כדברא 3-המשך שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא 3-המשך שבוע 2 אז האם אירה יהיה מוכן לקבל טבעת כדי להיות חסין? , ולמה האיגנסים רודפים אחריו במיוחד?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 109 -המתנה

איך תתקדם תעלומת המצלמות? מישהו יגלה את המצלמה בבית של קירקי עליה הצופים יודעים מסוף העונה הקודמת ?
ואיזו "מתנה " רומי סידרה ללילה ? , האם זה קשור לחבררות הטובות שלה?
האם זה שאירה הופך לכדברא , ולמגנא אמור להחליש את קירקי ?
תכננתי לראות עכשיו , אבל יש רעש בניה , אז אני אחכה , כי לדברים טובים כדאי לחכות , כמו פרק חדש של כדברא..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
מגאן?
זה הכינוי למגנא זכר? , אבל איך הוא נוצר? זה אומר שקירקי היא כדברא רגילה והיא כבר לא שואבת כוחות מלילה?
פרק טוב סה"כ , העונה הזאת התעלתה על קודמתיה ברמת המתח שנוצר בה ..
&nbsp

לוקי לוקי כישלוק
תתרגל לזה שמנסים להרוג אותך. מה את אומרת, קירקי. רק עכשיו קלטת. לא, הם לא לומדים, אירה. ידעת?
&nbsp
אני בטוח שהיריבות האמיתית בין האיגניסים והגרומלים הייתה על השאלה מי באמת הזן שמבין במחשבים. ואז המליפיקים באים ומתלהבים מחשבונות אינסטגרם ותמונות מזון.
&nbsp
רומי, מה את מתבטלת, אין לנו שושלת לחדש?! והיא לא השטן, ליבי. השטן זה בכלל... מה רכושנית?! יא לא חבררררררררררה אחת!
&nbsp
אוג, תגיד תודה שאתה נמצא עם מישהי ברמת הכישרון של נהר. מה תרוצי הביתה? תרוצי הביתה כדי להחליף בגדים כדי שתוכלי לרוץ? פשוט רוצי עכשיו... יופי לך, אוג.
&nbsp
לילה, הכול אי הבנה אחת גדולה. איתי בכלל לא בן אדם רע כזה! ומתי יתחילו העלילות של ליבי ועמית?! אוקיי, ליבי, כל מה שיגיע לך, יגיע לך. חתיכת סכסכנית. עמית לא הייתה עושה את זה. עמית חבררררררה. ליבי, את כבר נכשלת! לכי לחברים שלך, לדפי ולגיגי! עכשיו רומי תיקח את לוק, היא תביא אותו ליקום אחר! את לא יכולה לעשות את זה!
&nbsp
לא, קירקי, בטח שלא בקורנפלקס.
&nbsp
לעזאזל איתך, ליבי. לילה, הכול אי הבנה! זאת ליבי הבעייתית פה! כן, מה זה סידורים? יש דברים לעשות, שושלת לחדש. נכון, רומי, את לא שייכת לפה. את שייכת לדירה הנפלאה שאני סידרתי לך וללוק ביקום המקביל בו תהיו לבד לבד מנותקים. רומי לא. רומי לא! אני מזהיר אותך! ליבי, לעזאזל, הכול בגללך! את גרמת לסדקים במחנה! לא יורים בתוך הנגמ"ש!
&nbsp
דקל, אולי תשתמש בעמית כאיזון?
&nbsp
כמה זמן לחפש מצלמות... כמה?! הנה.
&nbsp
אביגיל, את מתה, נראה לי.
&nbsp
תבקש מעמית! לא, הוא לא סיפר.
&nbsp
