כדברא 3- המשך שבוע 3

פרק 114- אקס בריבוע

אז איך אירה ינצל מרוס כורה הלבה?
&nbsp
האם יש חדש בגזרת המרובע הרומנטי?
&nbsp
האם דקל גוסס?
&nbsp
והאם אנחנו מוכנים להגעת הלהקה בה אוג זוכה לשותפה הכי טובה שלו מאז לילה? והכי חשוב- מי זאת לעזאזל אליס?

ערב הרכבים בלי לילה זה לא ערב הרכבים

היי, לוק. ידעתי שתגיע. כי רוס מחכה עם פתיחת היד שלו. מה תודה, תנשק את החברה שלו. למה אתה? למה אתה? כי אתה אחלה, אירה, כי אתה אחלה.
&nbsp
עמית! איך ישר הגעת לאננס, מה אננס? נכון, רומי יותר בקטע של בננות. זה היה לפני דפי וספייס. אוףףףףף, אבל עמית וליבי ממש חמודות ביחד והן החברות הכי טובות!!!!!!!!! איזה חברים, גרי ואמילי?
&nbsp
למה לאוג מותר שחור? למה לאביגיל מותר פזור? נכון, נהר. נכון. תתביישו לכם שניכם. לא חשבתי שיפתח יהיה בשתי עלילות שונות. זה לגמרי מעניין. וחכם מצד מיכל. אוי, מי זאת היפה הזאת שם? אוג, למה הכחשת שהיה משהו?
&nbsp
והעניין שלי בעומרי שווה לאפס. רגע, פסים זה לא פאסה? אמרתי לכם שזה לא יעבוד. אמרתי עוד מההתחלה שזה לא יעבוד. ליבי, את נורא וכחנית לאחרונה. יש מצב שספייס עלתה לך לראש?
&nbsp
זה לא איגניסי!!!!!!!!!!!!!! איגניסי מת!!!!!!!!!! תקשיבו ללילה החכמה הזאת. היא לא הייתה נתקעת בלי מים.
&nbsp
איך תמיד הכול קורה לקירקי כשהיא צריכה לעשות משהו. מעניין אם דקל קולט שזה מהעקיצה, כל החיזוק שלו. אז מה, אוג? זה בסדר?
&nbsp
סטטיקקקקקקקק... סטטיקקקקקקקקקקק... וכולם, קדימה! המנון פבלואים! פבלו חייט ופבלו צייר, פבלו טייס ופבלו נגר... איזה מייבשים אתם. לא מבינים את הגאונות של המורה. דקל, מה עם נהר?! אני שונא שלוקחים אותה כמובנת מאליה. יפתח, סתום. היי, עמית ורומי גם פה!
&nbsp
אה, לוק הוא גם מקרן בנוסף לכל. רוס סתם יושב שם כמו עציץ? חה חה, למזלכם היא אצלכם... נכון, נכון, לילה ואירה לבד בחדר סגור וחשוך. כן, צאי איתו. אגב, לוק, בנוגע לכתם השחור... ראית אצל דקל משהו, נכון? אבל לא מעניין אותך.
&nbsp
זה לא יפה כמו ההופעה של סטטיק ובן אל. או כמו השיר של בבלך. נהר, את חמודה. למה נהר לא מקבלת כינוי יפה? אוקיי, עכשיו זה נשמע כמו בן אל. תכנית מוזיקה בטלוויזיה? לא הקטע של נהר.
&nbsp
עמית, את ארגונית נפלאה. אבל פחות מבינה ברומנטיקה. לוק סתם מדכא.
&nbsp
איפה כל החברים שלך? מה זה, שיר חדש של עומר אדם האיגניס? "איפה כל החברים שלך, הם בבועה שם כבר יומיים... אידריס, תגיד לי אידריס"... קירקי, למה שחררת מההפנוט? קירקי, למה נפל לך הטלפון?! קירקי, בחייאת! כישלון טוטלי.
&nbsp
אולי תיקחו את עמית בוררת? לא, אל תדבר כמו עמית! אני לא אוהב את זה.
&nbsp
החבר של איתי צריך להיות סטטיקקקקקקקקקק! אני מניח שזה רק יסתבך אצלה מפה. חמודים דווקא. מסכן אוג, אבל חמודים. אם כבר מדברים על להסתבך... היי, אליס. ומה יהיה הקשר שלה לתומס ולרומי? אוקיי, היא שקרנית. נהר הרבה יותר טובה! אני חושש מאליס.
&nbsp
דקל, מה אתה? איגניס? יופי. תגידי, לוק אמר לך שהוא ראה עקיצה? אז מי אמרנו כושלת?

שיר m

Well-known member
סוף סוף

לאורך כל הפרק קירקי מתנהגת כמו מנהיגה אחראית
מחסלת איגניסים בשטח פתוח

&nbsp
אוג ואביגיל
אבל אוג אתה מטומטם, אם רק היית מדבר כבר מזמן הייתם ביחד
אביגיל את תמיד מותק
&nbsp
לוק עושה את העבודה
ורומי פעם ראשונה עם עצה טובה
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
סורי שלא כתבתי כל השבוע ..
פרקים מדהימים , גם המתח מצוין ..
לילה ואירה יותר טובים ביחד מנועה ועידו , מסכים עם יוסי . אם כי במידה ולוק יקח אותה בסוף העונה , אני היה שם כדי לעודד את יוסי , למרות שמההתחלה חשבתי שלילוק הם לא הזוג הכי מדהים שיש...
&nbsp

פרק 115- הכתם

אז מה יקרה כשקירקי מבינה מה קרה לדקל?
&nbsp
מה קרה ליפתח?
&nbsp
מה אידריס יעשה?
&nbsp
והאם הזוג החשוב ביותר ישלים... אני מתכוון כמובן לעמית ולליבי.

