אירה. מגאן. חזק. קירקי. פלגא. חלשה.
רומי, תעמדי על שלך! יופי!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!! אבל רגע, אלוהים, זה לא אומר שאתה לא מגשים לי גם את מה שביקשתי מהבחירות, כן? רומי, את יודעת מה הבחירה הנכונה. כן, כן, לא יותר מזה. כן, גם אל תספר לה כלום. הוא לא יספר, אני מניח.

היא עוד בכנען. לילה כותבת שירים ממש יפים!!!!!!!!!!!!!!!! בסוף יפתח יחשוף בפניה את השקר. רגע, קירקי, יש בשורה טובה... מה זה אומר, חצי חצי? ייעוד זה חשוב. הוא כבר שכנע אותה, אבל אתם מתעכבים כל כך!

אחלה עשן.

היי, מאן, אפשר רק לעשות ספיישל חד פעמי של סטטיקקקקקקקקקקקק ובן אל לכבוד הבחירות? לא? אתה לא רוצה לחקות את גלעד ארדן שוב? אמרתי להם! לא, זה לא קשור לאבי, זה קשור לזה שאוג סחב את נהר למטה. נהר, לא כולם יכולים להתקבל לתכניות כמוך.

גברת אליס, את מונעת מבחורה להגיע ליקום המקביל ולייעוד שלה! תתביישי לך! רומי, לא להישבר עכשיו. הרי את בצד שלי ושל לילה. יופי, עמית. יעל שחקנית טובה.

אז מצאתם זמן לדייט. ישראל ממש מתייבשת. מה זה אומר בכלל?

נהר, אבל הם לא יכולים להתקבל לתכנית בלעדייך! מה באמת עם החבר השני שלה? מה שמעתי, הוא נראה באזור, רק במושב ולא בקיבוץ? אוג, תפסיק ללכת לנגניות גיטרה מוכשרות שאני ממש אוהב.

אוג סתם מטומטם. מזל שזאת לא רגל. ואל תסמוך על דקל. ואת אל תסמכי על אליס.

עמית ממש בסדר, אל תעשי לה כלום, אליס!

בטח, בטח, בטח. תגיד, לוק, אין לך איזה משהו לספר? משהו על יקום, שער, שושלת, דירה שהכנתי? לא? אז לוק, אתה מספר או שלא? היא סיפרה לך שהוא ממש חכם? כן, תראי, לילה, בנוגע לייעוד... יש אנשים שהייעוד שלהם זה להמשיך שושלת. תטרוק את הדלת של השער, לוק. הדלת של השער. אליס, יא מעצבנת. לוק, אתה מאיים על חברה. לא יפה.

טוב, לפחות זה לא וי אפור אחד. לפני יומיים לא הייתה לה רומי. אביגיל, אולי תתישי את אליס? מי מכשף, מה מכשף...

בושי לך והיכלמי, אליס. בושי. בושי. אוי, אז זאת לא מחווה רומנטית בכלל? שיט, אני אמרתי שלילה תפגוש סוכנת, לא כורת לבה!

כן, נורא נחמד, ליבי. מי בחו"ל? אה, חברררררררררררר שלה. ליבי, אני מזהיר אותך... הוא לא נראה לי בסדר.

כן, בדיוק! תתישי אותה! בדיוק, אבי. בדיוק. וזה בכלל לא קשור, אנחנו... אה... רומי רצתה להפתיע את לילה עם סוכנת! כן! אה... יש לרומי חברה טובה מפעם, היא רוצה לתת לה את המספר של הסוכנות! המלגה לבית הספר לא עבדה... יפתח, אני מצפה שתפיל את השקר של אליס. רומי, אולי תברחי עכשיו? או לפחות תהפנטי? תמחקי לכולם את הזיכרון?

אירה, אתה מאוד תכליתי. אולי תתנשקו במסיבה? יופי, אירה, הזמינו אותך לרקוד. תשמח.

עכשיו אתה מבין למה הם נפרדו. סרט נחמד: מעבר ליקום. אתה מכיר, לוק? זאת לא רומי! היא מתוקה! הוא יעשה דבר כזה כדי לא ללכת ליקום המקביל! אוי שיט. אליס... רגע, אז ללוק אין כוחות?

בפרק הבא:

מה דקל מביא לקירקי ולוק?

מדוע אליס נשלחה בידי גיורא חמיצר להציל את ליטמן ולהרוס לי?

ולמה ליבי נותנת לעמית ועמרי לעבוד ביחד?