כדברא 3- המשך שבוע 5

פרק 124- הטקס

אז מה יקרה בטקס הטבעת?
&nbsp
האם קירקי ודקל ייפרדו?
&nbsp
האם אוג ונהר יתחברו?
&nbsp
והאם עמית ועמרי יתעשתו?
&nbsp
פרק 19 גם נקרא ככה, אגב. מיכל, מה עם המיחזור?

ליייילה, גאט מי און מיי ניז! (גם אני ממחזר)

צדקת נהר, את תמיד צודקת נהר. אביגיל, די להידחף. תתבייש לך, אוג.
&nbsp
בטח, בטח, הכול בסדר. חוץ מזה שזורקים אותה מהתפקיד. אביגיל, את פשוט לא מכירה את שרון ועמית.
&nbsp
נהר יכולה לסדר לך את עדי גאון עצמו! אבל לא שאלתם! זה לא ילך. נכון, נהר. בסדר, אוג, גם עם לילה ניסית.
&nbsp
למה הוא מגדל שיער, למה? רק בגלל זה לא רואים את הסימן. נכון, אירה, אתה תהיה הכדברא הגבר הכי טוב שיש! כי לא היה.
&nbsp
לוק יכול להבין את דקל. גם הוא היה כישלוני בכדורגל. דקל, תמיד כיף להסתכל על אדם שכושל יותר.
&nbsp
אוי, עמית וליבי. הזוג מספר אחת. אולי בגלל שעמית זה לא ליבי, אלא הפוך? נכון, היא לא יכולה להיות בחוץ. היא לא יכולה להיות שוב איגואנה.
&nbsp
מדהים שאוג ואביגיל באותה סצנה ואני עדיין תוהה מתי איתי נכנס. עדי גאון! בא כדי ליהנות!
&nbsp
לילה, גם אני מתרגש! גם אני! קירקי, עכשיו את מכניסה חוקי הדתה? בחורה הזויה. נכון, לוק ורומי. ולכן צריך לסלק אותם. לאן? ליקום המקביל. איכס, עוד מליפיקים?! זה אומר שלרומי יהיו עוד אופציות! קירקי, הוא אומר לך לבוא.
&nbsp
מעניין מה אידריס מתכנן... ומתי הוא יצא מהבועה.
&nbsp
אתה מרגיש נכון. אה, לוק אמר. נפלא. תאמין ללוק. אביגיל, יש לך טיימינג ממש נורא. אביגיל, יש לך טיימינג ממש נורא. לא עצוב כמו הפרידה הקודמת. אה, הוא יותר בקטע של כל האמת בפרצוף.
&nbsp
רומי שלי! מה שלומך? מה יש עוד זמן? לא, זה לא יכול לחכות! חתמתם חוזה, בחוזה כתוב כניסה מידית! הוא לא יבטל אלא אם הוא רוצה לחטוף ממני כזאת תביעה! הלוואי שישכח. הלוואי שתשכיחי ממנו. זה מתפוצץ.
&nbsp
החזקת ידיים מוזרה. טוב, שחצן כי הוא בכל זאת ילד מזהב.
&nbsp
אני אומר שגם את, לילה, צריכה לעשות כמו קירקי. פעם אחת ויחידה. אירה, כמו שאמרנו. זה ממש לא מפריע לה שהיא פורשת, נזרקת לצד, כמו סמרטוט... לפחות אירה לא יצטרך להסתיר מחברה שלו דברים. נכון?
&nbsp
עמית, זאת אי הבנה! כי לוק טמבל, לוק טמבל, עמית, מה קרה? לא יפה שלעמית יש עוד חברררררררררררה.
&nbsp
כדברא טוב שיהיה בן זוג נפלא למגנא האמיתית! ויש לו עוד יתרונות פרט לכך שהוא גבר! כדברא כדברא כדברא!
&nbsp
איזה תסריט גאוני, שהם עושים את זה אחד מול השני.
&nbsp
עכשיו הטבעת מתפצלת לשתיים, לא? לא?
&nbsp
צדק... בטח בגלל הסילוק שלהם.
&nbsp
אז אירה מצליח. אז מה זה אומר?
&nbsp
טוב, כנראה רק לילה תציל אותנו. הסינרו על הטשיא... לא טוב... לא טוב בכלל.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
עדי גאון Is a Golden Boy, come here to enjoy!
&nbsp
אידריס יוצא! מה תומס מקבל בתמורה?
&nbsp
ואירה וקירקי מתחבקים. ודקל מסיק את מה שמסיק.

