זה שעה שעתיים. לא חייבים ישר לצאת. חכה שנייה, לוק. כן, אירה, זה נחמד. יפה, אירה. יפה. לא רעים, האיגניסים. סתם מספרים עליהם סיפורים רעים. הם נראים לי מסבירי פנים דווקא.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אביגיל פוגשת את יפתח ונויה.
&nbsp
מגלים על הלארגו.
&nbsp
ודקל ונויה בדייט. עצוב.

שיר m

Well-known member
פחות לוק לאוסף

סתם, הוא בטח יתרחק לאט לאט...