אוטובוס ליקום המקביל? לא? ההההההה! מה עשית לה?! ליבי... ליבי, אני נשבע לך... אני אראה לך מה זה שני וי כחולים... שני כחולים יהיו פה... טוב, גם לאלינור הייתה אלרגיה. אני אשטוף את זה ממך. לוק, היא אמרה לך ש... ואתה לא? לא משנה, היא לא רוצה, אז יצא טוב.
&nbsp
כן כן, מהממת. מה שתגיד.
&nbsp
אני עדיין עצוב על האיגניסייייי המסכן שמת. אל תדאג, אירה, לילה תסביר לך כבר.למרות שאתה יכול להגיד להם שהמילים ממש מחורטטות?
&nbsp
רומי, אני נשבע לך, כשאני אתפוס אותך... אני אקח אותך, ואת לוק (שמשום מה לא מבין כלום) ואזרוק אתכם בכפייה לדירה שהכנתי לכם ביקום המקביל!!!!!!!! זה נראה לי כמו בן אדם שמנסה להתחיל עם מישהי... אבל לא בן אדם, מליפיק.
&nbsp
איגניסי?! איגניסי מת!!!!!!!!!! מה יש לכולם מאילת?! היא לא חוזרת! אילת לא חוזרת, תגידו את זה גם לחן! יופי, תומאס, יא כושל. סימון זה משהו אכזרי. למה להרוג לא איגניסי כשאפשר להרוג את איגניסי? נורא חכם, קירקי.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
לוק ורומי. בסצנה שאני כל כך חיכיתי לה, עוד מאז שיעל פרסמה את הטקסט...
&nbsp
תומאס חוזר לאידריס.
&nbsp
והאם דקל יצליח בג'ודו?
&nbsp
&nbsp
לבינתיים, שיר אהבה נחמד פרי עטי:
&nbsp
&nbsp
תביאו שניים, שלושה, ארבעה,
מליפיקים קטנים, חמודים!
תגדלו אותם, תחבקו אותם,
רחוק מכל קיבוצניקים!
&nbsp
תביאו חמישה, שישה או שבעה,
מליפיקים קטנים, חמודים!
המשיכו שושלת, מול האיגניסים,
תביאו אותם, חברים!
&nbsp
מליפיקים, זה שמחה...
מליפיקים, זה ברכה...
כי רומי זה יותר טוב מכלום,
אבל פה זה עקום,
תעברו כבר יקום,
והשער אחר כך חסום...
&nbsp
תביאו שמונה, תשעה עשרה,
מליפיקים קטנים, חמודים!
ולילה ניצחה, היא כבר לא איתך,
אתם פשוט שם מבלים!
&nbsp
תביאו תריסר, וח"י, ועשרים,
מליפיקים קטנים, חמודים!
זה כיף כה בדוק, תלך מפה לוק,
ליקומים מקבילים...
&nbsp
מיכל, היא טובה,
טוב שכך היא כתבה,
לזנים היא נותנת הכול,
לגרומלים יש קרח,
לאיגניסים אש, זה מוכח!
ולמליפיקים... ילדים...
&nbsp
מליפיקים, זה שמחה...
מליפיקים, זה ברכה...
רומי ולוק זה מותר,
אין אחד מיותר,
לאור הסבוואר,
זה יהיה ממש נהדר!

שיר m

Well-known member
באמת רועי...
אם היית רואה התחנה היית רואה באמת מה זה דברים טובים

&nbsp
ליבי סתם סכסכנית
&nbsp
אביגיל את אכן מהממת
&nbsp
אוג אתה דביל
&nbsp
באמת קירקי, הוא בידיים שלך, תני לו למות בשקט...
&nbsp
יאללה אירה תציל את כולם

Roei152

Well-known member
מנהל
שיר בדיוק הגעתי לפרקים שעוד לא ראיתי בסיבוב הראשון של השיר
אז אני מצטער שיש לי סדר עדיפיות אחר.. . אבבל זה המצב ..
&nbsp
אני אראה התחנה, אבל מתי שהוא .. מה שבטוח , מה שקורה שם לא משתווה למה שקורה בכדברא , עם כל הכבוד לשירה לוי..
&nbsp

