כדברא 3- המשך שבוע 4

פרק 119- המסיכה

אז מה לוק יבחר והאם הוא יאהב את הדירה?
&nbsp
האם אביגיל תתאושש מההחמצה?
&nbsp
מה הדם הכדברי יעשה לדקל?
&nbsp
ומתי פורים בא?

אירה. מגאן. חזק. קירקי. פלגא. חלשה.

רומי, תעמדי על שלך! יופי!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!! אבל רגע, אלוהים, זה לא אומר שאתה לא מגשים לי גם את מה שביקשתי מהבחירות, כן? רומי, את יודעת מה הבחירה הנכונה. כן, כן, לא יותר מזה. כן, גם אל תספר לה כלום. הוא לא יספר, אני מניח.
&nbsp
היא עוד בכנען. לילה כותבת שירים ממש יפים!!!!!!!!!!!!!!!! בסוף יפתח יחשוף בפניה את השקר. רגע, קירקי, יש בשורה טובה... מה זה אומר, חצי חצי? ייעוד זה חשוב. הוא כבר שכנע אותה, אבל אתם מתעכבים כל כך!
&nbsp
אחלה עשן.
&nbsp
היי, מאן, אפשר רק לעשות ספיישל חד פעמי של סטטיקקקקקקקקקקקק ובן אל לכבוד הבחירות? לא? אתה לא רוצה לחקות את גלעד ארדן שוב? אמרתי להם! לא, זה לא קשור לאבי, זה קשור לזה שאוג סחב את נהר למטה. נהר, לא כולם יכולים להתקבל לתכניות כמוך.
&nbsp
גברת אליס, את מונעת מבחורה להגיע ליקום המקביל ולייעוד שלה! תתביישי לך! רומי, לא להישבר עכשיו. הרי את בצד שלי ושל לילה. יופי, עמית. יעל שחקנית טובה.
&nbsp
אז מצאתם זמן לדייט. ישראל ממש מתייבשת. מה זה אומר בכלל?
&nbsp
נהר, אבל הם לא יכולים להתקבל לתכנית בלעדייך! מה באמת עם החבר השני שלה? מה שמעתי, הוא נראה באזור, רק במושב ולא בקיבוץ? אוג, תפסיק ללכת לנגניות גיטרה מוכשרות שאני ממש אוהב.
&nbsp
אוג סתם מטומטם. מזל שזאת לא רגל. ואל תסמוך על דקל. ואת אל תסמכי על אליס.
&nbsp
עמית ממש בסדר, אל תעשי לה כלום, אליס!
&nbsp
בטח, בטח, בטח. תגיד, לוק, אין לך איזה משהו לספר? משהו על יקום, שער, שושלת, דירה שהכנתי? לא? אז לוק, אתה מספר או שלא? היא סיפרה לך שהוא ממש חכם? כן, תראי, לילה, בנוגע לייעוד... יש אנשים שהייעוד שלהם זה להמשיך שושלת. תטרוק את הדלת של השער, לוק. הדלת של השער. אליס, יא מעצבנת. לוק, אתה מאיים על חברה. לא יפה.
&nbsp
טוב, לפחות זה לא וי אפור אחד. לפני יומיים לא הייתה לה רומי. אביגיל, אולי תתישי את אליס? מי מכשף, מה מכשף...
&nbsp
בושי לך והיכלמי, אליס. בושי. בושי. אוי, אז זאת לא מחווה רומנטית בכלל? שיט, אני אמרתי שלילה תפגוש סוכנת, לא כורת לבה!
&nbsp
כן, נורא נחמד, ליבי. מי בחו"ל? אה, חברררררררררררר שלה. ליבי, אני מזהיר אותך... הוא לא נראה לי בסדר.
&nbsp
כן, בדיוק! תתישי אותה! בדיוק, אבי. בדיוק. וזה בכלל לא קשור, אנחנו... אה... רומי רצתה להפתיע את לילה עם סוכנת! כן! אה... יש לרומי חברה טובה מפעם, היא רוצה לתת לה את המספר של הסוכנות! המלגה לבית הספר לא עבדה... יפתח, אני מצפה שתפיל את השקר של אליס. רומי, אולי תברחי עכשיו? או לפחות תהפנטי? תמחקי לכולם את הזיכרון?
&nbsp
אירה, אתה מאוד תכליתי. אולי תתנשקו במסיבה? יופי, אירה, הזמינו אותך לרקוד. תשמח.
&nbsp
עכשיו אתה מבין למה הם נפרדו. סרט נחמד: מעבר ליקום. אתה מכיר, לוק? זאת לא רומי! היא מתוקה! הוא יעשה דבר כזה כדי לא ללכת ליקום המקביל! אוי שיט. אליס... רגע, אז ללוק אין כוחות?
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
מה דקל מביא לקירקי ולוק?
&nbsp
מדוע אליס נשלחה בידי גיורא חמיצר להציל את ליטמן ולהרוס לי?
&nbsp
ולמה ליבי נותנת לעמית ועמרי לעבוד ביחד?

