כדברא 2- שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
כדברא 2- שבוע 4 הפסח נגמר אבל עוד שבוע נהדר של כדברא לפנינו , עם פרקים חדשים ומותחים..
מה מחכה לנו השבוע ?
הפגישהה הגורלית של אוריה והלנה , האם זה יצליח?
מה אלכס ואוליבר יעשו בעולם האמיתי ? האם אלכס תמות ?
מה יקרה בהמשך סיפורם של לילה ואוג ? האם אוג מפתח רגשות שוב ללילה? וממה הוא יעשה עם הרגשות?
מה לוק ימשיך לעשות עם הסבואר , שרק אני משום מה חושד שהוא מזויף , כדי לממתוח עוד קצת את הזמן שלו בקיבוץ עד שיצליח להפנט את קירקי לגמרי ולחסל אותה אחת ולתמיד (לא שזה יקרה , אבל זו המטרה שלו... )

פרק 64- ערב רומנטי

אז מה יקרה בערב היפה הזה שלילה הטובה מארגנת?
&nbsp
האם לילה לא תקבל ערב רומנטי עם אוג, ואם כבר ערב רומנטי, איתי?
&nbsp
האם אלכס תמות?
&nbsp
ומתי יסלקו את המליפיק האכזר מהקיבוץ?

הערב שלי עם לילה יצטרך לחכות למתישהו
כן, גם אני לא מאמין. מעליל על ליבי... להחזיר לו את הכוחות זה נורא. זה גם אכזרי שיש לו עכשיו כוחות.
&nbsp
איזה יופי, מזכיר לי את הגרומלים שמגיעים לקיבוץ. גנב, אוליבר...
&nbsp
אני הזמנתי, דקל. רק לא ממש נגד נמלים, אם אתה מבין אותי... אני הולך למטרד אחר. לא, לא הטיפולה, שחדרה לאזורנו לאחרונה... אני קצת מפוחד ממה שדינה הזמינה או לא... רק מזכיר, סמדר פרישמן, רחל הבוגדת. המליפיקים כאלה גרועים לפעמים... טוב נו. העתק לספר...
&nbsp
עמיחי, אתה מעצבן את אימא! ומה להתייעץ איתה?! לא. לא ולא. "בזה אני דווקא מעולה" אמרה עדנה בפרצוף הכי מירב חסון בעולם. תפסיק עם המחשבות, תודה רבה. תפסיק לחשוב. תפסיק. תודה.
&nbsp
או, החמור מדבר ולילה באה. וכן, ככה צריך להגיד את זה. בואו תתפייסו, בנות. די. כמו בפעם הקודמת, בסצנה המצוינת והנהדרת שהתפייסתן? בשבילי? כן, ברור, בגלל שרון. עמית, הוצאת לי את המילים מהפה. את זוכרת איך זה? מה שחר? לילה, לא יפה לדבר עליו... על האקס... אח, לילה המלכה והמגנא והמלאכית.
&nbsp
דקל שואל את השאלות החשובות מול מליפיקים.
&nbsp
את שואלת אותי, דליה?! את שואלת אותי?! זה מהצד שלך. הצד שנדבק לכל הגברים בניסיון למצוא חתן, זה את הבאת לאידיוט הזה את זה! אוג, סתום. דליה, את מדהימה. את צודקת לגמרי. איפה נשמע דבר כזה? דליה, אני מצטער שירדתי עלייך קודם, את אימא מעולה ולמופת, סתם ירדו עלייך בסברי מרנן.
&nbsp
קירקי! לעזאזל איתך. רואה, לילה? את תמיד צודקת...
&nbsp
אבל איך אלכס לא מתה? אלכס, עזבי, את יודעת שאם הייתי יכול הייתי שולח אותך ולא את ליטמן. אבל גילי לא מוכנה שתתקרבי שוב לדין אחרי הרמון... איזה כיף שמוחקים זיכרונות...
&nbsp
יופי, אחלה מנהיגת מליפיקים. אה, רגע, אוליבר מועל בעצם!
&nbsp
לשירה האס אין מזל.
&nbsp
איזה "אחרים"?! יש רק את אמילי! הסכם...
&nbsp
ידעתי שלא צריך לתת לפלגא טבעונית לארגן אוכל. לא לילה! רק קירקי עשתה את זה. אאוץ'. נשוי... מה לילה?! תעזבי אותה, תפני לבת ה"מועדפת" שלך! או, ככה פותחים יחסים. קודם כל שואלים את קירקי על שמה...
&nbsp
מחשבה נבונה, דקל. מחשבה נבונה. אל תאמין לשרלטן הזה. מוכר לך אשליות כמו שהוא מוכר לכולן! אוג הוא כן הבעיה, ואתה יודע את זה!
&nbsp
"אוקיי, אני אומר לה." אמר השר לשעבר שלא מבין מה הולך סביבו. שוב פעם. מה זה עוזר, אמנון, אתה עדיין מקום אחרון בסקרים, והמועמד לתפקיד הלביא לפיתוח אזורי!
&nbsp
כן, ערב אמיתי. בלי אוג. שלך. בלבד. אוריה לפחות מבין מי הבת המוכשרת. יופי, קירקי, בפעם הבאה תתייעצי.
&nbsp
אוליבר הסתבך.
&nbsp
הלנה לפעמים אובר דרמטית. היא נשמעת כאילו היא בוכה בכמה רגעים. למה את ישר מתרככת בפני קירקי?! למה?! למה?! למה אין מספיק לילה הפרק?! לילה אמרה שהיא אוהבת מישהו. אני מעמיד פנים שזה אני.
&nbsp
עם כל המחיקות שיעשו לאלכס, היא תחטוף נזק מוחי תמידי. מה זה "מישהו"?! רק אמילי!
&nbsp
למה את סומכת על הליטמן הזה?! למה?!אתה לא תשפיל את ליבי! אם ליבי הייתה מפעילה את הכוחות היה לנו עולם אופננה. לחסל?! אוקיי, אני מקווה שכולכם הבנתם שליטמן מנסה לחסל את התכנית שלי ולפנות את הדרך!
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
אריאנה מנסה לשרוף את הספר!
&nbsp
לילה... והקלוץ... על ערסל... מנגנים... ואני מקיא ברקע.
&nbsp
קירקי שוב עושה את הדבר האהוב עליה, נשכבת על האדמה ומתחברת ליסודות.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק טוב
האמת שהסצינה שאוג התווכח עם דליה על לילה , עוררה בי קצת אמפתיה ... מה לעשות אני אוהב אהבות בלתי אפשריות ... אבל אני יודע שזה לא אפשרי , לא מבחינת לילה ולא מבחינת אביגיל
יש פתרון למצב של אלכס , רק צריך למצוא אותו ...
אז הוא לא חיכה לך !!! הא הלנה!!! אבל הסיפור לא נגמר כאן...
&nbsp