שיר m

Well-known member
אה, רועי, תסלח לי
אתה לא יכול להגיד "מה שבטוח" על משהו שהוא בכלל לא בטוח!
כדברא לא מתקרבת בכלל לרמה של התחנה. זה מה שיש לי להגיד.
ואני לא אשגע אותך יותר. כשתגיע לזה כבר תבין לבד.
צפייה מהנה בסדר העדיפויות שלך

פרק 110- השעון

אז מה זה ה"מגאן" שאירה אמור להיות?
&nbsp
האם דקל יצליח להתאמן?
&nbsp
רומי ולוק לנצח?
&nbsp
והאם נהר תיקח את אוג ואביגיל לרמה הבאה?

מגאן זה מגנא של דיסלקטים
רק עכשיו נינה חשבה על אימסוהו.
&nbsp
מגאן ומגנא. נחמד. קירקי, אני רואה קנאה בעיניים? בטח, בטח, קירקי. אז למה את נראית כאילו שמו לך בשר במנה?
&nbsp
חיכיתי לסצנה הזאת. אז זה סיפורם של שניים שאהבו בננה... לוק, אתה נראה לי מאוד בעניין. העיקר לדקל הוא שיקר שהוא לא יודע לבשל. תעשו את השוקולד עם הכפית, תאכיל אותה גם בחמאת בוטנים מבחינתי, רק ביקום מקביל! מקביל! רגע, לוק, תסתכל לה בעיניים ותגיד לה ש... לא, אנחנו לא עושים שוב את זה. אני שואל למה להילחם בלב? ולמה לא לחדש את השושלת? יש טעם, יש טעם, אגם ואודי כביכול לא היו קיימים וחזרו! חתיכת כושל. לא תגידו ליבי צילמה, לא עמית, היא צילמה אותו בזמן החיבוק! והוא לא שם לב!
&nbsp
תכיר, אירה. זה הבגד שלך לשנים הקרובות. את חמסת את התפקיד ממנה! חמסת בלב קר ואכזרי! מה זה נראה לך, קירקי? קירקי, בבקשה תמצאי מקום נורמלי להחביא...
&nbsp
מרתק, אוג. אתה אדם מרתק. איך לעזאזל הם יהיו ביחד תקופה? כן, יש לי רעיון. ההרכב יהיה נהר ולילה. למה תמיד אהבה, אוג?! העצמה נשית... אמירה... עכשווי... כמו סדרה מסוימת? אוג, זה רעיון נפלא ואתה דביל.
&nbsp
כן, חכם, קירקי.
&nbsp
במה אידריס צופה כל היום? אידריס, מה זאת אומרת "הוא שרוף שם"?! חשבתי שזה טוב שהוא שרוף! כורי הלבה. או בשמם החדש... איגניסים EVIL INCORPORATED!
&nbsp
זה לא האזור של ספר הלביאים? יופי, קירקי. יופי, דקל. יופי, קירקי. יופי לשניכם.
&nbsp
מה עבר למיכל בראש כשהיא אמרה "אייל שיקרצי. הוא יהיה הצלם והחברררר". ליבי... לא... את תצטערי על צילומי הטבע. אני מזהיר אותך.איפור שיער...
&nbsp
דקל, זה מה שקורה כשהולכים לשי אחר! ולא לשלך! אל תהיה בוגדני! כן, דקל, רק אתה תלך לתחרות.
&nbsp
אוג השוביניסט. ונהר, אני אתחיל לשפוך. את חתיכת מושלמת אחת. את אנוכית, את לא יכולה לקום כל בוקר ולהחליט 'היום אני אהיה מושלמת'. יש עוד אנשים בקיבוץ, פחות מושלמים, שמרגישים רע עם זה! וזה שאת ולילה מסרבות לשתף פעולה, זה חתיכת פשע נגד האנושות. אבל האבחנות שלך בנוגע אליהם מדויקות.
&nbsp