Roei152

Well-known member
מנהל
חחחח
אתה יודע מה דעתי על המשולש של אירה לילה ולוק שהוא מרובע עם רומי ., בסוף הדירה שהכנת להם בשער היקומים , לא יקום מקביל .. אגב מיכל קראה לזה שער היקומים בכוונה , .. אתה יודע מה זה ששער? אפשר להכנס ואםשר גם פעולה הפוכה .. נכון שרומי ולוק אמרו שאי אפשר לחזור , אבל ..

אמרו אז אמרו!!!!!!!!!!!

אני המצאתי שער יקומים, חבר!!!!!!!!!!!
&nbsp
קבל את זה שמיכל ואני תמימי דעים!!!!!!!!!!!
&nbsp
מוות לאליס!!!!!!!!!!!!

שיר m

Well-known member
הולכים ומסתבכים...

לילה מהופנטת. איך זה עובד הקטע הזה? היא אומרת דברים רגילים אבל מכוונים מטרה...
&nbsp
עומרי, אתה מסבך את העניינים. כולנו יודעים שעמית חמודה והכל, ובכל זאת.
&nbsp
רומי, לא אכפת לי ממך.
&nbsp
קירקי לא לוקחת את דקל לסרט, נכון?

פרק 120- הקיר

אז לאן נעלם הסבוואר?
&nbsp
מה האיגניסים מתכננים לעשות לאירה בפורים?
&nbsp
האם אוג יוותר על אביגיל?
&nbsp
ו... אוי, אני לא יכול, לא רוצה, איפה הקרטיב אננס שלי?!

Roei152

Well-known member
מנהל
לאאאאאאא!!!!!!!!
הקרטיב אננס קפא יותר מדי בדצמבר-פברואר.. אפשר היה לשמור על קארין ותום , אבל על שרון ועמית לא???????????????
מה זה ההכיון הרע הזה? בא לי לבכות !!!!!!

איפה הקרטיב?! מיכל!!!!!!! איפה הקרטיב?!

