עדי גאון יראה לנו איך עושים את זה
אידריס כזה מגניב. אריאנה סתם הייתה יפה ואילו וולנו סתם היה עיוור מעצבן וגבוה ששמע מוזיקה קלאסית. אידריס קול. הוא נואם נאומים לאיגניסים (ממש, לא מנהל חברה או משהו כזה) ליד הר געש מבעבע. אתם יודעים מה הפירוש של השם שלו? השליט. ממש. זה הפירוש של השם. וולנו זה מקסימום רעל (מתאים לתכנית שלו, איך מיכל יודעת לקשר). תומס בתפקיד של מוחאי הכפיים של בני גנץ.

תגידו, יכול להיות שהם שכרו את המשרד מאואזיס טפטפות בע"מ? כן, היא יודעת למה היא לא מתה עליו.

זה שלוק גר עם דקל זאת בעיה רצינית כשקירקי באה. תתכונן! בקרוב יום הדין של הזן שלי בא ואתה לא תשרוד! תתבייש לך, מפר הסכמים וחוזים שכמוך.

עדי, אולי תדבר? מה הבעיה, באמת? לא, מר "ילד מזהב", בוא תטיף לנו. נהר, את יוצאת עליו? אני אצא עליו או את? היי, יש לי יותר מאוג! רגע... אם אין לה... אז אחרי מי אני...? עוד פעם, אם נגיד "אולי נדבר" על אנשים עם פחות ממאה אלף עוקבים זה יסתדר. יש לו שיאצו?!

מעניין מה אידריס יעשה... אז תומס יהפוך לטוב בסוף? מה הרעיונות שיש לתומס, לעזאזל? איזה רעיונות יכולים להיות אחרי שאתה משמיד את כולם? מה, הוא רוצה לעצב את העולם החדש? ליצור פסלים מגופות? ססיבוריום זה לא חופה טקסית לפולחן? יוווו, איך אני שמח שאידריס יוצא... המחצית הבאה תהיה מה זה מעניינת, אידריס עומד לצאת מהבועה!!!!!!!!!!! לזה חיכיתי!!!!!!!!!!!

נכון, מי הוא בכלל?! כולם יודעים שהתחרויות האלה מכורות מאז שאת לא נבחרת!!!!!!!!!! רק לילה יותר טובה מנהר.

עמית, מסיבת בחזרה לעתיד זה לא עובד. מניסיון. רגע!!!!!!! בעצם במסיבות כאלה יש את הקטע הזה שבאה האקסית מחו"ל? נו, זה בדיוק מה שאני רוצה שיקרה לך! רגע, מצד שני זה אומר גם ששחר יחזור מ... לא, עמית, קבלתי ביטול על המסיבה הזאת. עמרי, אני חושד במניעים שלך. נכון, עמיתי. נכון.

אחוות הגברים. איפה הימים שנסעתם על רמבו... איפה רמבו באמת? מצוק ואגם, אוג? באמת? זה מה שנראה לך שיוציא אותה מהראש שלו? כן, מתגעגעת. סצנות קצת זהות... גיא המשיך הלאה עם שחר, היום הם ביחד בקורס עם אלומה, המושבניקית הנחמדה ממול, שבאה לפה לדבר עם קירקי יום אחד. זוכרים? כן, הוא התעלם ממך. זה קורה.

נינה, את לא חושדת? נינה, את צריכה להיות אימא יותר תקיפה.

אתם לא יכולים לבקש מאמנון תוספת לקצבה כדי שלפחות נצחק קצת? אוי, נהר, את כזאת חכמה. רגע, חברים, בנוגע לגיוס כסף דרך הרשת... אני מכיר זמרת אחת, מה זה נפלאה, היא מימנה ככה אלבום שלם. תשאלו אותה. היא גם תוכל להזהיר אתכם מסוכנים רודניים.

כמה מפתיע שכל זה בגלל לוק. כל השטויות האלה. ואתה אל תקשיב לו כשהוא אומר לך ללכת לבוגד! אתם לא תתראו אם זה תלוי בי.

אירה, לא משנה מה, פשוט אל תספר לאבא שלך. פשוט לא. אוקיי? זה הגורם מספר אחת לגירושין כדברות. בטוחים שזה לא... בעצם, מה אכפת לי, גם ככה אין לאבו. דקל, נו, הוא בכלל... בעצם תסיק מה שתסיק, ככה לא תזהיר את לוק.

אאוץ'. דווקא לפה?

לוק, אמרנו שחתמת על חוזה! בחוזה כתוב חתמת נכנסת! מה זה... רומי... הוא נוקש ברגל?! בושה! אני ידעתי. אני ידעתי שצריך להיזהר מהרגל הזאת! אמרתי לכם או לא?! זה הוא עושה כשהוא מת לשבור אותה. כן, קירקי חסינה... זאת הפרת חוזה נוראית. וזה קירקיזם גועלי שבא להפר חד צדדית הסכמים שנחתמו בדם! בדם, אני אומר! אבל לא נורא, חברים, לא נורא. רומי חכמה מאוד, ויש לנו עוד כמה טריקים בשרוול שליטמן לא מכיר. חכה חכה, לוק. אנחנו עוד נראה לך מה זה לא לעבור לדירה מוכנה ומרוהטת.

21:30 דקות עד שלילה מופיעה זה לא אנושי גם כן! הוא הבטיח גם לי. אבל איזה כיף שהוא לא מספר?! אה?! אח, איזה פרק נפלא. ועכשיו סיימנו מחצית ראשונה, אז במחצית השנייה אידריס ואירה בעימות, אידריס בחוץ, לילה ולוק נפרדים, ורומי ולוק ביחד בדירה לאור הסבוואר.

בפרק הבא:

לוק צריך להסביר כמה הסברים... אני לא הייתי מוותר.

דקל קד לבוגד.

ולילה מתחבקת עם... נינה. אגב, אם את מחפשת בחור...?