שיר m

Well-known member
מזל טוב לאירה

בהצלחה עם הטשיא השחורה.
&nbsp
קירקי ודקל

פרק 125- הלארגו

אז מה אידריס עשה לטשיא?
&nbsp
מה יקרה אחרי הפרידה של דקל וקירקי?
&nbsp
האם לוק יצליח לחמוק מרומי וברור שלא?
&nbsp
ומי מגיע היום כדי ליהנות?

עדי גאון יראה לנו איך עושים את זה

אידריס כזה מגניב. אריאנה סתם הייתה יפה ואילו וולנו סתם היה עיוור מעצבן וגבוה ששמע מוזיקה קלאסית. אידריס קול. הוא נואם נאומים לאיגניסים (ממש, לא מנהל חברה או משהו כזה) ליד הר געש מבעבע. אתם יודעים מה הפירוש של השם שלו? השליט. ממש. זה הפירוש של השם. וולנו זה מקסימום רעל (מתאים לתכנית שלו, איך מיכל יודעת לקשר). תומס בתפקיד של מוחאי הכפיים של בני גנץ.
&nbsp
תגידו, יכול להיות שהם שכרו את המשרד מאואזיס טפטפות בע"מ? כן, היא יודעת למה היא לא מתה עליו.
&nbsp
זה שלוק גר עם דקל זאת בעיה רצינית כשקירקי באה. תתכונן! בקרוב יום הדין של הזן שלי בא ואתה לא תשרוד! תתבייש לך, מפר הסכמים וחוזים שכמוך.
&nbsp
עדי, אולי תדבר? מה הבעיה, באמת? לא, מר "ילד מזהב", בוא תטיף לנו. נהר, את יוצאת עליו? אני אצא עליו או את? היי, יש לי יותר מאוג! רגע... אם אין לה... אז אחרי מי אני...? עוד פעם, אם נגיד "אולי נדבר" על אנשים עם פחות ממאה אלף עוקבים זה יסתדר. יש לו שיאצו?!
&nbsp
מעניין מה אידריס יעשה... אז תומס יהפוך לטוב בסוף? מה הרעיונות שיש לתומס, לעזאזל? איזה רעיונות יכולים להיות אחרי שאתה משמיד את כולם? מה, הוא רוצה לעצב את העולם החדש? ליצור פסלים מגופות? ססיבוריום זה לא חופה טקסית לפולחן? יוווו, איך אני שמח שאידריס יוצא... המחצית הבאה תהיה מה זה מעניינת, אידריס עומד לצאת מהבועה!!!!!!!!!!! לזה חיכיתי!!!!!!!!!!!
&nbsp
נכון, מי הוא בכלל?! כולם יודעים שהתחרויות האלה מכורות מאז שאת לא נבחרת!!!!!!!!!! רק לילה יותר טובה מנהר.
&nbsp
עמית, מסיבת בחזרה לעתיד זה לא עובד. מניסיון. רגע!!!!!!! בעצם במסיבות כאלה יש את הקטע הזה שבאה האקסית מחו"ל? נו, זה בדיוק מה שאני רוצה שיקרה לך! רגע, מצד שני זה אומר גם ששחר יחזור מ... לא, עמית, קבלתי ביטול על המסיבה הזאת. עמרי, אני חושד במניעים שלך. נכון, עמיתי. נכון.
&nbsp
אחוות הגברים. איפה הימים שנסעתם על רמבו... איפה רמבו באמת? מצוק ואגם, אוג? באמת? זה מה שנראה לך שיוציא אותה מהראש שלו? כן, מתגעגעת. סצנות קצת זהות... גיא המשיך הלאה עם שחר, היום הם ביחד בקורס עם אלומה, המושבניקית הנחמדה ממול, שבאה לפה לדבר עם קירקי יום אחד. זוכרים? כן, הוא התעלם ממך. זה קורה.
&nbsp
נינה, את לא חושדת? נינה, את צריכה להיות אימא יותר תקיפה.
&nbsp
אתם לא יכולים לבקש מאמנון תוספת לקצבה כדי שלפחות נצחק קצת? אוי, נהר, את כזאת חכמה. רגע, חברים, בנוגע לגיוס כסף דרך הרשת... אני מכיר זמרת אחת, מה זה נפלאה, היא מימנה ככה אלבום שלם. תשאלו אותה. היא גם תוכל להזהיר אתכם מסוכנים רודניים.
&nbsp
כמה מפתיע שכל זה בגלל לוק. כל השטויות האלה. ואתה אל תקשיב לו כשהוא אומר לך ללכת לבוגד! אתם לא תתראו אם זה תלוי בי.
&nbsp
אירה, לא משנה מה, פשוט אל תספר לאבא שלך. פשוט לא. אוקיי? זה הגורם מספר אחת לגירושין כדברות. בטוחים שזה לא... בעצם, מה אכפת לי, גם ככה אין לאבו. דקל, נו, הוא בכלל... בעצם תסיק מה שתסיק, ככה לא תזהיר את לוק.
&nbsp
אאוץ'. דווקא לפה?
&nbsp
לוק, אמרנו שחתמת על חוזה! בחוזה כתוב חתמת נכנסת! מה זה... רומי... הוא נוקש ברגל?! בושה! אני ידעתי. אני ידעתי שצריך להיזהר מהרגל הזאת! אמרתי לכם או לא?! זה הוא עושה כשהוא מת לשבור אותה. כן, קירקי חסינה... זאת הפרת חוזה נוראית. וזה קירקיזם גועלי שבא להפר חד צדדית הסכמים שנחתמו בדם! בדם, אני אומר! אבל לא נורא, חברים, לא נורא. רומי חכמה מאוד, ויש לנו עוד כמה טריקים בשרוול שליטמן לא מכיר. חכה חכה, לוק. אנחנו עוד נראה לך מה זה לא לעבור לדירה מוכנה ומרוהטת.
&nbsp
21:30 דקות עד שלילה מופיעה זה לא אנושי גם כן! הוא הבטיח גם לי. אבל איזה כיף שהוא לא מספר?! אה?! אח, איזה פרק נפלא. ועכשיו סיימנו מחצית ראשונה, אז במחצית השנייה אידריס ואירה בעימות, אידריס בחוץ, לילה ולוק נפרדים, ורומי ולוק ביחד בדירה לאור הסבוואר.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
לוק צריך להסביר כמה הסברים... אני לא הייתי מוותר.
&nbsp
דקל קד לבוגד.
&nbsp
ולילה מתחבקת עם... נינה. אגב, אם את מחפשת בחור...?