רועי- אל תתווכח עם מירב חסון!!!!!!!!!!!
אחרי כל כך הרבה שנים של לחכות לבן, זה מה שיוצא לה. קלוץ שמתאהב באישה לא לו.

שיר m

Well-known member
אני באמת לא מבינה מה אמור לצאת ממריחת הזמן הזאת

שיר m

Well-known member
אההה אוקיי כולנו יודעים שזה לא יקרה
או שכן ואז מישהו יצטרך להציל את קירקי שנמצאת בסכנה! הילדה התמימה שמספרת לכולם שהיא כדברא כאילו כלום! אמרנו לך קירקי! לא נזהרת וזה מה שקרה!
&nbsp
אבל זה לא יקרה, לוק טמבל מדי

Roei152

Well-known member
מנהל
זה לא ליטמן עצמו
זו הדמות שלו שטמבלית מדי , נכון שיש לו עוד דמויות טמבליות - גורן שמנשק בחורה שהוא לא אוהב , ג'וני כשלוני , אבל זה לא ממוריד מההערכה שלי ושל שיר אליו

Roei152

Well-known member
מנהל
מבחינתי לא
זה תלוי אילו אנשים אתה שואל , אם תשאל את אורן או אותי , נפצח לך בנאום על כמה גורן הוא דמות עמוקה. ולא נופל מאודי ..
&nbsp

למעלה