שיר m

Well-known member
טוב בסדר היית קודם

בזמן שחיפשתי לי אייקון מתאים אתה כבר שלחת הודעה!
&nbsp
יופי בנות. ממש יופי. היה ברור מהתחלה שאביגיל תתעסק שם עם הצנצנות... אבל ממתי היא מגרשת את קירקי? ומה זה הבגדים הנוראיים האלה? מה עשיתם לאביגיל?!
&nbsp
אל תקראי לי יותר סתם כי אני לא אבוא
עומרי וליבי חמודים. גם עמית חמודה.
&nbsp
אוג ונהר, לכו חפשו את חברים שלכם.
&nbsp
כל הכבוד אירה. מזל שאתה קיים.
&nbsp
לוק, אתה שם לב שאתה מנוצל ע"י הכדברות, כן? סבבה.
&nbsp
קום דקל קום
&nbsp
מה שבאמת מטריד אותי זה מי יישלח לתחרות ג'ודו.
&nbsp
פרק חביב

שיר m

Well-known member
יוסי

כשאני אגיע לשלוש אתה לא תגיד יותר אף מילה
אחת
שתיים
שלוש!

למה שלילה תסלח ללוק?

יופי, קירקי. מה עושה סיגנא במובן הזה? איך היא גם מחזקת ואז הורגת? מה זה, חום? כורי לבה הזויים.
&nbsp
חחחחחח, הסצנה הכי טובה אבר! אגב, ללילה יש גם חלון וגם דלת? לא רוצים לסמוך עליך. נכון, השקרן הכי גדול בעולם. כרגיל. לא רוצים את ה... איכס, אתה יודע מה יש בזיכרון שלך?! נכון, נכון. היא צודקת. אבל לא נורא. זה יתממש בסוף. בסוף בסוף.
&nbsp
אביגיל, מה את קשורה פתאום? כן, הפצע, הפצע.
&nbsp
זה עדיין רע. ולכי תדעי, את זוכרת כבר מתי הוא הקרין לך בפעם האחרונה. בכלל אהבתי יותר את הסרט הקודם. נכון, יש בין... לילה, איך את תמיד קולעת בול אל הדבר הנכון! חכי, חכי. אתם לא תהיו ביחד. קירקי! איך את תמיד יודעת מתי לבוא!
&nbsp
עמית, רומי היא חברה. אבל לא חברררררררררה. נכון, את צריכה להשלים איתה. למרות שאתן תמיד רבות.
&nbsp
כן, אידריס חכם. בגלל זה הוא המנהיג.
&nbsp
דקל. שב. אנחנו צריכים לספר לך משהו. לעשות לך התערבות. או שלוק ירדים אותך.
&nbsp
אוי, יפתח המסכן. יאללה, נהר.
&nbsp
לחש אדמה? הבחורה הזויה. אז איך כישפו את הסיגנא מלכתחילה? איך סופיה כישפה? אוף, למה זה לא היה לוק?!
&nbsp
לא... לא ניסיתם את זה?! מה אכפת לי מרוס, איבדנו את האיגניסיייייייייי!
&nbsp
מדברת עם בובות שוב? הן הזוג הכי טוב בכדברא. תמיד. עמית, הפתרון הזה לא יעבוד. הוא ישתבש. לא יעבוד. לא יעבוד. אני נשבע.
&nbsp
אביגיל, את לא מבינה במוזיקה. נהר מבינה. אבי, אמרנו בלי תוף מרים! אייס קפה? טוב, את אמרת להם להיות ביחד, גברת אבי.
&nbsp
אירה... אירה... זה אלוהים מדבר... לך ללילה ותודה באהבתך... יפה, אירה. כן, ללילה! בדיוק! ללילה! לא עובד?! לא יפה!
&nbsp
לוק, אתה דביל. לילה, את חכמה. נכון, נכון, לאירה! קירקי... לעזאזל, את והדעות שלך! רואים מי החכמה פה ומי פחות.
&nbsp
אביגיל, את החלטת דברים בלי להתייעץ עם נהר! וחוץ מזה היא סתם עצבנית על הקטע עם יפתח.
&nbsp
היי, זאת המוזיקה של ליבי כשהיא מלטפת את הבובה של החתן והכלה ומריירת על לוק מול עמית! כן, כן, אתם כאילו לא נפרדים. אבל אתם כן תיפרדו. בגלל עמית.
&nbsp
רואים? אירה משמח את לילה. לוק רק "אה, בואי ניקח אותו לרופא, אה, הנה השקופיות מהראש שלי..." אירה, אל תצטנע. אתה כובש אותן. כובש, אני אומר לך!
&nbsp
אני לא יודע מה הקטע של האליס הזאת.
&nbsp
כן, קירקי. כן. יופי, לוק. שוב נכשלת. מה היה לך כל כך דחוף להעלים את זה?!
&nbsp
אביגיל, את עצבנית. יופי, קירקי. אחלה.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אירה ולילה בשיחת נפש.
&nbsp
לוק וקירקי סועדים את דקל.
&nbsp
ואליס... מדברת עם מישהו. מי זה יהיה? אני מניח שאני יודע...

שיר m

Well-known member
פרק 115 - הכתם

לה לה לה איזה פרק נפלא (סתם לא)

למעלה