כן, נינה, עשית את זה עם איגניס, מה לא ברור?
תגידי, נינה, לא החשיד קצת שהוא תמיד הסתכל בצורה מאוד נוגה על הנרות? רגע, מה זה, מה הוא שיקר לה?! הוא שיקר לה והסתיר ממנה משהו מאוד חשוב מהחיים שלו, זה איום ונורא, זה לא יפה, וזה גם לא יפה שזה הוא הסתיר, זה התפקיד שלה בכלל!!!!!!!! גם וולנו היה אחד מכן...

לא, אביגיל, אירה עם לילה. אני מבין שדקל דיבר עם שחר בזמן האחרון עם כל הקטע של הבגידה? שיתקשר לאחיו הגדול שיגיד לו כמה לפעמים זה מטעה ולא יפה.

לא יפה, עמרי. מאוד לא יפה. ועמית, את צריכה להתנהג כחבררררה טובה. ומלאכית כמו שאת. ועמרי, אתה לא בסדר! רק שלא יהיו ביחד בסוף. מיכל דוגלת בזה שאם עשית משהו רע אתה נענש. אם אתה מתאהב במישהי בזמן שיש לך חבררררררררה, זה לא מוסרי אצלה, ואתה זוכה לעונש גדול יותר מכל אישה בשם רומי! לא כולל רומי שלנו.

אתה מהרעים, לוק. אתה. לילה, את היחידה שמבינה משהו. עם כי לוק שיקר, אירה מותק. אה, רואים?! אמרתי לכם וולנו, מיכל לא תשאיר חורים פתוחים בעלילה! ולילה, את כרגע מחשבת דברים בטבלאות ובחוקיות או שנדמה לי?! אפרופו, לילה, את רוצה בן? נכון שלא? אז נכון שאת לא תולידי ילד עם לוק? נכון, לילה, משנה מה יהיה. ולמה לא צריך לצאת לך בן.

הזויה הנויה הזאת. אח גדול שמזכיר אח גדול של מישהו אחר. נכון? זה בסדר, דקל רגיל להיות בסביבה תחרותית.

כן, לוק, לך, תציל, תהיה גיבור, לכו ותצילו. מה אכפת לי שלוק לא יכול לנשום? אירה לא אויב, אירה הוא מותק.

אני מעדיף אמאטו, לא סינארו. מצד שני, הוא יכול לחסל מליפיקים, כן? אה, אמרתי לכם! אוקאסוס, שקיעה, חושך! בבקשה! אידריס מפחיד.

אוי ואבוי. לא, לא מתאים לאבי. בכלל לא. בינתיים דקל רגיל. הוא רגיל לבני אדם כאלה... גם שרון היה כזה.

צריך לנחם חבררררות. טיפש? מזל שאין עונה רביעית, אני מפחד לחשוב מי יצטרף לעלילה של עמית! מיכאל גבעתי? לירן דוד? הייתי מת שספיר בן רובי אבל זה לא יקרה. עמית, את חברררררררה למופת, הגיע הזמן ששתיכן תהיו ביחד פשוט ותפסיקו עם זה. די, תהיו פשוט ביחד. חבררררות הכי טובות. עד ששרון יחזור מאוסטרליה ויהיה בסדר.

אה, ציירת. דקל אוהב ציירות. אה, רקדנית? זה כבר משהו אחר. סדרה אחרת בכלל. באיזו דרגה את, אגב? מחוננת, מצוינת? או שישר נשים אותך ב"נעמה"? כי דקל מן הסתם בדרגת "גיא" בריקודים. כן כן, לא להתאהב. בטוח. רגע!!!!!!!!!!!! אולי נעמה, שהיא הרי אפרת, שניסתה לחרב את הזוגיות של דקל וקירקי בעונה 1 (עמית?! מה פתאום עמית, היא לא קשורה לזה!) שלחה אותה? יכול להיות שהיא רקדנית לא מצוינת? חבר ילדות קרוב מאוד של לילה. נכון, לא יהיה כלום, יהיה רק עם לילה. אה, ריקוד. כן, זאת נעמה.

כן, הוא לא היה מאוהב בנינה... חבל. מה זה לשקר לבת זוג ולהגיד שאתה כל מיני דברים בזמן שאתה על טבעי?! לא יפה. סיבוריום זה משאף? תומס, יש פה רגע! עוד פעם אתה והשתילים?! מה הוא רוצה מהשתילים?!

עמית, יופי לך. ואגב, לא קרה שום דבר בין ליבי ובין בחורה בשם דפי. היא נאמנה לך.

כן, נחמד, אביגיל. אוג לא בעניין. מה יש באוג שכל היפות נמשכות אליו...

לילה, את יכולה להיות פסיכולוגית. ללילה לא יהיה קשה כשלוק ימשיך הלאה ליקום המקביל. איגניסייייייייייי... לא, האיגניסי ההוא מת. סליחה. וגם זה תכף ימות. קנאה. הכי קשה.

בפרק הבא:

עמית וליבי מדברות. האם ליבי הסיקה מסקנות?

דקל לא ממש מצליח בג'ודו. ונראה לי יפתח כועס.

ולוק סורק את הזיכרון לתומס.