מגאן זה מגנא של דיסלקטים
רק עכשיו נינה חשבה על אימסוהו.

מגאן ומגנא. נחמד. קירקי, אני רואה קנאה בעיניים? בטח, בטח, קירקי. אז למה את נראית כאילו שמו לך בשר במנה?

חיכיתי לסצנה הזאת. אז זה סיפורם של שניים שאהבו בננה... לוק, אתה נראה לי מאוד בעניין. העיקר לדקל הוא שיקר שהוא לא יודע לבשל. תעשו את השוקולד עם הכפית, תאכיל אותה גם בחמאת בוטנים מבחינתי, רק ביקום מקביל! מקביל! רגע, לוק, תסתכל לה בעיניים ותגיד לה ש... לא, אנחנו לא עושים שוב את זה. אני שואל למה להילחם בלב? ולמה לא לחדש את השושלת? יש טעם, יש טעם, אגם ואודי כביכול לא היו קיימים וחזרו! חתיכת כושל. לא תגידו ליבי צילמה, לא עמית, היא צילמה אותו בזמן החיבוק! והוא לא שם לב!

תכיר, אירה. זה הבגד שלך לשנים הקרובות. את חמסת את התפקיד ממנה! חמסת בלב קר ואכזרי! מה זה נראה לך, קירקי? קירקי, בבקשה תמצאי מקום נורמלי להחביא...

מרתק, אוג. אתה אדם מרתק. איך לעזאזל הם יהיו ביחד תקופה? כן, יש לי רעיון. ההרכב יהיה נהר ולילה. למה תמיד אהבה, אוג?! העצמה נשית... אמירה... עכשווי... כמו סדרה מסוימת? אוג, זה רעיון נפלא ואתה דביל.

כן, חכם, קירקי.

במה אידריס צופה כל היום? אידריס, מה זאת אומרת "הוא שרוף שם"?! חשבתי שזה טוב שהוא שרוף! כורי הלבה. או בשמם החדש... איגניסים EVIL INCORPORATED!

זה לא האזור של ספר הלביאים? יופי, קירקי. יופי, דקל. יופי, קירקי. יופי לשניכם.

מה עבר למיכל בראש כשהיא אמרה "אייל שיקרצי. הוא יהיה הצלם והחברררר". ליבי... לא... את תצטערי על צילומי הטבע. אני מזהיר אותך.איפור שיער...

דקל, זה מה שקורה כשהולכים לשי אחר! ולא לשלך! אל תהיה בוגדני! כן, דקל, רק אתה תלך לתחרות.

אוג השוביניסט. ונהר, אני אתחיל לשפוך. את חתיכת מושלמת אחת. את אנוכית, את לא יכולה לקום כל בוקר ולהחליט 'היום אני אהיה מושלמת'. יש עוד אנשים בקיבוץ, פחות מושלמים, שמרגישים רע עם זה! וזה שאת ולילה מסרבות לשתף פעולה, זה חתיכת פשע נגד האנושות. אבל האבחנות שלך בנוגע אליהם מדויקות.

"מה אכפת לך מיפתח" זה מה שהוא אמר לדניאל גורן רגע לפני המשימה. דקל, תיזהר. תיזהר, בן אדם. זה יהיה קשה.

זה פשע נוראי שמצלמים את גברת ספייסי ולילה ועמית לא בנמצא!!!!!!!! מה הטעם בזה?! אני מבין שאנחנו בעוד עלילה עסקית.

עכשיו כשכולנו נרגענו... בזכות נהר המלכה... רגע, אביגיל, את לא דיברת. נהר, זהו פחד לא רציונאלי. את לא כמו כולם, הכי מיוחדת. ואת יודעת, להגיד שאת הכי גרועה במה שאת עושה הכי טוב, זה כתב קורט קוביין. מעניינת האבחנה של אביגיל. מיכל כתבה את זה נכון. לפני הוולנטיינז, בפרק הראשון אתה... רואה, אוג? אם היית מקשיב לנהר היית מצליח. וככה, אגב, נוצר שיר האקסים. איפה דקל? גם לו בא להגיד את כל האמת בפרצוף.

זה נעלם. אני לא אתפלא אם לוק שוב נכשל במחיקת הזיכרונות. אל תדאג, דקל. קירקי תהיה מה זה קרובה אליך. תהיה לה סיבה.

הו! 21 דקות זה באמת הרבה לחכות!!!!!!!!!! רגע... זה בגלל הסכסכנות של ליבי?! בגלל האמונה שאין כזה דבר פג תוקף?! תתביישי לך. לא, ליבי, לא טיפול!!!!!!!!! רומי...? את יכולה להיות עדינה...? אני אבנה לך עוד חדר בבית שלכם ביקום המקביל... אם עמית מצוינת, למה לא ראיתי אותה כל הפרק?!

יופי, דקל. חזרת אל העלילה הראשית. נפלא.

בפרק הבא:

תומאס מתדרך חבורת ניצבים עם קסדות מגן מאוד... אה, כורי הלבה, כמובן.

הלהקה מנגנת ויוצא טוב.

והאם דקל ינצח את יפתח?

בינתיים, לפני הכול... שיר קטן, להגיד את אהבתי. לפני שהכול מתחיל שוב להתרחק:

לפני שניפרד,
והסדרה תרד,
נעיף את לוק סופסוף מעלינו,
אלף כשפים,
וכמה שירים,
מגנא לילה...

כי רומי כבר חזרה,
אבל אז אירה בא,
אולי זה כבר לא נועד בינינו,