עמית, החיים בזבל. אין רומי, אין קרטיב... אוף... תמיד מתנכלים לבחורות עם הכישרון הניהולי...
&nbsp
לוק, מי אמר לך שאתה יכול ומסוגל להתערב לזוג בטלפון?! הם לא יתחפשו ביחד, אני כמעט בטוח. היא גם תהיה פיה בכלל.
&nbsp
תתביישו לכם, לא שמים לב לעמית. עמית, לוק מבאס מטבעו. אדם מבאס.
&nbsp
עמית בצום גלידות עכשיו. כאות אבל. מסכנה עמית. מסכנה ליבי. מסכן יוסי! מסכנה הדירה ביקום המקביל!
&nbsp
בואו לא נלכלך על רומי. זה הכול תכנית של גיורא ששלח את אליס. ותיזהרו, מה היה קורה אם היה שולח את לימור אטיאס... אתם התחתנתם, התחתנתם. ואני בניתי לכם אחלה מתחם. באחלה יקום מקביל. הוא לא אמור לחזור. מה הבעיה? כן, נו, עסקה טובה, יצאנו ברווח. אני לא מאמין שהוא לא הסכים! רצית לשקר, אבל זה לא יקרה! אתה תעבור בסוף!!!!!!!!!!
&nbsp
כן, אליס ממש פתוחה... ממש. נהר, את היחידה שחושבת בהיגיון. איתי פחות צלם, הוא יותר בן אל.
&nbsp
בטח, אל תספרו, הוא יספר כשיספר ואז הכול יתפוצץ. נכון? וגם זה מתפוצץ. עוד שנייה.
&nbsp
זה כל כך לא פייר! רומי המסכנה רצתה לעזור! שונא פליטי גיורא. שונא אותם.
&nbsp
לרומי יש תירוץ. לוק סתם אפס. והקרטיב סתם נמס קצת!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
לוק, אתה מספר לה? או שלא? רגע, בעצם מי גנב את הסבוואר? אליס, לא?
&nbsp
וגם מה הקטע של הסבוואר המעצבן הזה שאתה רק נוגע בו והוא משוייך אליך?! כלי מטומטם. אה, רגע... אז זה כן אצל רומי? אז היא באמת גנבה? אה, אז את אסרטיבית.
&nbsp
זה לא פייר. זה פשוט לא פייר. אבל אני מבין את מיכל. כאילו, אתמול ביבי ניצח אבל בתמורה קיבלתי את פייגלין ובנט בחוץ. היום אמנם הקרטיב נמס, אבל היקום המקביל יהיה לנצח... וחוץ מזה בטח עמית תשלים איתו לקראת סוף העונה בטלפון. זה מה שכיף.
&nbsp
זה נהדר בזכות נהר. לא בזכותכם.
&nbsp
איפה רומי?! הו, הצילו את רומי... 'מליפיק'?! קוראים לה רומי! לא מליפיק! כן, נכון, לוק סתם יעכב. רומי מסוגלת להרבה טוב! ומתי אתה מספר? אה, לא מספרים? עוד יותר טוב.
&nbsp
לא, זה לא בסדר, מעצבן אחד!!!!!!!!!! טוב, נו, פעם אחרונה שמיכל עשתה שבחורה הציעה הפסקה והבחור שקל בחיוב הם חזרו בסוף להיות ביחד לגמרי. רק אומר. למרות שבאמצע יהיה רע. קודם כל, מעניין שליבי חיבקה את עמית אחרי הפרידה, אני מזכיר לכם שהיא חיבקה אותה גם אחרי שהיא שמעה שהם חברים. ולאן השקית נעלמה?
&nbsp
אביגיל, רק תיזהרי מעמית כשאת מבקשת. בסדר? זה מבט, מבט. היא מלכה. אבל לא לך, אוג.
&nbsp
רק על ליבי אפשר לסמוך. רק עמית וליבי. אני חושב שעומרי מתחפש לשד. עמית, רוצה לבכות? תוצאות הבחירות! מעציב? ליבי עם חיבוקים מוזרים.
&nbsp
כן, חוגגים לדליה על המחסן... אכן תרגיל.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
גם אליס הולכת למסיבה.
&nbsp
אירה מגיע למסיבה ומחפש את לילה. המכשפה, חבוב.
&nbsp
וההופעה של אקס בריבוע.

שיר m

Well-known member
רומי מסובכת...

אבל למי אכפת

&nbsp
אוג ואביגיל! גם כשהם כבר לא הם כל כך חמודים.
&nbsp
עמית בוכה כל כך יפה.
&nbsp
קירקי זונחת את דקל ומשהו יקרה בסוף...

למעלה