"מה אכפת לך מיפתח" זה מה שהוא אמר לדניאל גורן רגע לפני המשימה. דקל, תיזהר. תיזהר, בן אדם. זה יהיה קשה.
&nbsp
זה פשע נוראי שמצלמים את גברת ספייסי ולילה ועמית לא בנמצא!!!!!!!! מה הטעם בזה?! אני מבין שאנחנו בעוד עלילה עסקית.
&nbsp
עכשיו כשכולנו נרגענו... בזכות נהר המלכה... רגע, אביגיל, את לא דיברת. נהר, זהו פחד לא רציונאלי. את לא כמו כולם, הכי מיוחדת. ואת יודעת, להגיד שאת הכי גרועה במה שאת עושה הכי טוב, זה כתב קורט קוביין. מעניינת האבחנה של אביגיל. מיכל כתבה את זה נכון. לפני הוולנטיינז, בפרק הראשון אתה... רואה, אוג? אם היית מקשיב לנהר היית מצליח. וככה, אגב, נוצר שיר האקסים. איפה דקל? גם לו בא להגיד את כל האמת בפרצוף.
&nbsp
זה נעלם. אני לא אתפלא אם לוק שוב נכשל במחיקת הזיכרונות. אל תדאג, דקל. קירקי תהיה מה זה קרובה אליך. תהיה לה סיבה.
&nbsp
הו! 21 דקות זה באמת הרבה לחכות!!!!!!!!!! רגע... זה בגלל הסכסכנות של ליבי?! בגלל האמונה שאין כזה דבר פג תוקף?! תתביישי לך. לא, ליבי, לא טיפול!!!!!!!!! רומי...? את יכולה להיות עדינה...? אני אבנה לך עוד חדר בבית שלכם ביקום המקביל... אם עמית מצוינת, למה לא ראיתי אותה כל הפרק?!
&nbsp
יופי, דקל. חזרת אל העלילה הראשית. נפלא.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
תומאס מתדרך חבורת ניצבים עם קסדות מגן מאוד... אה, כורי הלבה, כמובן.
&nbsp
הלהקה מנגנת ויוצא טוב.
&nbsp
והאם דקל ינצח את יפתח?
&nbsp
&nbsp
בינתיים, לפני הכול... שיר קטן, להגיד את אהבתי. לפני שהכול מתחיל שוב להתרחק:
&nbsp
לפני שניפרד,
והסדרה תרד,
נעיף את לוק סופסוף מעלינו,
אלף כשפים,
וכמה שירים,
מגנא לילה...
&nbsp
כי רומי כבר חזרה,
אבל אז אירה בא,
אולי זה כבר לא נועד בינינו,
אלף כשפים,
וכמה שירים,
מגנא לילה...
&nbsp
שתי הפגישות, שני לייבים, שהיו בינינו,
לפני שאירה המאגן נכנס אלינו,
אלף כשפים,
וכמה שירים,
מגנא לילה...
(שהיו בינינו)
(לילה - לילה - לה)
&nbsp
הו, לילה, הו, לילה,
תודה, מגנא לילה!
אחרי שאז, צעקתי שם במגרש.
הו, לילה, הו, לילה
תודה, מגנא לילה!
תצלום אחד, שלוש פגישות,
ורומי שם,
עושה עם לוק קצת אהבה...
&nbsp
שתי הפגישות, שני לייבים, שהיו בינינו,
לפני שאירה המאגן נכנס אלינו,
אלף כשפים,
וכמה שירים,
מגנא לילה...

שיר m

Well-known member
אבל איך?
איך בדיוק זה סימן את דקל? זה בקופסא! ונגיד אירה היה ממש קרוב וזה לא עשה כלום. איזו סדרה לא הגיונית
&nbsp
פרק משעשע.
&nbsp
ליבי ועומרי חמודים
&nbsp
אוג ואביגיל

&nbsp
דקל אתה טמבל. נראה לך שתהיה מוכן לתחרות בשבוע וחצי? אה, בעצם עכשיו יש לך כוחות או משהו כזה...

למעלה