שיר m

Well-known member
שטויות

אל תקשיבי לה לילה, למי אכפת, היא זאת שעוזבת! הוא עשה לה תרגיל! מה את מקשיבה לה.
&nbsp
ביי רומי
&nbsp
קירקי עדיין נחשבת למגנא? טוב
&nbsp
דקל ואוג ב"שיחת גברים"

&nbsp
עמית את חמודה, אבל לעומרי יש תוכניות אחרות...

שיר, למה את מדברת בשמנו?

בסוף רומי תחזור ותהיה עם לוק.
&nbsp
לורומי! לורומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
ויהיה יקום מקביל!!!!!!!!!!!

שיר m

Well-known member
מה פתאום לחסוך, להוסיף! מלא לילות קטנות כאלה...

שיר m

Well-known member
איך אומר ב. חממה

עדיף הרבה לילות קטנות בעולם מקביל מלילה אחת על העץ

שיר m

Well-known member
יוסי

אני צריכה לדעת אם זה מצחיק אותך
כי אני נקרעת פה שעות מעצמי...

&nbsp
איזה דודות, כולן מתו ברעידת אדמה

Roei152

Well-known member
מנהל
צפייה רציפה בשני הפרקים
אז צפיתי בשני הפרקים האלו היום , את הפרק של יום שלישי לא ראיתי מהסיבה הפשוטה שהיו לי דברים לעשות בדירה ואח"כ יצאתי לפסח בביתת , אבל היום חזרתי לדירה במיוחד למרתון של שני הפרקים בהפסקה שבין לקיחת שני הבני דודים שלי לסרט , לבין ארוחת חמץ מסורתית אחרונה של המשפחה
לוק פשוט מרתיח אותי יותר מדניאל גורן , לדניאל גורן היה קסם מיוחד , ללוק אין אותו .. והוא פשוט מעצבבן אותי , איך הוא אוהב את לילה אם הוא לא מוכן לספר ל הה האת האמת? לאירה ולילה יש שיחות עמוקות ויפות ..
אירה מזל טוב על הפכיתך למגאן, אגב זה לא אומר שקירקי אמורה להפסיק להיות המגנא? איך ההיפפנו ט של רומי לא עובד עליה? , רק על לילה זה עובד?
&nbsp

שיר m

Well-known member
גם אני חשבתי

איך קירקי עדיין המגנא...
&nbsp
רועי תעשה חיים!!! כיף אצלכם בחופשות...

למעלה