למה שלילה תסלח ללוק?
יופי, קירקי. מה עושה סיגנא במובן הזה? איך היא גם מחזקת ואז הורגת? מה זה, חום? כורי לבה הזויים.

חחחחחח, הסצנה הכי טובה אבר! אגב, ללילה יש גם חלון וגם דלת? לא רוצים לסמוך עליך. נכון, השקרן הכי גדול בעולם. כרגיל. לא רוצים את ה... איכס, אתה יודע מה יש בזיכרון שלך?! נכון, נכון. היא צודקת. אבל לא נורא. זה יתממש בסוף. בסוף בסוף.

אביגיל, מה את קשורה פתאום? כן, הפצע, הפצע.

זה עדיין רע. ולכי תדעי, את זוכרת כבר מתי הוא הקרין לך בפעם האחרונה. בכלל אהבתי יותר את הסרט הקודם. נכון, יש בין... לילה, איך את תמיד קולעת בול אל הדבר הנכון! חכי, חכי. אתם לא תהיו ביחד. קירקי! איך את תמיד יודעת מתי לבוא!

עמית, רומי היא חברה. אבל לא חברררררררררה. נכון, את צריכה להשלים איתה. למרות שאתן תמיד רבות.

כן, אידריס חכם. בגלל זה הוא המנהיג.

דקל. שב. אנחנו צריכים לספר לך משהו. לעשות לך התערבות. או שלוק ירדים אותך.

אוי, יפתח המסכן. יאללה, נהר.

לחש אדמה? הבחורה הזויה. אז איך כישפו את הסיגנא מלכתחילה? איך סופיה כישפה? אוף, למה זה לא היה לוק?!

לא... לא ניסיתם את זה?! מה אכפת לי מרוס, איבדנו את האיגניסיייייייייי!

מדברת עם בובות שוב? הן הזוג הכי טוב בכדברא. תמיד. עמית, הפתרון הזה לא יעבוד. הוא ישתבש. לא יעבוד. לא יעבוד. אני נשבע.

אביגיל, את לא מבינה במוזיקה. נהר מבינה. אבי, אמרנו בלי תוף מרים! אייס קפה? טוב, את אמרת להם להיות ביחד, גברת אבי.

אירה... אירה... זה אלוהים מדבר... לך ללילה ותודה באהבתך... יפה, אירה. כן, ללילה! בדיוק! ללילה! לא עובד?! לא יפה!

לוק, אתה דביל. לילה, את חכמה. נכון, נכון, לאירה! קירקי... לעזאזל, את והדעות שלך! רואים מי החכמה פה ומי פחות.

אביגיל, את החלטת דברים בלי להתייעץ עם נהר! וחוץ מזה היא סתם עצבנית על הקטע עם יפתח.

היי, זאת המוזיקה של ליבי כשהיא מלטפת את הבובה של החתן והכלה ומריירת על לוק מול עמית! כן, כן, אתם כאילו לא נפרדים. אבל אתם כן תיפרדו. בגלל עמית.

רואים? אירה משמח את לילה. לוק רק "אה, בואי ניקח אותו לרופא, אה, הנה השקופיות מהראש שלי..." אירה, אל תצטנע. אתה כובש אותן. כובש, אני אומר לך!

אני לא יודע מה הקטע של האליס הזאת.

כן, קירקי. כן. יופי, לוק. שוב נכשלת. מה היה לך כל כך דחוף להעלים את זה?!

אביגיל, את עצבנית. יופי, קירקי. אחלה.

בפרק הבא:

אירה ולילה בשיחת נפש.

לוק וקירקי סועדים את דקל.

ואליס... מדברת עם מישהו. מי זה יהיה? אני מניח שאני יודע...